De afvalbak

Afvalbak

De CoffeeClick Bins

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Een wezenlijk onderdeel van duurzaamheid is het scheiden van afval. Uit de praktijk blijkt dat dit op kantoren en verenigingen nog niet altijd wordt gedaan. Er wordt simpelweg gedacht dat het (te) veel moeite is. Dat is vanaf nu verleden tijd. Samen met de stijlvolle afvalbakken van De Afvalbak maken wij het scheiden van afval gemakkelijk en stijlvol. Geen enkele bak hoeft meer uit het zicht te staan. De CoffeeClick Bins zijn onderdeel van iedere sportclub, vereniging of werkomgeving.

Investeer in
de toekomst

I'ts all in the Click

De unieke CoffeeClick Bins zijn een investering voor de toekomst waar je trots op kan zijn. Niet alleen zijn de stijlvolle bakken speciaal ontworpen voor de beste beleving, ze brengen ook nog eens vele voordelen voor de organisatie. Zo wordt er geld bespaart op de afvalbelasting, geeft het een goed imago en is de organisatie voorbereidt op toekomstige wetgeving. Als kers op de taart wordt er bij elke aankoop ook een deel aan JustDiggit of het WNF gedoneerd. Waarop wachten? Keep it clean, we do the rest.

CoffeeClick Bins

De verschillende CoffeeClick Bins!

Iconic Bin

De grootste duurzame inhaalslag op kantoor wordt gemaakt met afval scheiden. De CoffeeClick Iconic Bin is dé perfecte afvalbak voor op kantoor. Deze stijlvolle afvalbak heeft een klassieke uitstraling en maakt het scheiden van afval een stuk makkelijker. Deze Iconic Bin is speciaal ontworpen om drie verschillende afvalstromen zoals pmd, cups en restafval te verzamelen.

Cups Bin

Onze CoffeeClick Cups Bin is de perfecte bak voor het koffiehoekje. Klein, compact en past daarom in elke ruimte. De speciale bekerhouder zorgt ervoor dat er 4x meer cups in de bak passen dan normaal, ideaal voor de schoonmaker en voor het verzamelen van zo veel mogelijk cups om te recyclen. Liever deze bak inzetten voor de koffieresidu? Uiteraard kan dat ook. Dan leveren wij deze met handige deksel om de bak af te kunnen sluiten.

Sports Bin

Deze afvalbak is speciaal door CoffeeClick ontworpen voor verenigingen en sportclubs. De CoffeeClick Sports Bin is qua afmetingen nèt wat groter dan de rest. Waarom? Deze Bin is zo de ideale bak om sportflesjes (petfles) te collecteren op de club. Het verzamelen van petflessen zorgt voor een extra inkomstenbron en is goed voor het milieu én de vereniging!

Wist je dat?...

Het scheiden van afval met de CoffeeClick Sports Bin levert de de clubkas geld op. Per 1 juli 2021 is er statiegeld ingevoerd op kleine plastic flesjes om plastic zwerfafval te voorkomen. De CoffeeClick Sports Bin stelt je in staat om deze plastic flesjes te collecteren. De clubleden komen nu in de gelegenheid om op een nieuwe manier hun club te steunen. Honderden PET flesjes per weekend betekent al gauw duizenden euro´s extra in de clubkas per seizoen. Uiteraard kan deze speciale bak ook worden ingezet voor een goed doel.

Sports Bin

Een stijlvolle afvalbak op jouw kantoor of vereniging?

Heb jij een zakelijke koffiemachine en ben je op zoek naar een duurzame manier om afval te scheiden? Vul dan het formulier in en ontvang de brochure. Bijgevoegd zit een bestelformulier. Daarmee kun je jouw wensen en behoeftes aangeven. Verstuur deze naar jouw accountmanager en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden