Koffiemachine voor bedrijven

Koffiemachine voor bedrijven

Als koffieleverancier weten we dat een koffiemachine bij bedrijven efficiënt en zorgeloos moet werken. Hiervoor heb je een betrouwbare koffieleverancier als CoffeeClick voor nodig. De realiteit is echter waar veel bedrijven te maken hebben met stilstaande koffiemachines, lange reparatietijden en achterstallig onderhoud. En dat zorgt voor onrust binnen het bedrijf. Wij geloven dat iedere werknemer verzekerd moet zijn van van heerlijke koffie op het werk, zonder gedoe.

Wat is de beste koffiemachine voor jouw bedrijf?

Wij helpen jou bij het maken van de juiste beslissing. Want ieder bedrijf moet kunnen genieten van heerlijke verse bonenkoffie. Maar welk koffiezetapparaat de juiste is hangt af van jouw wensen en behoeftes. En is de koffiemachine die je wilt wel geschikt voor jouw bedrijf? Op basis van jou input bieden wij een vrijblijvend advies op maat.

 

Onze volautomatische koffiemachines voor bedrijven

  • Koffiemachines tijdelijk inclusief gratis ION Waterkoeler!

Ontdek de ideale koffiemachine voor jouw bedrijf

Een koffiemachine voor bedrijven. Hoe maak jij jouw keuze? Wist je dat goede koffie op het werk een van de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden is? En hoe is de koffievoorziening van jouw bedrijf eigenlijk geregeld? CoffeeClick levert een all-in concept dat zich richt op ontzorging. Van perfecte service tot wekelijks vers gebrande koffiebonen en professionele koffiemachines voor bedrijven. Ons brede assortiment koffiemachines zorgt ervoor dat CoffeeClick voor ieder bedrijf een passende oplossing heeft.

Ontdek onze efficiënte, gebruiksvriendelijke koffiemachines voor bedrijven en zet de stap naar betere koffiemomenten op het werk!

 

Een uniek all-in koffieconcept voor bedrijven

It's all in the Click...

CoffeeClick doet het anders dan alle andere koffieleveranciers. Wij leveren uitsluitend professionele koffiemachines voor bedrijven. Dat betekent duurzame koffie, wekelijks vers gebrande koffiebonen, een scala aan clouddiensten en topkwaliteit service zonder investering. Tegen één vaste prijs per kopje zorgen wij dat jouw koffievoorziening van A tot Z geregeld is.

Hoe wij verschillen van de traditionele koffieleveranciers?

Door dezelfde vraag keer op keer te stellen. Wat betaal jij eigenlijk per kopje koffie? Vreemd genoeg weet niemand exact wat zij uitgeven aan een kopje koffie op de zaak. Dat komt door de wirwar van facturen dat elk bedrijf maandelijks krijgt. Een factuur voor de koffiemachine, een voor de servicekosten en een toebehoren en/of de bonen. Wij houden het overzichtelijk. Alles op één factuur. Dus géén extra factuur voor de servicekosten de koffiebonen of toebehoren. Gewoon één vaste all-in prijs per kopje.

Koffiemachine geplaatst bij een bedrijf

Verschillende merken koffiemachines

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsleveranciers om een professionele koffiemachine voor bedrijven aan te kunnen bieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ETNA, Franke en onze eigen CoffeeClick lijn. Onze adviseurs kijken met jou naar welke koffiemachine geschikt is voor jouw bedrijf.

A600-3.png

Jouw bedrijf is verzekerd van goede koffie met CoffeeClick! Waarom?

Koffie is jouw visitekaartje

Zakelijk bezoek? Elk goed gesprek begint met een goede kop koffie. Een heerlijke romige cappuccino van verse bonen geserveerd in servies met eigen bedrijfslogo. Met een voorsprong een vergadering beginnen was nog nooit zo makkelijk. Koffie is en blijft het visitekaartje van jouw bedrijf!

100% inzicht en transparantie

Koffiemachine voor bedrijven, zoals in een bedrijfsverzamelgebouw. Hoe werkt dat? Met CoffeeClick laat je alle bedrijven in het pand genieten de lekkerste koffie en betaal alleen het gedeelte dat jouw bedrijf genuttigd heeft. Wij houden alles bij en splitsen het uit per bedrijf door gebruik te maken van bedrijfspasjes.

Smaakmanagement

Voor de perfecte koffieboon voor de lekkerste koffie op het werk zijn wij de hele wereld over geweest. Onze melanges zijn met zorg uitgekozen op smaak, geur en kwaliteit en gebrand in onze familie branderij. Heerlijk genieten van onze Roma Classico, Esta Cofradia of Santa Christalina!

Een betaalsysteem aansluiten op jouw koffiemachine

Is jouw koffiemachine vrij toegankelijk? Dan kunnen wij deze voorzien van een betaalsysteem. Jouw werknemers drinken gratis koffie via de eerder genoemde bedrijfspassen en bezoekers of passanten kunnen gemakkelijk koffie kopen. Door onze gebruiksvriendelijke touchscreens kan iedereen genieten van onze heerlijke verse bonenkoffie.

Section Image

Kunnen wij als bedrijf een van jullie koffiemachines proberen?

Ja, dat kan zeker. Als koffieleverancier komen wij de machine plaatsen, installeren en ophalen. Maar waarom één koffiemachine proberen terwijl je ook alle koffiemachines uit ons assortiment kunt proberen? In het CoffeeClick Experience Center staan al onze koffiemachines uitgestald. En aangezien we samen voor een langere termijn een samenwerking aangaan is het de moeite waard om kennis te maken met elkaar. Het liefst onder het genot van een kopje koffie natuurlijk!

Als bedrijf kunt u al onze koffiemachines proberen in de showroom

Professionele koffiemachines

Bij de perfecte koffieboon hoort natuurlijk ook een professionele koffiemachine. Door uitsluitend topkwaliteit koffiemachines te leveren kunnen wij de perfecte smaakbeleving garanderen. En zoals je waarschijnlijk al vermoed zit dit inbegrepen in de vaste prijs per kopje.

Smaakmanagement van jouw koffiemachine(s)

De ene kop koffie is de andere niet, maar over de smaak van jullie kopje koffie valt niet te twisten. Daar hebben wij voor gezorgd door onze servicemedewerkers op te leiden tot barista. Zij weten alles van koffie zoals welke smaak waar vandaan komt en hoe de maling moet worden afgesteld wanneer jullie vinden dat de koffie niet goed van smaak is. Dit hoort bij onze service en hierbij geldt ook dat onze monteurs blijven totdat jullie tevreden zijn met de smaak van de koffie uit jullie zakelijke koffiemachine.

De kwaliteit en service van CoffeeClick

Om kennis te maken met de kwaliteit en service die wij leveren nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Eerst bepalen wij door middel van verschillende factoren het volume voor jouw bedrijf. Vervolgens kun je bij ons op de werkvloer alle verschillende soorten koffie komen proeven en zo bepalen welke koffiesoort jouw voorkeur heeft!

Verschillende koffiemachines voor bedrijven