Een verhaal uit de praktijk: Hoe vergelijk je CoffeeClick met andere aanbieders?

Blog 22 november 2023 Danny Geerling

Wat verschilt CoffeeClick nu écht in prijs en product van de traditionele koffieleverancier?

In de wereld van zakelijke koffiemachines en koffie voor bedrijven, kan het navigeren door de diverse aanbiedingen en prijsmodellen een complexe uitdaging zijn. Bij CoffeeClick begrijpen we dat gemak, transparantie en betrouwbare service van onschatbare waarde zijn. In deze blog lichten we toe hoe ons unieke all-in koffieconcept zich onderscheidt van traditionele aanbieders, niet alleen qua prijs van onze producten en diensten maar vooral in de totale ervaring die wij bieden. Een verhaal over transparantie, gemak en de werkelijke waarde achter een kopje koffie die je op het werk drinkt.

All in koffieconcept van CoffeeClick

Een bedrijf met 15 werknemers is op zoek naar een nieuwe koffievoorziening...

Werkwijze traditionele koffieleverancier 

Stel je een gemiddeld MKB-bedrijf voor met 15 werknemers, waar elke werknemer gemiddeld drie kopjes koffie per dag drinkt. Dit komt neer op ongeveer 990 kopjes per maand. Wat hebben zij nodig? Een koffiemachine met bonenkoffie, melktopping, en chocoladeoptie, naast de nodige verbruiksproducten en technische service. Traditionele koffie aanbieders factureren vaak gesplitst: voor huur, leveringen en onderhoud. Dit kan oplopen tot wel €250,00 tot €300,00 per maand, verdeeld over meerdere facturen. 

Het all-in concept van CoffeeClick

CoffeeClick doet het anders. Bij CoffeeClick geloven we in eenvoud en transparantie. Voor hetzelfde bedrijf bieden wij een all-in oplossing van €285,00 per maand. Dit omvat de apparatuur, technische service en alle benodigde producten voor die 990 kopjes. Alles netjes samengevat in één factuur. Geen verborgen kosten, geen complexe berekeningen, alleen transparantie en gemak. Dit scheelt je een hoop administratieve handelingen en zorgt voor 100% inzicht in jouw maandelijkse kosten aan (heerlijke verse) koffie.

 Afbeelding

Vergelijkbare prijsstelling, meer gemak en minder administratie

Terwijl onze prijsstelling vergelijkbaar is met traditionele aanbieders, bieden we ongekend meer gemak en aanzienlijk minder administratieve lasten. Bij CoffeeClick is de focus gericht op het vereenvoudigen van jouw zorgen en verbeteren van jouw koffiebeleving, terwijl we tegelijkertijd een transparante en eerlijke prijsstructuur handhaven.

Met CoffeeClick kies je niet alleen voor heerlijke verse bonenkoffie of een koffiemachine voor jouw bedrijf. Ook kies je voor een gestroomlijnde, zorgeloze ervaring die de dagelijkse werking van jouw organisatie efficiënter maakt. Kortom, CoffeeClick staat voor een win-win situatie: de kwaliteit en smaak die je verwacht, met het voordeel van gemak, vertrouwen en eenvoud in beheer.

Dan..Onze koffie, al eens geproefd?

Genoeg over prijs, efficiëntie en ontzorging, tijd voor koffie! Want dat is nog steeds het belangrijkste onderdeel van jouw koffievoorziening. Kom jij onze koffie binnenkort geheel vrijblijvend proeven bij ons in de showroom? Wij vertellen je graag meer over onze heerlijke koffie en het unieke concept!

 

kopje icon