All-in koffieconcept van coffeeclick

All-in koffieconcept van coffeeclick

Ons all-in koffieconcept brengt gemak, kwaliteit en service samen in één kopje.

CoffeeClick heeft met haar unieke koffieconcept alle facetten van de koffiebranche in eigen beheer en hiermee bieden we totale ontzorging tegen één vaste all-in prijs per kopje. Van hoogwaardige apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen tot en met eigen technici voor professionele serviceverlening. Alles is inbegrepen, zonder investering. Zo blijft het eenvoudig en overzichtelijk.

CoffeeClick biedt een uniek all-in koffieconcept en is hiermee anders dan de traditionele koffieleveranciers. Wij garanderen vooraf één vaste prijs per kopje. Zo zorgen we dat onze klanten achteraf niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Onze klanten worden voorzien van hoogwaardige apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening. Dat alles zonder investering. Op die manier bieden we complete ontzorging.

It’s all-in the Click…

All in koffieconcept van CoffeeClick

It's all-in the click!

Concept afbeelding

Professionele koffiemachines

Zorgvuldig uitgekozen met oog voor kwaliteit en maximaal gebruiksgemak. We werken uitsluitend met de merken Franke, ETNA, en onze eigen CC Series.
Stuk voor stuk hoogwaardige, volautomatische koffiemachines én uit voorraad leverbaar. Zo kun je met één druk op de knop probleemloos genieten van heerlijk romige cappuccino’s of krachtige espresso’s.

Professionele koffiemachines

Concept afbeelding

Perfecte serviceverlening

Dit kunnen we alleen waarmaken door onze monteurs in-house op te leiden als servicemonteur én barista. Middels ons preventief en correctief onderhoud zorgen we dat storingen tot een minimum worden beperkt en blijft de koffiemachine als nieuw. En tijdens dit onderhoud wordt de smaak vanzelfsprekend weer naar perfectie afgesteld. Behoeft een machine toch service? Dan staan we doorgaans binnen vijf uur voor de deur om het op te lossen. Altijd met een glimlach en geheel zonder kosten.

Perfecte serviceverlening

Concept afbeelding

Vaste prijs per kopje

Bij CoffeeClick bieden we één vaste all-in prijs per kopje. En die garanderen we vóóraf. Zo komen onze klanten achteraf niet voor verrassingen te staan. Alles is inbegrepen, van de hoogwaardige apparatuur en vers gebrande koffiebonen tot de perfecte serviceverlening. Simpel afgerekend tegen één vaste prijs per kopje. Transparant en overzichtelijk.

Vaste prijs per kopje

Concept afbeelding

Geen investering

Dit behoeft toelichting. Bij CoffeeClick betekent geen investering ook écht geen investering. Wij leveren alles voor jouw dagelijkse kopje koffie. Het enige wat jij betaalt is de vaste prijs per kopje. Geen lening bij de bank, geen vaste maandelijkse aflossingen, geen verzekeringskosten en ook geen aanslag op jouw liquide middelen. En naast dat het praktisch is, is het ook nog eens fiscaal aantrekkelijk!

Geen investering

Concept afbeelding

Wekelijks vers gebrande koffiebonen

Voor het perfecte kopje koffie heb je de perfecte koffiemelange nodig. En daarvoor hebben we een fijne selectie gemaakt van hoogwaardige Arabica koffiebonen van Azië tot Zuid Amerika. Dit alles heeft geleid tot onze Roma Classico, Santa Christalina en Esta Cofradia. Iedere melange biedt haar eigen kenmerkende smaak en wordt wekelijks vers gebrand in onze familiebranderij.

Wekelijks vers gebrande koffiebonen

Concept afbeelding

Online clouddiensten

Van het uitlezen van tellerstanden, bieden van hulp op afstand, koppelen van een betaalsysteem tot het bestellen in onze webshop. Met de clouddiensten van CoffeeClick bieden we gemak voor onze klanten en monitoren we onze koffiemachines. Want preventief en correctief onderhoud worden alleen gepland wanneer jouw machine dat nodig heeft. De basis hiervan vormen de tellerstanden.

Online clouddiensten

Concept afbeelding

Duurzaamheid

CoffeeClick heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Van UTZ gecertificeerde koffiebonen, het scheiden van afvalstromen tot ons voor 78% elektrische wagenpark. Wij zijn dagelijks bezig met het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Van kopje koffie tot koffieboon; in iedere fase van de toeleveringsketen streven wij naar de duurzame optie. (en dat gehele proces hebben we beschreven in onze brochure).

Duurzaamheid

Coffeeclick biedt een uniek all-in koffieconcept

Wij doen het anders dan de traditionele koffieleveranciers. Wij garanderen vooraf één vaste prijs per kopje.
Zo zorgen we dat onze klanten achteraf niet voor verrassingen komen te staan. En met dit concept worden
onze klanten voorzien van hoogwaardige apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte
serviceverlening. Zonder investering. Alles is inbegrepen in de vaste all-in prijs per kopje.