Ons concept

Vaste prijs

Vaste prijs
per kopje

Vers gebrande bonen

Altijd vers gebrande
koffiebonen

Professionele serviceverlening

Snelle en professionele
serviceverlening

Kostbare apparatuur

Geen investering
in kostbare apparatuur

Professionele koffiemachines

Hoogwaardige koffiemachines

Online cloud diensten

Scala aan online
cloud diensten

All-in per kopje?

Echt alle facetten
in eigen beheer

CoffeeClick heeft met haar unieke concept alle facetten van de koffie industrie in eigen beheer. Van de vers gebrande koffiebonen onder eigen licentie, tot de hoogwaardige koffiemachines uit eigen productieserie en inhouse servicemonteurs voor de perfecte serviceverlening. Door dit unieke koffieconcept is het voor ons mogelijk onze klanten een vaste all-in prijs per kopje aan te bieden. Voor deze all-in prijs plaatsen wij een hoogwaardige koffiemachine, leveren wij wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening.

Unieke en exclusieve
melanges

Al onze melanges worden verantwoord ingekocht bij kleinschalige plantages die zijn voorzien van het UTZ/Rainforest Alliance keurmerk. Dit staat voor milieuvriendelijke producten die zijn voortgekomen uit eerlijke handel. Vervolgens wordt de koffie in kleine hoeveelheden gebrand zodat wij onze klanten van wekelijks vers gebrande bonen kunnen voorzien.

Lees meer over onze koffiemelanges
Melanges

Hoogwaardige koffiemachines
direct leverbaar uit voorraad

De hoogwaardige koffiemachines van CoffeeClick worden direct uit voorraad professioneel geplaatst en geïnstueerd bij u op kantoor of de vereniging. Zo kunt u direct kunt genieten van de heerlijke melanges.

Lees meer over onze apparatuur
Apparatuur

Inhouse barista's en servicemonteurs

Al onze inhouse servicemonteurs zijn tevens opgeleid tot barista. Zo kunnen zij u behalve de juiste instructies geven bij installatie van de machine, ook helpen met het instellen van de koffie aangepast op uw persoonlijke smaak en wensen.

Lees meer over onze service
Service

Eigen productielijn
koffiemachines

Met de komst van de CC F12 heeft CoffeeClick haar eigen apparatuur in beheer. De machines zijn direct leverbaar uit voorraad! Dit zorgt ervoor dat u altijd direct kan genieten van onze koffie.

Lees meer over onze machines
Machines

Toebehoren, van bekers tot
roerstaafjes en reinigingsmiddelen

CoffeeClick levert alles dat hoort bij een goede kop koffie. Van bekers tot roerstaafjes en reinigingsmiddelen. Voor alles wat u nodig hebt voor het drinken en presenteren van een goede kop koffie kunt u bij ons terecht!

Lees meer over ons assortiment
Toebehoren

Geen eigen
investering nodig

In tegenstelling tot andere koffieleveranciers, hoeft u bij CoffeeClick geen eigen investering te doen. De hoogwaardige koffiemachine krijgt u in bruikleen. Deze zorg nemen wij dus bij u weg!

Offerte aanvragen
Investering

Na de looptijd halen
we het zelf weer op

Contract afgelopen? Onze servicemonteurs komen de machine persoonlijk bij u loskoppelen en ophalen!

Lees meer over onze service
Looptijd

Hoe maakt CoffeeClick
dit mogelijk?

De organisatie van CoffeeClick heeft zich in het verleden gespecialiseerd in IT gerelateerde oplossingen in de zakelijke markt met de daarbij behorende services. Een organisatie met Amsterdamse passie werd opgebouwd en veroverde de markt met moderne oplossingen voor het bedrijfsleven. Deze moderne oplossingen zijn precies waaruit het concept van CoffeeClick is ontstaan! Dezelfde werkwijze wordt aangehouden met het ‘all in the Click’ concept. CoffeeClick is met haar vernieuwende, moderne concept in staat om haar klanten een vaste all-in prijs per kopje te bieden waardoor de klant niet voor verrassingen zal komen te staan.

Lees meer over ons