Ons all-in koffieconcept


Vaste prijs

Vaste prijs
per kopje

Vers gebrande bonen

Altijd vers gebrande
koffiebonen

Professionele serviceverlening

Snelle en professionele
serviceverlening

Kostbare apparatuur

Geen investering
in kostbare apparatuur

Professionele koffiemachines

Professionele koffiemachines

Online cloud diensten

Scala aan online
cloud diensten

All-in per kopje?

Alle facetten van het all-in koffieconcept
in eigen beheer

CoffeeClick heeft met haar unieke all-in koffieconcept alle facetten van de koffiebranche in eigen beheer.
Van professionele koffiemachines, vers gebrande koffiebonen tot en met eigen technici voor hoogwaardige serviceverlening. Zodoende kunnen wij onze klanten een vaste all-in prijs per kopje garanderen.

Unieke en exclusieve
melanges

Onze melanges worden verantwoord ingekocht bij kleinschalige plantages die zijn voorzien van het UTZ/Rainforest Alliance keurmerk. Dit staat voor milieuvriendelijke producten die zijn voortgekomen uit eerlijke handel. Vervolgens wordt de koffie in kleine hoeveelheden gebrand zodat wij onze klanten van wekelijks vers gebrande bonen kunnen voorzien.

Lees meer over onze koffiemelanges
Melanges

Professionele koffiemachines
direct leverbaar uit voorraad

Onze professionele koffiemachines worden direct uit voorraad geplaatst bij u op kantoor of op de vereniging. Zodoende kunt u probleemloos genieten van heerlijke verse bonenkoffie.

Lees meer over onze apparatuur
Apparatuur

Inhouse barista's en servicemonteurs

Onze technici zijn stuk voor stuk opgeleid tot barista. Zodoende kunnen zij de juiste instructies geven bij de installatie van uw koffiemachine en helpen met het instellen van uw persoonlijke voorkeuren.

Lees meer over onze service
Service

Eigen productlijn
koffiemachines

Met de komst van onze CC F12 heeft CoffeeClick haar eigen productlijn opgezet. De machine is direct leverbaar uit voorraad. U kunt dus snel genieten van onze heerlijke koffiemelanges.

Lees meer over onze machines
Machines


Het puntje op de i...

CoffeeClick levert alles dat hoort bij een heerlijke kop verse bonenkoffie. Van bekers tot roerstaafjes, verse melk, suiker, reinigingsmiddelen en nog veel meer...

Toebehoren

Geen investering

In tegenstelling tot wat u wellicht gewend bent, hoeft u bij CoffeeClick niet te investeren in kostbare apparatuur. De koffiemachine zit namelijk óók gewoon inbegrepen in de vaste prijs per kopje!

Offerte aanvragen
Investering

Maatwerk in apparatuur

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine voor uw organisatie? Wij helpen u graag!

Ga direct naar onze keuzehulp
Looptijd

Hoe maakt CoffeeClick
dit mogelijk?

De organisatie van CoffeeClick heeft zich in het verleden gespecialiseerd in IT gerelateerde oplossingen in de zakelijke markt met de daarbij behorende services. Een organisatie met Amsterdamse passie werd opgebouwd en veroverde de markt met moderne oplossingen voor het bedrijfsleven. Deze moderne oplossingen zijn precies waaruit het concept van CoffeeClick is ontstaan! Dezelfde werkwijze wordt aangehouden met het ‘all in the Click’ concept. CoffeeClick is met haar vernieuwende, moderne concept in staat om haar klanten een vaste all-in prijs per kopje te bieden waardoor de klant niet voor verrassingen zal komen te staan.

Lees meer over ons