Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffie op de vereniging

Tijd voor heerlijke koffie op uw sportclub!

Het is zaterdagochtend. Het is koud, druilerig, het waait en toch verschijnen we vol goede moed op de club voor een fijne wedstrijd. Zowel spelers als toeschouwers kunnen dan een dampende kop lekkere koffie goed gebruiken. Helaas is de koffie op veel sportclubs van matige tot zelfs slechte kwaliteit. Vaak hoort u bezoekers en leden klagen over de koffie of ziet u toeschouwers met een van huis meegenomen thermoskan koffie langs het veld. Dat moet anders! Bij CoffeeClick zeggen we: koffie op de sportclub moet lekkerder zijn dan thuis! Zo simpel is het.

Bereken de potentiële kantinewinst voor uw sportvereniging

CoffeeClick is dé specialist die bij uw club alle zorgen over de koffievoorziening uit handen neemt. Dit doen wij door middel van een simpel, transparant all-in koffieconcept met een vaste prijs per kop. Hiermee genieten bezoekers en leden van verse, (h)eerlijke en goede kwaliteit koffie, gemaakt van hand geplukte bonen die in kleine hoeveelheden zijn gebrand. De club wordt, zonder investering, voorzien van een professionele espressomachine en een excellente serviceverlening. Bovendien wordt er wekelijks een verse lading koffiebonen afgeleverd, om de ultieme smaakbeleving en de kwaliteit te garanderen.

De ultieme manier om het verdienmodel op koffie te verbeteren. 

“CoffeeClick; Your Club, Our Coffee”

Gebruiksvriendelijk 

CoffeeClick is zich bewust van de diverse uitdagingen binnen de Nederlandse sportclubs op het gebied van koffie. Daaronder vallen uiteraard de beschikbaarheid in de piekuren en de noodzaak van (kosten)controle tijdens onbemande daluren. Wij bieden de verenigingen een uitkomst, omdat onze machines speciaal ontworpen zijn voor zelfbediening. Wij houden online in de gaten of de machine naar behoren werkt en krijgen automatisch bericht wanneer de koffiebonen op dreigen te raken. Iedereen kan een machine van CoffeeClick bedienen door het gebruiksvriendelijke scherm en er zijn verschillende betaalmogelijkheden, onder andere met contactloos betalen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Uitgebreid en hygiënisch

CoffeeClick biedt voor elk wat wils. Heerlijke koffiemelanges, zoals cappuccino en latte macchiato, worden gerealiseerd met verse bonen en verschillende melksoorten. Onze Foammaster™ is een geavanceerd melksysteem, waarmee op simpele wijze de schuimconsistentie per drank kan worden ingesteld. Dit eist uiteraard een hoge mate van hygiëne. Ons praktische en vooral hygiënische reinigingsconcept reinigt de koffiemachine volledig automatisch. Dit kunt u simpelweg ’s nachts laten uitvoeren, want de machine beëindigt de reiniging zelfstandig. Lekker makkelijk!

Service

CoffeeClick beschikt over een eigen service afdeling voor de installatie en het onderhoud van de geleverde koffiemachines. Gecertificeerde Barista’s verzorgen periodieke kwaliteitschecks en benodigde reparaties ter plekke. Zo nemen wij u alle zorgen omtrent uw koffievoorziening uit handen!

Koffie is een “” Hot Topic” binnen sportclubs in Nederland. Elke  rechtgeaarde koffiedrinker zal dit beamen. Waarom er vandaag de dag nog steeds van die Heksenkoffie op de warmhoudplaat staat is een raadsel, echter er is licht aan het einde van de tunnel. Sommigen hebben dit licht wel al gezien en zijn gaan schakelen, zodat op deze wakkere verenigingen het koffiedrinken een feestje is geworden. Zo ook bij voetbalvereniging S.V. Hoofddorp. We spreken met Co Erkemeij, Bestuurslid sponsorzaken van deze Haarlemmermeerse voetbalclub.

Hoogwaardige koffiemachines en de beste ingrediënten, gecombineerd met snelle service- en responstijden tijdens kantooruren. En dat voor een vaste prijs per kopje… Waar wacht u nog op?