Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffiemachines

Onze koffiemachines

Machines en Services, beiden van hoogstaand niveau

CoffeeClick™ kenmerkt haar concept door perfecte serviceverlening op hoogwaardige professionele espressoapparatuur van Zwitserse makelij.

Van huis uit is de fabrikant van onze topmodellen sedert jaar en dag een Zwitsers staalproducent van o.a. keuken- en badkamerinrichting en accessoires. De basis van onze machines bestaat zodoende uit onderdelen die kritisch gefabriceerd worden met als oogmerk duurzaamheid en kwaliteit. We leggen gewoonweg een stalen fundering als basis onder onze meest kritische productonderdelen. Zo zijn de belangrijkste items als machinemolens, boilers, zetgroepen en wateruitlopen geproduceerd uit hoogwaardig staal. De foutloze werking van deze meest kritische machineonderdelen garandeert zodoende dat onze serviceverlening voor jaren wordt geborgd!

Tevens bieden wij de moderne koffiedrinker de meest recente innovaties op het gebied van melk-verwerkende machines en accessoires. Zo is CoffeeClick™ leverancier van FoamMaster®, een in de koelkast geïntegreerd  hygiënisch- en vooral praktisch zelfreinigend melkreservoirsysteem.

Koffiemachines gericht op zowel vakmanschap als gemak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Profiteer ook van de voordelen van CoffeeClick

Offerte aanvragen