Koffiemachines

  • Koffiemachines tijdelijk inclusief gratis ION Waterkoeler!

Welke koffiemachine past bij jouw bedrijf? Doe de keuzehulp!

CoffeeClick biedt een breed scala koffiemachines voor op het werk. Maar welke past bij jouw wensen en behoefte, bedrijfsgrootte en consumptiegedrag? Beantwoord 5 eenvoudige vragen door op het item te klikken en kom er binnen 1 minuten achter welke koffiemachine het beste bij jouw bedrijf past!

Gratis proefsessie

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de beschikbare melanges en machines. Of je nou op zoek bent naar een koffiemachine op kantoor, een koffiemachine voor bedrijven of een koffiemachine met betaalsysteem. Een zakelijke koffiemachine uitzoeken kun je vergelijken met het kopen van een nieuwe auto. En een nieuwe auto kies je ook niet uit een brochure of vanaf een website.

Daarom bieden wij 5 dagen per week van 08.30u tot 17.00u de mogelijkheid om alle door ons te leveren apparatuur en melanges geheel vrijblijvend te ervaren in ons smaakbelevingscentrum.

In overleg kunt u er ook voor kiezen om de apparatuur en verschillende melanges enkele werkdagen te ervaren bij u op locatie. Wij organiseren graag een proefsessie met één van onze barista’s, die samen met de meest kritische koffiedrinkers op zoek gaat naar jullie ideale smaak.

Uiteraard komt ook het gebruiksgemak van de apparatuur aan bod, want meer dan 50% van de tevredenheid over een koffievoorziening, heeft te maken met een passende, goed werkende en makkelijk te verzorgen machine.

Kom Proeven in ons Experience Center