Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffie op het werk

De lekkerste koffie op het werk?

Altijd verse bonenkoffie uit een professionele koffiemachine

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om heerlijke koffie op het werk te schenken. Niet alleen uw medewerkers doet u hiermee een groot plezier, maar u maakt ook nog eens de beste eerste indruk bij uw relaties wanneer u heerlijk verse koffiemelanges aanbiedt.

Waarom koffie op het werk via CoffeeClick?

Als ervaren totaalleverancier van koffievoorzieningen weten wij precies wat u nodig heeft, namelijk totale ontzorging. Vanuit deze gedachte hebben wij een uniek 'All-in Koffieconcept' bedacht:

  • Altijd verse koffie op het werk
  • Professionele koffiemachines van Zwitserse fabricaat
  • Alle kosten inbegrepen, u betaalt alleen per kopje
  • Geen investering in kostbaar apparatuur

Vrijblijvend een afspraak maken?

Koffie op het werk

Eén van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden

Wist u dat koffie op het werk voor 80% van de werknemers één van de belangrijkste arbeidsvoorwaaden is? Niet alleen willen uw medewerkers genieten van heerlijke verse bonenkoffie, een positieve koffiebeleving heeft ook nog eens een positieve invloed op de werksfeer. Daarom vinden wij het belangrijk om voor ieder bedrijf de best mogelijke koffievoorziening te bieden. Hierbij houden wij uiteraard nauwgezet rekening met de specifieke wensen van uw bedrijf!

  • Altijd lekkere koffie
  • Eenvoudig en deskundig onderhoud
  • Professionele koffiemachines van betrouwbare leveranciers

Koffiemachine op het werk

Wij vertegenwoordigen de absolute top in fabriekanten van koffiemachines. Ons 'All- in koffieconcept' bestaat naast hoogwaardige koffiemachines uit een professionele serviceafdeling in eigen beheer, ons team specialistische Barista’s voor het smaakmanagement en een complete webshop voor alle benodigde supplies. Naast het feit dat onze koffiemachines telkens weer de allerlekkerste kopjes koffie zetten, zijn de machines ook nog eens opgebouwd uit de meest hoogwaardige onderdelen die toegepast worden met focus op duurzaamheid en kwaliteit!

Zo is iedereen bij u op de zaak telkens weer verzekerd van heerlijke koffie én een fantastische werksfeer!

Bekijk onze koffiemachines

Deze klanten kozen al voor koffie op het werk

 

Adobe Logo      Altares Logo      Canon Logo      Samsung Logo

Proef deze koffie

Goede koffie? Over smaak valt wel degelijk te twisten. Ons oordeel over de koffie komt tot stand in ons hoofd, hart en onderbuik. Hierdoor heeft iedereen een andere beleving bij koffie en is het ook niet uit te leggen hoe onze smaakt. Kom daarom gerust eens proeven. Vul uw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. U bent namelijk van harte welkom in onze showroom.

Proef afspraak maken