Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffie op het werk

De lekkerste koffie op het werk?

Altijd verse bonenkoffie uit een professionele koffiemachine

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om heerlijke koffie op het werk te schenken. Niet alleen uw medewerkers doet u hiermee een groot plezier, maar u maakt ook nog eens de beste eerste indruk bij uw relaties wanneer u heerlijke verse koffiemelanges aanbiedt.

Download onze brochure

Waarom koffie op het werk via CoffeeClick?

Als ervaren totaalleverancier van koffievoorzieningen weten wij precies wat u nodig heeft, namelijk totale ontzorging. Vanuit deze gedachte hebben wij een uniek 'All-in Koffieconcept' bedacht:

  • Altijd verse koffie op het werk
  • Professionele koffiemachines van Zwitserse fabricaat
  • Alle kosten inbegrepen, u betaalt alleen per kopje
  • Geen investering in kostbaar apparatuur

Koffie op het werk

Koffiemachine op het werk

Wij vertegenwoordigen de absolute top in fabrikanten van koffiemachines. Ons 'All- in koffieconcept' bestaat naast hoogwaardige koffiemachines uit een professionele serviceafdeling in eigen beheer, ons team specialistische Barista’s voor het smaakmanagement en een complete webshop voor alle benodigde supplies. Naast het feit dat onze koffiemachines telkens weer de allerlekkerste kopjes koffie zetten, zijn de machines ook nog eens opgebouwd uit de meest hoogwaardige onderdelen die toegepast worden met focus op duurzaamheid en kwaliteit!

Zo is iedereen bij u op de zaak telkens weer verzekerd van heerlijke koffie én een fantastische werksfeer!

Bekijk onze koffiemachines

Eén van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden

Wist u dat koffie op het werk voor 80% van de werknemers één van de belangrijkste arbeidsvoorwaaden is? Niet alleen willen uw medewerkers genieten van heerlijke verse bonenkoffie, een positieve koffiebeleving heeft ook nog eens een positieve invloed op de werksfeer. Daarom vinden wij het belangrijk om voor ieder bedrijf de best mogelijke koffievoorziening te bieden. Hierbij houden wij uiteraard nauwgezet rekening met de specifieke wensen van uw bedrijf!

  • Altijd lekkere koffie
  • Eenvoudig en deskundig onderhoud
  • Professionele koffiemachines van betrouwbare leveranciers

 

Maak vrijblijvend een afspraak

 

Deze klanten kozen al voor koffie op het werk

 

Adobe Logo      Altares Logo      Canon Logo      Samsung Logo

Ervaar onze smaak en apparatuur

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de beschikbare melanges en machines. Immers, een nieuwe auto kies je ook niet uit een brochure of vanaf een website.

Daarom bieden wij 5 dagen per week van 08.30u tot 17.00u de mogelijkheid om alle door ons te leveren apparatuur en melanges geheel vrijblijvend te ervaren in ons smaakbelevingscentrum.

In overleg kunt u er ook voor kiezen om de apparatuur en verschillende melanges enkele werkdagen te ervaren bij u op locatie. Wij organiseren graag een proefsessie met één van onze barista's, die samen met de meest kritische koffiedrinkers op zoek gaat naar jullie ideale smaak.

Uiteraard komt ook het gebruiksgemak van de apparatuur aan bod, want meer dan 50% van de tevredenheid over een koffievoorziening, heeft te maken met een passende, goed werkende en makkelijk te verzorgen machine.

Proef afspraak maken

 
Ontdek CoffeeClick