Tijd voor heerlijke koffie op het werk!

Koffie is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Dat maakt het kiezen van de juiste koffieleverancier voor jouw bedrijf vaak een lastige keuze. 
Kies voor ons unieke koffieconcept en laat bezoekers en werknemers genieten!

Koffie op het werk? Wij helpen jou aan de juiste koffiemachine

Heerlijke verse bonenkoffie op het werk? Daar hoort een professionele koffiemachine bij. Maar welke koffiemachine voldoet aan de wensen en behoeftes van jouw en je collega’s. En past deze koffiemachine überhaupt wel bij jou op het werk. Allemaal vragen waar je achter komt na het invullen van onze keuzehulp. Vrijblijvend advies op basis van jouw wensen en behoeftes, inclusief alle specificaties van de door CoffeeClick geadviseerde koffiemachine.

Een uniek concept voor koffie op het werk

Alles wat jij en je collega’s nodig hebben voor jullie dagelijkse kopje koffie, tegen één vaste prijs per kopje. Dat is inclusief professionele apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en onze perfecte serviceverlening! 

Met één druk op de knop genieten jullie van jullie favoriete koffiedrank, op ieder moment van de dag! 

 

Koffiemachine bij jou op het werk

Verse bonenkoffie op het werk!

Het drinken van heerlijke koffie op het werk is voor bedrijven binnen handbereik met ons unieke koffieconcept. Waarom? CoffeeClick biedt diverse exclusieve koffiemelanges die wekelijks vers worden gebrand. Met deze koffiemelanges kunnen de meest heerlijke koffievariaties worden gezet. 

 

 

Koffie op de zaak
 
 

Download onze brochure voor koffie op het werkProfessionele serviceverlening

Heeft jullie koffiemachine een storing? Smaak opnieuw afstellen? Of heb je andere vragen?
Onze technici zorgen ervoor dat je altijd snel en professioneel wordt geholpen!

Jouw koffiemachine altijd goed onderhouden!

Iedere koffiemachine is direct aangesloten op het internet. Hierdoor weten wij hoe de koffiemachine bij jou op het werk functioneert. Aan de hand daarvan plannen wij preventieve servicebeurten, zodat jouw machine altijd goed onderhouden is! 

Een responstijd van doorgaans 4 uur!

Zijn er onverhoopt toch problemen met de koffiemachine? Door naar het servicenummer te bellen maak je gemakkelijk en snel een afspraak. Onze servicedesk kijkt samen met jou of of het probleem telefonisch verholpen kan worden. Blijft het probleem bestaan? Geen paniek, dan zijn onze medewerkers doorgaans binnen 4 uur bij jou op het werk. Zij verhelpen het probleem direct en zorgen dat jij en je collega’s weer kunnen genieten van een heerlijke latte macchiato, cappuccino of lekker kopje koffie!

Servicemonteur voor het beheren van de koffiemachine

Smaak management bij jou op het werk!

Ieder kopje koffie moet hetzelfde smaken. Daarom zijn onze servicemonteurs opgeleid tot barista. Dat houdt in dat, wanneer zij langskomen voor een preventieve servicebeurt, de smaak weer perfect wordt afgesteld. Zo genieten jij en je collega’s iedere dag van heerlijke koffie op het werk of het kantoor!

Koffie van CoffeeClick bij jou op het werk

Professionele koffiemachines

Onze professionele koffiemachines zijn van de hoogste kwaliteit. Onze vers gebrande koffiebonen komen zo het best tot hun recht. 

Wij bieden diverse koffiemachines voor bedrijven. Afhankelijk van de wensen en eisen van jouw bedrijf kies jij samen met een van onze adviseurs welke het meest geschikt is. Of je nu kiest voor verse melk of melktopping, koppenwarmer of betaalsysteem, alles is mogelijk! Wil jij advies op maat? Vul dan onze keuzehulp in!

A100 professionele koffiemachine voor op het werk of het kantoor

Zorg voor heerlijke koffie op het werk!

Het drinken van koffie op het werk is voor sommige werknemers onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Kom in actie en wie weet drink jij binnenkort een heerlijk kopje koffie van CoffeeClick bij jou op het werk!

Koffiebonen