Verse bonenkoffie op het werk!

Het is haast niet meer weg te denken op de werkvloer. En daar zijn we allemaal blij mee. Heerlijke Arabica koffie is voor veel werknemers een echte must op kantoor of de werkvloer. Het belang van koffie is nog nooit zo groot geweest. Iedereen verdient heerlijke koffie. Echter is het kopen van een koffiemachine voor bedrijven vaak een obstakel door de hoge investeringskosten. CoffeeClick brengt hier de oplossing voor. Door het all-in koffieconcept geniet je van geweldige koffie, zonder investering!

Een all-in koffieconcept voor op het werk…

Dat betekent dat we alles leveren dat jij en jouw collega’s nodig hebben voor jullie dagelijkse kopje koffie. Wekelijks vers gebrande koffiebonen, online cloud diensten, perfecte service en een (of meerdere) professionele koffiemachine zonder hier in te hoeven investeren. Want de aanschaf nemen wij voor onze rekening. Wat jij betaalt is één vaste prijs per kopje.

Welke koffiemachine is geschikt voor bij ons op het werk?

Dat hangt af van de wensen en behoeften van jou en jouw collega’s. Drinken jullie graag cappuccino? Dan kan dat met verse melk of met melk topping. En met hoeveel collega’s maken jullie dagelijks gebruik van de koffiemachine? Ook dat bepaalt of een machine wel of niet geschikt is voor bij jou op het werk. Benieuwd welke machine wij voor jouw situatie adviseren? Doorloop de keuzehulp en ontvang vrijblijvend advies.

Waarom is koffie op het werk zo belangrijk?

Lekkere koffie van goede kwaliteit is een van de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden voor werknemers. Bijna iedereen drinkt wel een of meerdere kopjes koffie op een dag. En ontvang je bezoekers of klanten? Dan is het eerste wat je doet het aanbieden van een kopje koffie of thee. Zorg dat jouw eerste impressie er een is om niet te vergeten. Koffie geserveerd in een porseleinen kopje. Het liefst bedrukt met het logo van jouw bedrijf.

Koffie op de zaak

Wat maakt het concept van CoffeeClick zo uniek?

Simpel. Als koffieleverancier bepalen we de vaste prijs per kopje vooraf. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Alleen dat al is uniek. Of zoals we het zelf graag noemen: authentic. Om dit te kunnen garanderen hebben we alles als koffieleverancier in eigen beheer. Naast dat het super efficiënt werkt hebben we de mate van duurzaamheid ook in eigen hand. Het hele proces van plant tot boon is onder bekeken en waar nodig verduurzaamt. Voor duurzame koffie op het werk kun je bij Coffeeclick terecht.

Terug naar wat ons concept uniek maakt: alles in eigen beheer. Dat betekent dat onze koffiebonen wekelijks vers worden gebrand in onze familie branderij. Ook wordt onderhoud aan jouw machine altijd uitgevoerd door onze eigen monteurs. Zij zijn naast monteur ook opgeleid tot barista. Met iedere onderhoudsbeurt stellen we de machine namelijk opnieuw af. En dan jouw koffiemachine. Door CoffeeClick gefinancierd en vaak uit voorraad leverbaar. Op die manier zorgen we er voor dat je altijd kunt genieten van koffie op het werk.

Koffiemachine op het werk

Hoe ziet de zoektocht naar koffie op het werk er uit?

Koffie op het werk is een van de normaalste zaken van de wereld. Toch gaat er een heel voortraject aan vooraf. Welke koffiemachine voor jouw bedrijf geschikt is, is afhankelijk van de wensen en behoeften van jou en jouw collega’s. En is de machine bepaald, dan ga je over tot het opvragen van offertes. Die worden met elkaar vergeleken en de goedkoopste heeft vaak de voorkeur. De koffie op het werk is geregeld. Herkenbaar?

Dan ben je, als je het ons vraagt, een of meerdere stappen vergeten in de zoektocht naar koffie op het werk. Maak kennis met jouw koffieleverancier! Het zijn vaak contracten van meerdere jaren. Waar zit hij gevestigd, wie voert het onderhoud uit en waar koop je de bonen? Om geen stap te vergeten hebben we het blog: ‘De zoektocht naar een koffiemachine voor op het werk’ geschreven.

 
 

Download onze brochure voor koffie op het werkProfessionele serviceverlening

Heeft jullie koffiemachine een storing? Smaak opnieuw afstellen? Of heb je andere vragen?
Onze technici zorgen ervoor dat je altijd snel en professioneel wordt geholpen!

Jouw koffiemachine altijd goed onderhouden!

Iedere koffiemachine is direct aangesloten op het internet. Hierdoor weten wij hoe de koffiemachine bij jou op het werk functioneert. Aan de hand daarvan plannen wij preventieve servicebeurten, zodat jouw machine altijd goed onderhouden is! 

Een responstijd van doorgaans 4 uur!

Zijn er onverhoopt toch problemen met de koffiemachine? Door naar het servicenummer te bellen maak je gemakkelijk en snel een afspraak. Onze servicedesk kijkt samen met jou of of het probleem telefonisch verholpen kan worden. Blijft het probleem bestaan? Geen paniek, dan zijn onze medewerkers doorgaans binnen 4 uur bij jou op het werk. Zij verhelpen het probleem direct en zorgen dat jij en je collega’s weer kunnen genieten van een heerlijke latte macchiato, cappuccino of lekker kopje koffie!

Servicemonteur voor het beheren van de koffiemachine

Smaak management bij jou op het werk!

Ieder kopje koffie moet hetzelfde smaken. Daarom zijn onze servicemonteurs opgeleid tot barista. Dat houdt in dat, wanneer zij langskomen voor een preventieve servicebeurt, de smaak weer perfect wordt afgesteld. Zo genieten jij en je collega’s iedere dag van heerlijke koffie op het werk of het kantoor!

Koffie van CoffeeClick bij jou op het werk

Professionele koffiemachines

Onze professionele koffiemachines zijn van de hoogste kwaliteit. Zo komen onze vers gebrande koffiebonen ook het best tot hun recht. Ook bieden wij diverse koffiemachines voor bedrijven. Afhankelijk van de wensen en eisen van jouw bedrijf kies jij samen met een van onze adviseurs welke het meest geschikt is. Of je nu st voor verse melk of melk topping, koppenwarmer of betaalsysteem, alles is mogelijk! Wil jij advies op maat? Vul dan onze keuzehulp in!

A100 professionele koffiemachine voor op het werk of het kantoor

Zorg voor heerlijke koffie op het werk!

Het drinken van koffie op het werk is voor sommige werknemers onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Kom in actie en wie weet drink jij binnenkort een heerlijk kopje koffie van CoffeeClick uit een zakelijke koffieautomaat bij jou op het werk!

Koffiebonen