Koffie op het werk

Koffie op het werk. Het verhoogt de productiviteit van jouw werknemers, zorgt voor een verbeterde stemming op de werkvloer en biedt ruimte voor sociale interactie tussen jouw collega’s. Het belang van goede koffie op de werkvloer is vandaag de dag nog nooit zo groot geweest. En voor goede koffie heb je een professionele koffiemachine nodig. Wat een koffiemachine kost en hoe wij de koffie op het werk verzorgen leggen we je graag uit.

Hoe wij zorgen voor heerlijke verse bonenkoffie op het werk…

Als koffieleverancier leveren we alles dat jij en jouw collega’s nodig hebben voor jullie dagelijkse kopje koffie. Wekelijks vers gebrande koffiebonen, perfecte serviceverlening en professionele koffiemachines zonder hier in te hoeven investeren. Wij nemen de aanschaf voor onze rekening. Wat jij betaalt is één vaste prijs per kopje. Benieuwd welke koffiemachine past bij jouw situatie? Doorloop dan onze keuzehulp!

 

Ontdek de ideale koffiemachine voor op het werk

Zoals al eerder benoemd is verse bonenkoffie van hoge kwaliteit is één van de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden voor werknemers. Bijna iedereen drinkt dagelijks wel een kopje koffie of cappuccino. En ontvang je bezoekers of klanten? Dan is het eerste wat je doet, het aanbieden van een kopje koffie of thee. Zorg dat jouw eerste impressie er een is om niet te vergeten. Maak van een kopje koffie het visitekaartje van jouw organisatie!

Deze klanten drinken al verse bonenkoffie op het werk

Onze koffiemachines voor op het werk

  • Koffiemachines tijdelijk inclusief gratis ION Waterkoeler!

Hoe ziet de zoektocht naar koffie op het werk er uit?

Het kiezen van een koffieleverancier voor koffie op het werk lijkt simpel. Toch gaat er een heel traject aan vooraf. Welke koffiemachine voor jouw bedrijf geschikt is, is afhankelijk van de wensen en behoeften van jou en je collega’s. Is de machinekeuze bepaald, dan ga je over tot het opvragen van offertes. Die worden met elkaar vergeleken en de goedkoopste heeft vaak de voorkeur. De koffie op het werk is geregeld. Herkenbaar?

Dan ben je als je het ons vraagt één of meerdere stappen vergeten in de zoektocht naar koffie op het werk. Maak onder andere kennis met jouw koffieleverancier! Het zijn vaak contracten van meerdere jaren. Waar zit hij gevestigd, wie voert het onderhoud uit en waar koop je de koffiebonen? Om geen stap te vergeten hebben we het blog: ‘De handleiding naar een nieuwe koffieleverancier‘ voor jou geschreven.

Section Image

Wat maakt het concept van CoffeeClick zo uniek?

It's all in the Click

Als koffieleverancier bepalen we de vaste prijs per kopje vooraf. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Alleen dat al is uniek. Of zoals we het zelf graag noemen: authentic. Om dit te kunnen garanderen hebben we alles in eigen beheer. Naast de efficiënte werkwijze hebben we de mate van duurzaamheid ook in eigen hand. Het hele proces van plant tot boon is geanalyseerd en verduurzaamd. Voor duurzame koffie op het werk kun je bij ons aan het juiste adres.

Kortom;
– Alles onder één dak
– Snelle service op locatie
– Preventief onderhoud altijd uitgevoerd door eigen monteurs
– Apparatuur uit voorraad leverbaar
– Altijd vers gebrande koffiebonen

Ontdek ons all-in concept

Koffie op kantoor bij PCI

1

Professionele serviceverlening

Onze eigen, ervaren en merkgetrainde engineers onderhouden dagelijks jouw koffiemachine(s). Dankzij onze preventieve servicebeurten beperken zij het aantal storingen en geniet jij optimaal van jouw voorziening.

2

Een responstijd van doorgaans 4 tot 8 uur!

Zijn er onverhoopt toch uitdagingen met de koffiemachine? Meld de storing en je maakt gemakkelijk en snel een afspraak. Onze servicedesk kijkt eerst samen met jou of we je op afstand kunnen helpen. Blijft het probleem bestaan? Geen paniek, dan zijn onze engineers doorgaans binnen 4 tot 8 uur bij jou op het werk.

3

Smaakmanagement bij jou op het werk

Ieder kopje koffie moet hetzelfde smaken. Daarom zijn onze servicemonteurs opgeleid tot barista. Wanneer zij langskomen voor service wordt de smaak weer perfect voor jou afgesteld. Zo genieten jij en je collega’s iedere dag van heerlijke koffie op het werk of kantoor!

4

Professionele koffiemachines

Onze professionele koffiemachines zijn afkomstig van toonaangevende fabrikanten. Zo komen onze vers gebrande koffiebonen het best tot hun recht. Wij bieden diverse koffiemachines voor bedrijven. Afhankelijk van de wensen en eisen van jouw bedrijf kies jij samen met een van onze adviseurs welke het meest geschikt is. Of je nu voor verse melk of melk topping, een koppenwarmer of betaalsysteem kiest: alles is mogelijk! Wil jij advies op maat? Vul dan onze keuzehulp in!

5

Met zorg uitgekozen koffiebonen

Het drinken van koffie op het werk is voor sommige werknemers onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Zij verdienen dan ook het beste van het beste. Onze melanges bestaan uit 100% Arabica koffiebonen met ieder zijn eigen smaak en karakteristieken. Diverse machines bieden twee koffiemolens, hierdoor kan iedereen genieten van zijn/haar favoriet koffiemelange. Dat is heerlijke verse bonenkoffie op het werk!