De koffieleverancier voor bedrijven!

De koffieleverancier voor bedrijven!

Heerlijke verse bonenkoffie voor bedrijven

Ga jij op zoek naar een koffiemachine voor jouw bedrijf?? Eindelijk genieten van een heerlijk kopje koffie binnen het bedrijf? En moet de machine passen bij de uitstraling van jouw bedrijf?

Met ons unieke koffieconcept en brede aanbod van stijlvolle en moderne koffiemachines is CoffeeClick de leverancier die je zoekt. Onze adviseurs kijken graag samen met jou naar de wensen en eisen van jouw bedrijf. Aan de hand hiervan krijg jij een op maat gemaakt voorstel! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of download de brochure!

Hoogwaardige koffiemachines

Onze koffiemachines

CoffeeClick helpt jouw bedrijf de juiste keuze te maken

Benieuwd welke koffiemachine past bij jouw wensen en behoeftes? En past deze koffiemachine überhaupt wel bij past in jouw bedrijf? Allemaal vragen waar je na het invullen van de keuzehulp achter komt. Vrijblijvend advies op basis van jouw wensen en behoeftes, inclusief alle specificaties van de door CoffeeClick geadviseerde koffiemachine.

Een professionele koffiemachine voor jouw bedrijf!

Doordat wij uitsluitend met kwaliteitsleveranciers werken zoals Etna, Franke en onze eigen CoffeeClick lijn, ben je als bedrijf altijd zeker van een professionele koffiemachine van de hoogste kwaliteit! Met één klik kun je genieten van jouw favoriete koffiedrank!

A600-3.png

De beste zakelijke
koffieleverancier

It’s all in the Click...

Wat onze organisatie uniek maakt is het volgende. CoffeeClick heeft alle facetten van het proces in eigen beheer. Van sales tot marketing en service. Zo houden wij het simpel en overzichtelijk voor onze klanten. Eén contract, één factuur en één vaste prijs per kopje! En dat maakt ons uniek én authentiek in onze branche!

Lees meer

CoffeeClick Authentic

Dé koffieleverancier met één vaste prijs per kopje!

CoffeeClick voorziet jouw bedrijf van een professionele koffiemachine, zonder investering! Door ons eigen financieringsmechanisme kunnen wij deze zorg wegnemen bij onze klanten.

De vers gebrande koffiebonen worden wekelijks vers geleverd. Betaal je hier dan extra voor? Zeker niet. De koffiebonen zijn inbegrepen in de vaste prijs per kopje. Het enige dat jij hoeft te doen? Even bestellen via onze webshop.

En onze perfecte serviceverlening mag natuurlijk niet ontbreken! Correctief en preventief beheer door onze opgeleide servicemedewerkers. Hiervoor ontvangen jullie dus geen aparte factuur, dit zit allemaal in de vaste prijs per kopje!

Meer over een vaste prijs per kopje

Onze heerlijke koffiemelanges

Smaken verschillen en dat weten we maar al te goed! Daarom heeft CoffeeClick de afgelopen jaren in samenwerking met de branderij diverse koffiemelanges samengesteld. Tijdens een proefsessie bepalen jij en je collega’s, samen met onze monteurs, welke smaak de voorkeur heeft.

koffiezakken-nieuw

Perfecte service voor bedrijven

Wij onderscheiden ons door onze perfecte service! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zullen wij bij storingen of problemen altijd snel op locatie zijn om deze te verhelpen. Zo kun je altijd gebruik maken van jouw zakelijke koffieautomaat.