Onze koffiebonen

Always the perfect blend

UTZ Certified

Onze melanges worden verantwoord ingekocht bij kleinschalige plantages die zijn voorzien van het UTZ Certified keurmerk. Dit keurmerk staat voor milieuvriendelijke producten die zijn voortgekomen uit eerlijke handel. Vervolgens gaat de koffie naar een familiebranderij waar deze in kleine hoeveelheden wordt gebrand. Door de kleinschalige volumes ontstaat er een gelijkmatige branding waarbij we optimale controle hebben over hoe de suikers en oliën zich karamelliseren tot onze perfecte smaakbeleving.

Tot slot wordt het premium eindproduct verpakt en wekelijks vers bij onze klanten afgeleverd, waarbij de passie van het proces te proeven is in de kersverse perfecte aroma van de koffie.

De onbetwiste winnaar in kwaliteit

Wij vertegenwoordigen de absolute top in fabrikanten van apparatuur. Ons 'All- in koffieconcept' bestaat naast hoogwaardige espressomachines, uit een professionele service afdeling in eigen beheer, een team gecertificeerde barista’s voor het smaakmanagement en een complete webshop voor alle benodigde supplies.

Omdat wij voor de machines alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit gebruiken, kunnen wij onze klanten onze unieke smaakbeleving garanderen. Elke dag weer.