Onze koffiemelanges

Melanges

De koffiemelange is één van de belangrijkste aspecten voor jouw dagelijkse kopje koffie op kantoor, de vereniging en in de horeca. Voor de perfecte melanges zijn we de hele wereld over geweest op zoek naar de perfecte koffiebonen. Zo hebben wij meerdere plantages in Zuid Amerika en Azië bezocht voor de juiste koffiebonen in onze exclusieve koffiemelanges. Kosten nog moeite zijn bespaard en dat proef je!

Roma Classico

De Roma Classico oftewel de klassiek Italiaanse koffie. Het is de nationale drank van Italië en wordt mede daardoor als de enige echte koffie beschouwd. Deze ideale samenstelling van 100% Arabica koffiebonen laat zich kenmerken door een heerlijke volle koffiesmaak met een vleugje karakter. De perfecte melange voor sterke koffiedranken zoals een heerlijke espresso of ristretto.

Roma Classico

Santa Christalina

Cristalina is een plaats in Brazilië waar de beste koffiebonen ter wereld vandaan komen. Deze overheerlijke koffiemelange is samengesteld uit Arabica koffiebonen uit Zuid-Amerika en Afrika. Hierdoor heeft deze koffiemelange een verfijnde en aromatische smaakt, waardoor zij uitermate geschikt is voor karaktervolle espresso of cappuccino.

SANTA CHRISTALINA

Esta Cofradia

Esta Cofradia is een plaats in Honduras en betekent ‘broederschap’ en staat symbool voor de uitstekende verhouding tussen de geselecteerde Arabica koffiebonen. Deze Esta Cofradia koffiebonen melange is uitermate geschikt als er naast espresso en cappuccino ook veel gewone koffie (cafe lungo) wordt gedronken binnen uw bedrijf.

Esta Cofradia

CoffeeClick heeft buiten de drie bovenstaande hardlopers natuurlijk veel meer verschillende melanges. De mogelijkheden gaan van volledig cafeïne arm tot instant. Ben jij benieuwd naar alle melanges en smaken? Neem dan contact met ons op!