Direct contact? Bel: +31 (0)88 06 06 100

Home > Koffiebonen

Verse koffiebonen van CoffeeClick

Always the perfect blend

Al onze melanges worden verantwoord ingekocht bij kleinschalige plantages die zijn voorzien van het Rainforest Alliance Keurmerk. Dit staat voor milieuvriendelijke producten die zijn voortgekomen uit eerlijke handel. Vervolgens gaat de koffie naar onze familiebranderij waar deze in kleine hoeveelheden wordt gebrand. Door de kleinschalige volumes ontstaat er een gelijkmatige branding waarbij we optimale controle hebben over hoe de suikers en oliën zich karamelliseren tot de perfecte smaakbeleving. Tot slot wordt het premium eindproduct verpakt en wekelijks vers bij onze klanten afgeleverd, waarbij de passie van het proces te proeven is in de kersverse perfecte aroma van de koffie.

Ontdek hieronder de koffiebonen van CoffeeClick.

 

 

 

Soorten koffiebonen

Verse koffiebonen van CoffeeClick, always the perfect blend.

Arabica koffiebonen

Melanges met een kwaliteit van een ongekend niveau.

Ontdek Arabica Koffiebonen

Robusta koffiebonen

Fantastische boon voor koffiemelanges met een krachtige smaak.

Ontdek Robusta Koffiebonen

Biologische koffiebonen

Koffiebonen die op 100% biologische wijze zijn geteeld.

Ontdek Biologische Koffiebonen
Special Roast

Speciaal voor de echte koffieliefhebber biedt CoffeeClick een "branding op maat".

Lees meer

Proef deze thee

Thuis en in goede restaurants zijn we gewend om heerlijke theesoorten te drinken, echter op kantoor nemen we vaak nog met een slap kopje thee genoegen.

Wij brengen hier verandering in, bij CoffeeClick zijn er diverse mogelijkheden om de theebehoefte bij uw bedrijf in te vullen. Van zakjes thee tot verse losse thee, echte thee drinken op het werk is bij CoffeeClick ineens heel toegankelijk geworden.

Vul gerust uw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. U bent van harte welkom bij CoffeeClick om de wereld van thee te ontdekken.

Proef afspraak maken

 
Ontdek CoffeeClick