Verse koffiebonen
van CoffeeClick

Always the perfect blend

Rainforest Alliance Keurmerk

Onze melanges worden verantwoord ingekocht bij kleinschalige plantages die zijn voorzien van het Rainforest Alliance Keurmerk. Dit keurmerk staat voor milieuvriendelijke producten die zijn voortgekomen uit eerlijke handel. Vervolgens gaat de koffie naar een familiebranderij waar deze in kleine hoeveelheden wordt gebrand. Door de kleinschalige volumes ontstaat er een gelijkmatige branding waarbij we optimale controle hebben over hoe de suikers en oliën zich karamelliseren tot de perfecte smaakbeleving.

Tot slot wordt het premium eindproduct verpakt en wekelijks vers bij onze klanten afgeleverd, waarbij de passie van het proces te proeven is in de kersverse perfecte aroma van de koffie.

De onbetwiste winnaar in kwaliteit

Wij vertegenwoordigen de absolute top in fabrikanten van koffie- en theemachines. Ons 'All- in koffieconcept' bestaat naast hoogwaardige koffiemachines, uit een professionele serviceafdeling in eigen beheer, een team gecertificeerde barista’s voor het smaakmanagement en een complete webshop voor alle benodigde supplies.

Doordat voor de machines alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, kunnen wij onze klanten een unieke smaakbeleving garanderen. Elke dag weer.