Kantoor

Koffiemachine voor op kantoor

Ieder kantoor, hoe groot of klein het ook is, heeft een koffieautomaat nodig. Want koffie en het kantoorleven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Werknemers starten de dag met een kop koffie en een gesprek bij de koffiemachine. En bezoekers of klanten neem je direct mee naar het koffiezetapparaat en bied je een kopje koffie aan. Als zakelijke koffieleverancier werken we uitsluitend met professionele koffiemachines. En weet je niet welke koffiemachine geschikt is voor jouw kantoor? Geen zorgen, daar helpen we je mee!

 

Welk van de bovenstaande koffiemachines past op kantoor?

Dat hangt volledig af van jouw wensen, behoeften en het aantal personen. En om dat in kaart te brengen helpen we je graag. Want willen jullie heerlijke verse bonenkoffie voor kwaliteit of instant / vriesdroog koffie voor snelheid? Verse melk voor de meest romige cappuccino’s of toch melktopping vanwege de hygiëne en de houdbaarheid?

Door het beantwoorden van 5 simpele vragen geven wij jou advies op maat. Als koffieleverancier van zakelijk Nederland is er altijd wel een koffiemachine die aansluit bij jouw wensen en behoeften. En dat allemaal zonder hier in te hoeven investeren!

Wat kost een zakelijke koffiemachine voor op kantoor?

Dat is afhankelijk van het apparaat dat je kiest en voor welke koffiemachine je kiest. Normaal gesproken betaal je al snel  €2000,- tot €5000,- voor een koffiemachine op kantoor. Niet met CoffeeClick. In ons unieke all-in koffieconcept zit alles inbegrepen tegen één vaste prijs per kopje. Dat betekent dat je zonder investering kunt genieten van de voordelen van een professionele koffiemachine. En niet alleen de koffiemachine zit inbegrepen in de vaste all-in prijs per kopje.

Een koffieamchine op kantoor zonder investering

Het verschil tussen een koffiemachine en een professionele koffiemachine op kantoor

CoffeeClick biedt uitsluitend professionele koffiemachines op kantoor. Waarom we deze keuze hebben gemaakt leggen we je graag uit. Een ‘normale’ koffiemachine is gemaakt en voor thuisgebruik. Deze zijn uitermate geschikt wanneer je 10 tot 15 koppen per dag zet. Toch komen we deze vaak tegen op kantoor met 10 tot 15 personen die dagelijks zo’n 3 tot 4 koppen koffie per dag drinken zijn dat tussen de 40 en 60 koppen. Het gevolg is dat machines vaak kapot gaan, in storing schieten en heel vies worden. 

CoffeeClick levert uitsluitend professionele koffiemachines. Of dat nou bij een bedrijf, op een sportvereniging of op een kantoor is. Deze machines zijn gemaakt om veel koppen per dag uit te kunnen geven. Zo garanderen we een constante kwaliteit én smaak van de koffie. Combineer dit met onze service waarbij we preventief- en correctief onderhoud plegen en je kunt dag in dag uit genieten van het perfecte kopje koffie!

Perfecte serviceverlening en wekelijks vers gebrande koffiebonen

Met alleen een koffiemachine ben je er nog niet. Ten eerste heb je koffiebonen nodig om te kunnen genieten van koffie op kantoor. Daarvoor hebben we verschillende blends. Alle blends zijn 100% arabica en worden wekelijks vers gebrand in onze branderij. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat koffiebonen vers zijn. Kwaliteit staat bij CoffeeClick hoog in het vaandel. Een continue streven naar perfectie.

En perfectie kenmerkt ook onze serviceverlening. Iedere koffiemachine krijgt vroeg of laat te maken met een defect. De levensduur van een koffiemachine is gemiddeld 15 jaar, mits deze goed onderhouden is natuurlijk. Omdat alles inbegrepen zit is dit onze verantwoordelijkheid. We plannen meerdere keren per jaar preventief en correctief onderhoud in. Op die manier voorkomen we dat jouw machine tussendoor kapot gaat. Ook stellen we de smaak weer af naar wens.

De perfecte serviceverlening voor jouw koffiemachine op kantoor

Een gebruiksvriendelijke koffiemachine die aansluit bij het interieur van ieder kantoor

Onze koffiemachines zijn stijlvol en hebben een moderne uitstraling. Daardoor passen ze in het interieur van ieder kantoor. Of het nou een strak en grijs kantoor betreft of een kleurrijke showroom: onze machines passen perfect in het interieur. En iedere machine is voorzien van een gebruiksvriendelijk touchscreen. Handig om jouw kopjes koffie mee te zetten, maar ook om jouw logo op te weergeven.

Benieuwd of we een match zijn? Kom dan langs in het CoffeeClick Experience Center. Hier kun je kennismaken met ons als bedrijf maar ook met alle koffiemachines en onze koffie proeven. 

 

Bezoek het Experience Center