De koffiemachines voor op kantoor

De koffiemachines voor op kantoor

Een koffiemachine op kantoor kies je aan de hand van een aantal criteria. Deze zijn voor ieder kantoor verschillend. Hoe vaak moet de machine worden gereinigd, wat is de capaciteit van de machine en is deze aangesloten aan een vaste wateraansluiting of maakt het gebruik van een waterreservoir? Ook het reinigen van de machine en het vullen van de bonenbak kan zorgen voor frustraties. Allemaal factoren waar je rekening mee moet houden wanneer je een koffiemachine op het kantoor uitzoekt.

 

De ideale koffiemachine voor jouw bedrijf met CoffeeClick

It's all in the Click...

Ons uitgebreide assortiment aan zakelijke koffiemachines biedt voor elk bedrijf of kantoor een passende oplossing. Van koffiebonen tot instant en fresh brew, wij hebben de ideale koffiemachine die aansluit bij de behoeften van jouw kantoor. Bekijk onze verschillende koffiemachines.

Hoogwaardige koffiemachines

Doe de keuzehulp!

Section Image

De voordelen van ons all-in koffieconcept op kantoor

 • Meer dan alleen een koffiemachine op kantoor: CoffeeClick gaat verder dan alleen het leveren van een koffiemachine. Wij zorgen voor een complete koffiehoek, inclusief bijproducten zoals melktopping, suiker, kartonnen bekertjes, en roerstaafjes. Alles wat je nodig hebt voor het perfecte koffiemoment.
 • Een vaste prijs per kopje, en alles op 1 factuur: Traditionele koffieleveranciers werken normaal gesproken met aparte facturen. Eentje voor de voorraad, eentje voor de machine en eventueel nog een onderhoudsbeurt. CoffeeClick werkt daarentegen met 1 glashelder factuur waardoor het tijd scheelt voor de administratie en er een duidelijk inzicht is in de maandelijkse kosten.
 • De uitgebreide serviceverlening van CoffeeClick: Wij geloven dat uitstekende service essentieel is voor de beste koffie-ervaring. Onze servicemonteurs staan altijd klaar om jouw koffiemachine op kantoor te onderhouden en zorgen ervoor dat je altijd koffie op voorraad hebt. Ook heeft CoffeeClick een gemiddelde responstijd van 4 uur. Er staat vrijwel altijd nog dezelfde dag een monteur op de stoep!
 • Geen investeringskosten: Doordat alles inbegrepen is in een vaste prijs per kopje, zijn er geen investeringskosten. Alles volledig inzichtelijk en geen onverwachte kosten.
All in koffieconcept van CoffeeClick

Wij leveren niet alleen de machine, maar richten complete koffiecorners in voor bedrijven

Koffiecorner voor koffie momentjes

Een mooie plek om personeel samen te laten komen en samen te genieten van heerlijke koffie op het werk. De koffiecorner wordt volledig naar wens ingericht. Wij denken graag mee om de perfecte koffiecorner te installeren. 

Koffie bijproducten

Alles om voor iedereen het perfecte kopje koffie te kunnen zetten. Denk aan suiker, bekertjes, roerstaafjes, porselein en melktopping.

Thee

Er zal ook altijd een groep werknemers zijn die het liever bij een kopje thee houdt, ook voor deze groep voorzien wij van de gewenste theesmaken. We hebben een zeer ruim assortiment thee.

Personalisatie

Maak van jullie koffiecorner een unieke ontmoetingsplek die de waarden en het imago van jullie bedrijf weerspiegelt. Een extra optie voor de koffiecorner op kantoor  is personalisatie van koffiekopjes of de koffiemachine in de vorm van logo’s of kleuren.

Ontdek meer voordelen van CoffeeClick

Download de brochure

Op zoek naar meer informatie over onze koffiemachines? Download dan de brochure. Hierin vind u alles over de koffiemachine en ons koffieconcept. Van informatie over het melk-opschuimsysteem tot de keramische maalschijven tot de werkelijke afmetingen.

Download de brochure

"*" geeft vereiste velden aan

  Naam*
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden


  Wat kost een koffiemachine voor op kantoor?

  Dat is afhankelijk van het apparaat dat je kiest en voor welke koffiemachine je kiest. Normaal gesproken betaal je al snel €2000,- tot €5000,- voor een koffiemachine op kantoor. Niet met CoffeeClick. Bij ons unieke all-in koffieconcept zit alles inbegrepen tegen één vaste prijs per kopje. Dat betekent dat je zonder investering kunt genieten van alle voordelen van een professionele koffiemachine. En niet alleen de koffiemachine zit inbegrepen in de vaste all-in prijs per kopje.

  Section Image

  Klanten over CoffeeClick

  Erik Jonk

  “CoffeeClick is een zeer professionele organisatie, zowel online (bestellen en contact) als fysiek wanneer er een adviseur of monteur langskomt. Daarnaast is voor ons kantoor natuurlijk het allerbelangrijkste de koffie en het apparaat. Moderne apparatuur en de koffie is wat mij betreft top!”

  ★★★★☆

  Jason Van der Geugten

  “Voor de klanten van Athlevel Studio (en natuurlijk voor mij) is CoffeeClick een absolute aanwinst. De koffie is geweldig lekker en de service is uitmuntend!! Dank jullie wel.”

  ★★★★★

  Noémi Geerling

  “Snelgroeiend koffiebedrijf met een leuke manier van aanbieden. Niet per kilo, maar per ‘click’. Geen kosten voor apparatuur en gratis technische service. Prima assortiment koffie en thee (Fairtrade/UTZ). Hoge klanttevredenheid en als er wat is, zijn ze er lekker snel.”

  ★★★★★

  Heerlijke verse bonenkoffie bij jou op kantoor? Kom eerst proeven!

  Onze koffiemachines zijn stijlvol en hebben een moderne uitstraling. Daardoor passen ze in het interieur van ieder kantoor. Of het nou een strak en grijs kantoor betreft of een kleurrijke showroom: onze machines passen perfect in het interieur. En iedere machine is voorzien van een gebruiksvriendelijk touchscreen. Handig om jouw kopjes koffie mee te zetten, maar ook om jouw logo op te weergeven.

  Benieuwd of we een match zijn? Kom dan langs in het CoffeeClick Experience Center. Hier kun je kennismaken met ons als bedrijf maar ook met alle koffiemachines en onze koffie proeven.