Koffiemachine met betaalsysteem

Koffiemachine met betaalsysteem

Koffiemachines bevinden zich in allerlei gebouwen en situaties. Dit vraagt om verschillende betaalmogelijkheden. Om deze reden kunnen zo goed als alle koffiemachines van CoffeeClick worden voorzien van een Payter betaalsysteem. Contactloze betalingen middels verschillende applicaties zoals Apple Pay, Samsung Pay of Credit Card, maar ook via QR Codes of bedrijfspasjes maken onbemand gebruik van alle apparatuur mogelijk.

Maak het gemakkelijk voor jezelf...

Bevindt jouw zakelijke koffiemachine zich in een verzamelgebouw?
In een openbare ruimte? Of in de bedrijfskantine?
Waar iedereen toegang heeft tot de koffiemachine en waar je geen inzicht hebt in gebruik van de machine? Dan is een koffiemachine met betaalsysteem de ideale oplossing! Door gebruik van een betaalsysteem weet jij precies wat er aan de hand is in jouw koffiecorner. Zo krijg je volledige transparantie in kosten én verbruik.

Is elke koffiemachine te koppelen met een betaalsysteem?

Niet elke koffiemachine is geschikt om te koppelen met een betaalsysteem. Maar onze adviseurs staan natuurlijk klaar om jou te helpen bij de juiste keuze. Maar kijk je liever zelf welke machine geschikt is voor jou? Dat kan door onze keuzehulp in te vullen. Selecteer jouw voorkeuren en behoeftes en krijg de meest geschikte machine toegestuurd. Geheel vrijblijvend.


En maak het gemakkelijk voor gebruikers!

Hoe de gebruiker van de apparatuur kan betalen? Een payter systeem werkt met diverse betaalsystemen en maakt betaling via verschillende applicaties mogelijk. Zo kan er worden betaald met mobiele telefoon door gebruik van apps zoals Apple of Samsung Pay. Daarnaast is het mogelijk om te betalen met kaarten zoals creditcards, pinpassen en bedrijfspassen of via QR Codes. Zo kan jij werknemers en bezoekers het gemak en de flexibiliteit bieden om te betalen via de gewenste manier.

Betalen met payter systeem

Diverse mogelijkheden

Naast dat het mogelijk is om koffie tegen contactloze betaling aan te bieden biedt het Payter systeem ook andere mogelijkheden. Zo is het o.a. mogelijk om:

 • Onderscheid te maken tussen verschillende koffieproducten; Zo kan je bijvoorbeeld zwarte koffie gratis aanbieden en voor producten met verse melk een bijdrage rekenen.
 • Werknemers of leden gebruik te laten maken van een bedrijfs- of verenigingspas; Werken met of zonder betaling, maar wel duidelijk inzicht in gebruikers en verbruik!
 • Werken met verstrekt saldo via bedrijfs- of ledenpassen. Zo bied jij werknemers of leden een gemakkelijke betaalwijze en wordt het gebruik en verbruik van de machine inzichtelijk.

Merk Logo

…Op de zaak

 • Data inzicht: Inzicht in gebruikers en verbruik
 • Koffie niet meer als (volledige) kostenpost
 • Koffiemachine onbemand te gebruiken, ook in kantines en verzamelgebouwen
 • Zelf bepalen welk bedrag werknemers en bezoekers betalen!

Merk Logo

…Op de vereniging

 • Data inzicht: Inzicht in gebruikers en verbruik
 • Zelf bepalen wat leden en bezoekers betalen!
 • Machine ombemand te gebruiken in kantine
 • Gemak voor leden en bezoekers door vele betaalmethoden
 • Loyalty programs mogelijk voor leden en bezoekers!

Een paytersysteem op jouw club?

Neem contact met ons op, wij leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn!

Neem contact op