Koffie op de sportclub

Iedere vereniging heeft een kantine waar koffie wordt geschonken. Of het nu een voetbalvereniging, hockeyvereniging of tennisclub betreft; koffie en sporten gaan hand in hand. Veel van deze sportverenigingen schenken vaak nog ouderwetse filterkoffie. Voor die verenigingen is het inmiddels écht de tijd om over te stappen naar heerlijke verse bonenkoffie. Want jouw leden, bezoekers en supporters verdienen toch ook een romige cappuccino of krachtige espresso? Vergeet daarbij de extra inkomsten en het gemak voor de club niet.

Your Club, Our Coffee!

Zij genieten al van verse bonenkoffie op de vereniging

Een uniek all-in koffieconcept;
ook voor verenigingen!

CoffeeClick biedt een uniek all-in koffieconcept voor verenigingen. Wij leveren professionele koffiemachines, perfecte serviceverlening en wekelijks vers gebrande koffiebonen tegen één vaste prijs per kopje. Dat betekent geen investering of aanslag op de clubkas. Sterker nog, CoffeeClick wordt automatisch sponsor van jouw vereniging! Win-win!

1

Een sponsor voor jouw vereniging

De melanges van CoffeeClick zijn voorzien van het UTZ-keurmerk. Dit houdt in dat de koffiebonen afkomstig zijn van plantages waar de boeren oog hebben voor mens… en milieu. Zij gebruiken minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor arbeiders. Hierdoor ben je op de vereniging altijd verzekerd van duurzame koffie.

2

Verkoop – inkoop = winst

Dat is natuurlijk altijd het geval. Maar wat kost een kopje koffie nou precies? Hoe zit het met de aanschafprijs van de machine of het servicecontract? Met het concept van CoffeeClick is alles inzichtelijk en weet je voortaan exact wat de kostprijs en opbrengst per kopje koffie is. Verkoopprijs – vaste prijs per kopje = winst. Simpel beschreven op één glasheldere factuur. Eenvoudig voor de administratie en goed voor de clubkas!

3

Gebruiksvriendelijke en professionele koffiemachines

Uitdagingen met het vinden van vrijwilligers voor bardiensten? Onze ‘standalone’ koffiemachines bieden de uitkomst. Het gebruiksvriendelijke touchscreen maakt het toegankelijk voor alle leden en bezoekers. Door de simpel bedienbare koffiemachine van een betaalsysteem te voorzien, kan iedereen met één klik kiezen voor een romige cappuccino of krachtige espresso.

4

All-in koffieconcept

Als club betaal je één vaste prijs per kopje. Voor deze all-in prijs per kopje ontvangt de club een professionele koffiemachine, altijd wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening. Kortom, een duidelijk allesomvattend concept met als belangrijk detail: een glasheldere marge voor de club!

5

Automatische spoel- en reinigingprogramma’s

Want voor een romige cappuccino of krachtige espresso dient de koffiemachine goed te worden onderhouden. Wekelijks reinigen en regelmatig spoelen is hiervoor noodzakelijk. Onze professionele koffiemachines bieden een geautomatiseerd reinigings- en spoelprogramma. Volledig geautomatiseerd laat jij jouw machine spoelen of reinigen, ideaal voor alle vrijwilligers. Op die manier zorg je dat leden en bezoekers de kwaliteit krijgen die zij verdienen!

Onze volautomatische koffiemachines voor op de sportclub

Wat is de beste koffiemachine voor jouw sportclub?

Wij helpen jou bij het maken van de juiste beslissing. Want iedere sportclub moet kunnen genieten van heerlijke verse bonenkoffie. Maar welke koffiemachine de juiste is hangt af van jouw wensen en behoeftes. En is de koffiemachine die je wilt wel geschikt voor jouw sportclub? Op basis van jou input bieden wij een vrijblijvend advies op maat.

CoffeeClick Clubbonus

Scoor jij met onze koffie op jouw werk?

CoffeeClick introduceert de clubbonus! Alle bij CoffeeClick aangesloten verenigingen ontvangen € 1.000,- clubbonus wanneer een lid, vrijwilliger of sponsor overstapt naar onze koffie op het werk. Dus kom in actie, stap met jou bedrijf over naar CoffeeClick als koffieleverancier en wij sponsoren jouw club met € 1.000,- clubbonus!

Hoe werkt de clubbonus?
Stap 1: vul de online keuzehulp in
Stap 2: stap over naar CoffeeClick
Stap 3: Jouw club ontvangt de bonus!

Ga hier naar de Clubbonus

clubbonus

CoffeeClick bij jou op de vereniging!

PROFESSIONELE KOFFIEMACHINES

Onze koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk en dus door iedereen snel en gemakkelijk te gebruiken. Dit komt o.a. door het heldere touchscreen, de logische opbouw van de machine en het simpele reinigingsproces.

FOAMMASTER™

Heerlijke koffieproducten zoals cappuccino en latte macchiato worden gemaakt met verse bonen én verse melk. Met ons geavanceerde Foammaster™ (zelfreinigende) melksysteem wordt iedere koffievariatie met verse melk perfect bereidt.

SERVICE AFDELING

Onze eigen service-afdeling zorgt voor het installeren en onderhouden van de geleverde koffiemachines. Onze barista’s verzorgen tijdige kwaliteitschecks en benodigde reparaties ter plekke. Zo nemen wij alle zorgen uit handen!