Een samenwerking waar we trots op zijn!

Nieuws 1 juli 2021 Nick Murauer

De volgende stap in het volledig verduurzamen van onze organisatie is gezet! Een samenwerking met De Afvalbak heeft geresulteerd in een gemakkelijke oplossing voor het scheiden van afvalstromen voor bedrijven en verenigingen. Een mooie toevoeging aan ons unieke all-in koffieconcept. Uiteraard wordt jouw afvalbak opgenomen in de vaste all-in prijs per kopje koffie! Wel zo makkelijk!

Waarom deze samenwerking?

Bij veel bedrijven en verenigingen is er nog veel winst te behalen op het gebied van duurzaamheid. Een belangrijk onderdeel van duurzaamheid is afvalscheiding. Om dit voor bedrijven en verenigingen makkelijker te maken, hebben CoffeeClick en De Afvalbak de handen ineen geslagen.

Soorten Bins

De CoffeeClick Iconic bin, Cups bin en Sports bin zijn speciaal ontworpen om bedrijven en verenigingen op een gemakkelijke manier afval te laten scheiden. De Iconic bin is uitgerust met maarliefst drie afzonderlijke bakken voor verschillende afvalstromen zoals cups, pmd en restafval. Uiteraard zijn andere variaties in afvalbakken mogelijk, afhankelijk van de persoonlijke wensen van jouw bedrijf of vereniging. De Cups bin, de naam verraadt het al, is bedoeld om koffiecups op een efficiënte manier in te zamelen. De Sports bin is een nét iets grotere variant met twee bakken die speciaal ontworpen is voor het inzamelen van pet-flessen bij verenigingen. Het extra voordeel hiervan? Leden en bezoekers van jouw vereniging sponsoren jouw club met 15 cent voor iedere fles die zij doneren! Zo wordt het inzamelen van deze flessen, naast dat het goed is voor de duurzaamheid van de club, een extra inkomstenbron!  Bekijk de Afvalbakken hier!

It’s all about sustainability!

Samen met De Afvalbak zorgt CoffeeClick voor een duurzamer afvalverwerkingsproces voor onze klanten. Waarom alleen thuis afval scheiden als het ook op het werk kan? Dat is de vraag die De Afvalbak als bedrijf al jaren stelt aan ondernemers. De samenwerking met De Afvalbak was snel beklonken. Als organisatie zijn wij al jaren bezig met duurzaamheid. Recyclebare koffiezakken, bamboe roerstaafjes, UTZ gecertificeerde koffiebonen en een elektrisch wagenpark voor de werknemers zijn een aantal van de stappen die wij de laatste jaren hebben gemaakt. De samenwerking met De Afvalbak was een logische keuze om de verduurzaming van onze organisatie naar een volgend niveau te tillen. Nu kunnen wij onszelf en onze klanten voorzien van een duurzame en vooral makkelijke oplossing wat betreft afvalscheiding.

Wil jij een van deze afvalbakken bij jou op de vereniging of het werk? 

Neem dan contact met ons op door hier te klikken!