Koffie op kantoor

HOE BELANGRIJK IS GOEDE KOFFIE OP KANTOOR?

Verse bonenkoffie op het kantoor. Het zorgt voor een verhoogde productiviteit, tevreden werknemers en een professionele uitstraling. Helemaal wanneer het uit gepersonaliseerd zwart servies wordt gedronken. Sterker nog, het is tegenwoordig een van de belangrijkere secundaire arbeidsvoorwaarden. Een romige cappuccino of krachtige espresso laat werknemers weer naar kantoor komen!

Ontdek de ideale koffiemachine voor op kantoor

Het concept van CoffeeClick voor bedrijven is simpel en overzichtelijk, zodat jij en je team op elk moment van de dag kunnen genieten van heerlijke verse bonenkoffie. En dat allemaal met één simpele druk op de knop!

Onze zakelijke koffiemachines zijn niet alleen intuïtief en efficiënt, maar dekken ook alle essentiële services. Bij CoffeeClick zijn de kosten van de ‘Click’ inclusief alles wat je nodig hebt: van de service tot de koffiebonen en de apparatuur zelf. Dit betekent geen onverwachte kosten voor servicebezoeken, geen extra uitgaven voor het bijbestellen van koffiebonen, en geen aparte facturen voor waterfilters of reinigingsmiddelen.

Ontdek onze efficiënte, gebruiksvriendelijke koffiemachines voor bedrijven en zet de stap naar betere koffiemomenten op het werk!

 

 

Onze koffiemachines voor op kantoor

Wat is de beste koffiemachine voor op kantoor?

Wij helpen jou bij het maken van de juiste beslissing. Want ieder bedrijf moet kunnen genieten van heerlijke verse bonenkoffie. Maar welk koffieapparaat de juiste is hangt af van jouw wensen en behoeftes. En past jouw toekomstige koffiemachine eigenlijk wel binnen het bedrijf?

 

Vervang jouw oude koffiezetapparaat

It's all in the Click

Zijn jullie de huidige koffiemachine aan het ontgroeien? Vervang jouw koffiezetapparaat op kantoor dan door een professionele koffiemachine. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen kan iedereen met één druk op de knop genieten van hun favoriete koffiedrank. En het mooie van ons unieke all-in concept is dat het al geschikt is voor kantoren vanaf 10 werknemers!

En naast dat onze machines zeer gebruiksvriendelijk zijn zijn er nog tal van reden om voor een professionele volautomatische koffiemachine te kiezen. Een van de redenen is dat een professionele koffiemachine zorgt voor een constante uitgifte. Zo behoud je een constante kwaliteit. Daarnaast geven onze machines jouw kantoor ook een professionele uitstraling in vergelijking met de standaard koffiezetapparaten.

Onze koffiemachines

Koffie op kantoor bij PCI

Ons concept

Je betaalt alleen per kopje, zo blijft het eenvoudig en overzichtelijk

Vaste prijs per kopje

Vaste prijs per kopje

Altijd vers gebrande koffiebonen

Altijd vers gebrande koffiebonen

Snelle en professionele serviceverlening

Snelle en professionele serviceverlening

Geen investering in kostbare apparatuur

Geen investering in kostbare apparatuur

Professionele koffiemachines

Professionele koffiemachines

Online cloud diensten

Online cloud diensten

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Ontdek ons all-in koffieconcept

GOEDE KOFFIE OP KANTOOR SAMEN MET COFFEECLICK!

Zakelijk bezoek? Elk goed gesprek begint met een goede kop koffie. Een heerlijke romige cappuccino van verse bonen geserveerd in servies met eigen bedrijfslogo. Met een voorsprong een vergadering beginnen was nog nooit zo makkelijk. Koffie is en blijft het visitekaartje van jouw bedrijf!

Zit jouw kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw?Laat alle bedrijven in het pand genieten van de lekkerste koffie op kantoor en betaal alleen het gedeelte dat jouw bedrijf genuttigd heeft. Wij houden alles bij en splitsen het uit per bedrijf.

Voor de perfecte koffieboon en voor de lekkerste koffie op het werk zijn wij de hele wereld over geweest. Onze melanges zijn met zorg uitgekozen op smaak, geur en kwaliteit. Heerlijk genieten van onze Roma Classico, Esta Cofradia of Santa Christalina!

Altijd perfect
afgesteld

It's all in the Click

Smaken verschillen, zo ook met koffie. Daarom hebben wij onze servicedienst medewerkers opgeleid tot barista’s. Je hoort het goed, als wij langskomen voor de onderhoudsbeurt van jullie machine ondergaat hij een heuse smaaktest. Samen met jou stellen wij de machine naar wens af zodat jullie weer optimaal kunnen genieten van jullie dagelijkse kopje koffie!

Onze smaak

CoffeeClick perfect op smaak

De service van CoffeeClick

De drijvende kracht achter ons mooie bedrijf, de servicedienst. Voor veel bedrijven “hoort de service er ook maar bij”, maar niet bij CoffeeClick! Bij ons staat service hoog in het vaandel. Klanttevredenheidsonderzoeken wijzen uit dat klanten de meeste waarde hechten aan een goede service- en dienstverlening. En tevreden klanten, dat is waar het bij CoffeeClick om draait!

PROBLEMEN MET JOUW KOFFIEMACHINE? ONZE TECHNICI REAGEREN DOORGAANS TUSSEN 4 EN 8 UUR!

Een van de belangrijkste pijlers waar wij bekend om staan is onze snelle responstijd. Doorgaans reageren wij met een responstijd van 4 tot 8 werkuren. Onze in-house serviceafdeling zorgt er voor dat jullie zo snel mogelijk weer kan genieten van jullie heerlijke cappuccino, espresso of latte macchiato! En zij gaan pas weg, wanneer de machine weer precies naar jullie wens staat afgesteld.

MINDER STORINGEN DOOR EEN DIRECTE VERBINDING MET JOUW KOFFIEMACHINE!

Doordat jouw apparaat op kantoor in directe verbinding staat met het internet weten wij wat er speelt in jouw koffiemachine. Wij handelen proactief voordat problemen zich voordoen. Zo wordt er regelmatig gecheckt of jullie koffiemachine aan onderhoud toe is. Wij zorgen ervoor dat jullie dag in dag uit genieten van heerlijke koffie op kantoor!