Hoe belangrijk is goede koffie op kantoor?

Geloof ons als we zeggen dat voor veel werknemers goede koffie op kantoor tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort. Is jouw kantoor klaar voor een goede koffiemachine inclusief wekelijks vers gebrande koffiebonen in combinatie met onze perfecte serviceverlening?

Op zoek naar een koffiemachine voor op kantoor?

Weet je niet welke koffiemachine past binnen het kantoor? Of ben je benieuwd welke functionaliteiten de machine nodig heeft om te voorzien in jouw behoeftes? Daar helpen we je graag mee. Middels onze keuzehulp brengen wij jouw wensen en behoeftes in kaart. Door 5 simpele vragen te beantwoorden kunnen wij je een passend en vrijblijvend advies op maat geven. 


Wat kost mijn kopje koffie op het kantoor nou eigenlijk?

Overal waar wij komen stellen wij dezelfde vraag: Wat betalen jullie eigenlijk per kopje koffie? Vaak wordt er een willekeurig getal genoemd, maar exacte bedragen worden nooit genoemd. Hoe dat kan? Dat komt door de verschillende facturen voor de koffie, de machine, de service en de toebehoren van het apparaat. Wij halen deze verwarring bij onze klanten weg door één factuur te sturen. Geen extra servicekosten, geen factuur voor de bonen. Gewoon één vaste prijs per kopje.

Wat kost koffie op kantoor nou eigenlijk
 
 

Download onze brochure voor koffie op het werkDe effecten van een goede kop koffie op kantoor

In jouw kopje heerlijke verse bonen koffie op het kantoor zit cafeïne. Dit is een stof die van nature voorkomt in koffie en zorgt voor een kort-stimulerend effect. Na het nemen van een korte pauze met een kopje koffie erbij, kunnen jouw prestaties worden beïnvloed worden doordat je scherper wordt en de aandacht verbetert. Sterker nog, dit gebeurt alleen al bij de geur van koffie!

Geniet op het kantoor dan ook van de (geur van) heerlijke verse bonenkoffie van CoffeeClick.

Verse bonen koffie op het kantoor

Onze klanten die hebben gekozen voor heerlijke verse bonenkoffie op het kantoor

 

Het perfecte concept voor koffie op kantoor

Het concept van CoffeeClick voor bedrijven is simpel en overzichtelijk. Hierdoor kunnen jullie op ieder moment van de dag genieten van heerlijke koffie. Met één druk op de knop. En wat als wij zeggen dat bij de kosten van deze Click, de service, koffiebonen én de apparatuur inbegrepen is? Dus geen onverwachte kosten wanneer onze servicemonteur bij jullie langs komt, geen extra kosten wanneer je koffiebonen bestelt en geen factuur voor waterfilters en reinigingsmiddelen. Bij CoffeeClick betaal je alleen voor een heerlijk kopje koffie!

Alles over ons unieke concept!

It’s all in the Click

Bij CoffeeClick bieden wij een glashelder concept zodat jullie inzicht hebben in jullie verbruik. Bij ons betaal je één vaste prijs per kopje. Of dat nu een espresso, cappuccino of latte macchiato is, wij hanteren dezelfde prijs. Inclusief de apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening! Wat onze service inhoudt? Onze servicemonteurs voeren preventieve en correctieve servicebeurten uit om problemen niet alleen op te verhelpen, maar ook te voorkomen!

 

Wat Coffeeclick zo uniek maakt...

Bij CoffeeClick bevinden sales, service, finance en marketing zich allemaal onder één dak. Een vernieuwende aanpak in de koffiebranche dat vele voordelen met zich meebrengt. Zo zorgen wij voor topkwaliteit service door onze monteurs zelf op te leiden. Door korte lijnen tussen onze personeelsleden is er nauw contact over klanten en lopende zaken. Zo is het mogelijk om altijd snelle, efficiënte maar vooral persoonlijke service te bieden. Dat is wat onze service zo bijzonder maakt. 

Service voor koffie op uw kantoor

Goede koffie op kantoor samen met CoffeeClick!

Zakelijk bezoek? Elk goed gesprek begint met een goede kop koffie. Een heerlijke romige cappuccino van verse bonen geserveerd in servies met eigen bedrijfslogo. Met een voorsprong een vergadering beginnen was nog nooit zo makkelijk. Koffie is en blijft het visitekaartje van jouw bedrijf!

Zit jouw kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw? Laat alle bedrijven in het pand genieten de lekkerste koffie op kantoor en betaal alleen het gedeelte dat jouw bedrijf genuttigd heeft. Wij houden alles bij en splitsen het uit per bedrijf.

Voor de perfecte koffieboon voor de lekkerste koffie op het werk zijn wij de hele wereld over geweest. Onze melanges zijn met zorg uitgekozen op smaak, geur en kwaliteit. Heerlijk genieten van onze Roma Classico, Esta Cofradia of Santa Christalina!

Onze service in een notendop

De drijvende kracht achter ons mooie bedrijf, de servicedienst. Voor veel bedrijven “hoort de service er ook maar bij”, maar niet bij CoffeeClick! Bij ons staat service hoog in het vaandel. Klanttevredenheidsonderzoeken wijzen uit dat klanten de meeste waarde hechten aan een goede service- en dienstverlening. En tevreden klanten, dat is waar het bij CoffeeClick om draait!

Problemen met jouw koffiemachine? Onze technici reageren doorgaans tussen 4 en 8 uur!

Een van de belangrijkste pijlers waar wij bekend om staan is onze snelle responstijd. Doorgaans reageren wij met een responstijd van 4 tot 8 werkuren. Onze in-house serviceafdeling zorgt er voor dat jullie zo snel mogelijk weer kan genieten van jullie heerlijke cappuccino, espresso of latte macchiato! En zij gaan pas weg, wanneer de machine weer precies naar jullie wens staat afgesteld.

Servicemonteur van CoffeeClick bij u op het kantoor

Minder storingen door een directe verbinding met jouw koffiemachine!

Doordat jouw apparaat op kantoor in directe verbinding staat met het internet weten wij wat er speelt in jouw koffiemachine. Wij handelen proactief voordat problemen zich voordoen. Zo wordt er regelmatig gecheckt of jullie koffiemachine aan onderhoud toe is. Wij zorgen ervoor dat jullie dag in dag uit genieten van heerlijke koffie op kantoor!

Service aan een koffiemachine

Onze barista’s zorgen voor het perfecte kopje koffie!

Smaken verschillen, zo ook met koffie. Daarom hebben wij onze servicedienst medewerkers opgeleid tot barista’s. Je hoort het goed, als wij langskomen voor de onderhoudsbeurt van jullie machine ondergaat hij een heuse smaaktest. Samen met jou stellen wij de machine naar wens af zodat jullie weer optimaal kunnen genieten van jullie dagelijkse kopje koffie!

Smaak

Kies voor CoffeeClick op het werk!

Kies voor koffie op kantoor van CoffeeClick!