Koffie op kantoor

Het belang van goede koffie op kantoor

Hoe belangrijk is goede koffie op kantoor? Geloof ons als we zeggen dat voor veel werknemers goede koffie op het werk tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort. Het zakelijke koffieconcept van CoffeeClick is geschikt voor middelgrote en grote bedrijven op de zakelijke markt. Wij leveren professionele koffiemachines, vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening. Bij jou op kantoor!

Bij CoffeeClick doen we het anders

Koffiemachines voor
bedrijven

Er zijn een hoop verschillende soorten en benamingen voor de machine waar onze koffie uit komt. Koffiemachine, Koffiezetapparaat, Koffie automaat, en ga zo maar door. Bij CoffeeClick werken wij alleen met koffiemachines van de hoogste kwaliteit. Zo zullen jullie er op kantoor altijd zeker van zijn van heerlijke koffie. De prijs van het professionele koffiezetapparaat, de koffiemachine, of de koffieautomaat zit inbegrepen in de vaste prijs per kopje. Ook de wekelijks vers gebrande koffiebonen zijn hierbij inbegrepen. En de service? Deze zit uiteraard ook inbegrepen. Koffie op de zakelijke markt moet zijn; a. van hoge kwaliteit en b. kosteninzichtelijk. Dat is precies wat zakelijke koffieconcept van CoffeeClick mogelijk maakt.

Bekijk onzekoffiemachines voor kantoor

Koffie oplossing voor bedrijven

het concept van CoffeeClick voor bedrijven is simpel en overzichtelijk. Hierdoor kunnen jullie genieten van heerlijke koffie op kantoor. Iedere klant van CoffeeClick krijgt een unieke inlog voor de geheel ingerichte webshop. Met deze inlogcode wordt het mogelijk om de koffie voor bij jullie op kantoor simpelweg online te bestellen. Van koffiebonen tot alle toebehoren die nodig zijn om bij jullie op kantoor een heerlijke kop koffie te serveren.

Meer over ons zakelijke koffieconcept

Heerlijke koffie op het werk

Dus ben jij op zoek naar dé koffie oplossing voor bij jou op kantoor? CoffeeClick voorziet middel tot grote bedrijven van een simpel en transparant concept. Hierbij leveren wij professionele koffiemachines, verse bonen én perfecte service. Gewoon bij jou op het werk!