Koffie op kantoor

Het belang van goede koffie op kantoor

Hoe belangrijk is goede koffie op kantoor? Geloof ons als we zeggen dat voor veel werknemers goede koffie op het werk tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort. Het zakelijke koffieconcept van CoffeeClick is geschikt voor middelgrote en grote bedrijven op de zakelijke markt. Wij leveren professionele koffiemachines, vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening. Bij jou op kantoor!

Bij CoffeeClick doen we het anders
Koffiemachines voor
kantoor

Er zijn een hoop verschillende soorten en benamingen voor de machine waar onze koffie uit komt. Koffiemachine, Koffiezetapparaat, Koffie automaat, en ga zo maar door. Bij CoffeeClick werken wij alleen met koffiemachines van de hoogste kwaliteit. Zo zullen jullie er op kantoor altijd zeker van zijn van heerlijke koffie. De prijs van het professionele koffiezetapparaat, de koffiemachine, of de koffieautomaat zit inbegrepen in de vaste prijs per kopje. Ook de wekelijks vers gebrande koffiebonen zijn hierbij inbegrepen. En de service? Deze zit uiteraard ook inbegrepen. Koffie op de zakelijke markt moet van hoge kwaliteit zijn i.c.m. een heerlijke smaak. Dat is precies wat zakelijke koffieconcept van CoffeeClick mogelijk maakt.

Bekijk onzekoffiemachines voor kantoor

Altijd verzekerd van heerlijke koffie op kantoor

Het concept van CoffeeClick voor bedrijven is simpel en overzichtelijk. Hierdoor kunnen jullie op ieder moment van de dag genieten van heerlijke koffie op kantoor. Met één klik op de knop. Of het touchscreen.. Daarnaast krijgt iedere klant van CoffeeClick krijgt een unieke inlog voor de compleet ingerichte webshop. Met deze inlogcode wordt het mogelijk om de koffie voor bij jullie op kantoor simpelweg online te bestellen. Van koffiebonen tot en met alle toebehoren die nodig zijn om bij jullie op kantoor een heerlijke kop koffie te serveren.

Meer over ons zakelijke koffieconcept

Dé ideale oplossing!

Om eventuele vragen gelijk te beantwoorden, geven we wat verdere toelichting. Een uniek concept, dat zeggen natuurlijk alle koffie aanbieders. Wat ons écht uniek maakt is het feit dat de apparatuur, bonen én service niet alleen inclusief zijn in de vaste prijs per kopje. Ook hebben wij alle facetten onder één dak. Zo kunnen wij onder andere een snelle levering van de apparatuur garanderen, direct uit voorraad. Ook hebben wij onze koffiebonen en andere toebehoren ruim op voorraad, dus deze zijn direct beschikbaar. Daarnaast zijn onze servicemonteurs gedurende de dag beschikbaar om vragen en/of problemen op te lossen via de telefoon of op locatie.

Meer overhet concept

Heerlijke koffie op het werk

Dus ben jij op zoek naar dé koffie oplossing voor bij jou op kantoor? CoffeeClick voorziet in heerlijke koffie met als doelgroep middel tot grote bedrijven. Met een uniek en transparant concept. Hierbij leveren wij professionele koffiemachines, verse bonen én perfecte service. Gewoon bij jou op het werk!