Koffie op kantoor | Vind jouw ideale koffiemachine | CoffeeClick

Koffie op kantoor

HOE BELANGRIJK IS GOEDE KOFFIE OP KANTOOR?

Geloof ons als we zeggen dat voor veel werknemers goede koffie op kantoor tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort. Is jouw kantoor klaar voor een goede koffiemachine inclusief wekelijks vers gebrande koffiebonen in combinatie met onze perfecte serviceverlening?

Onze koffiemachines voor op kantoor

OP ZOEK NAAR EEN KOFFIEMACHINE VOOR OP KANTOOR?

Wij helpen jou bij het maken van de juiste beslissing. Want ieder bedrijf moet kunnen genieten van heerlijke verse bonenkoffie. Maar welk koffieapparaat de juiste is hangt af van jouw wensen en behoeftes. En past jouw toekomstige koffiemachine eigenlijk wel binnen het bedrijf?

 

Wat kost koffie
op kantoor?

It's all in the Click

Overal waar wij komen stellen wij dezelfde vraag: Wat betalen jullie eigenlijk per kopje koffie? Vaak wordt er een willekeurig getal genoemd, maar exacte bedragen worden nooit genoemd. Hoe dat kan? Dat komt door de verschillende facturen voor de koffie, de machine, de service en de toebehoren van het apparaat. Wij halen deze verwarring bij onze klanten weg door één factuur te sturen. Geen extra servicekosten, geen factuur voor de bonen. Gewoon één vaste prijs per kopje.

Koffie op kantoor bij PCI

VERVANG JOUW KOFFIEZETAPPARAAT OP KANTOOR.

Zijn jullie de huidige koffiemachine aan het ontgroeien? Vervang jouw koffiezetapparaat op kantoor dan door een professionele koffiemachine. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen kan iedereen met één druk op de knop genieten van hun favoriete koffiedrank. En het mooie van ons unieke all-in concept is dat het al geschikt is voor kantoren vanaf 10 werknemers!

En naast dat onze machines zeer gebruiksvriendelijk zijn zijn er nog tal van reden om voor een professionele volautomatische koffiemachine te kiezen. Een van de redenen is dat een professionele koffiemachine zorgt voor een constante uitgifte. Zo behoud je een constante kwaliteit. Daarnaast geven onze machines jouw kantoor ook een professionele uitstraling in vergelijking met de standaard koffiezetapparaten.

DE EFFECTEN VAN EEN GOEDE KOP KOFFIE OP KANTOOR

In jouw kopje heerlijke verse bonen koffie op het kantoor zit cafeïne. Dit is een stof die van nature voorkomt in koffie en zorgt voor een kort-stimulerend effect. Na het nemen van een korte pauze met een kopje koffie erbij, kunnen jouw prestaties worden beïnvloed worden doordat je scherper wordt en de aandacht verbetert. Sterker nog, dit gebeurt alleen al bij de geur van koffie!

Geniet op het kantoor dan ook van de (geur van) heerlijke verse bonenkoffie van CoffeeClick.

HET PERFECTE CONCEPT VOOR KOFFIE OP KANTOOR

 

Het concept van CoffeeClick voor bedrijven is simpel en overzichtelijk. Hierdoor kunnen jullie op ieder moment van de dag genieten van heerlijke koffie. Met één druk op de knop. En wat als wij zeggen dat bij de kosten van deze Click, de service, koffiebonen én de apparatuur inbegrepen is? Dus geen onverwachte kosten wanneer onze servicemonteur bij jullie langs komt, geen extra kosten wanneer je koffiebonen bestelt en geen factuur voor waterfilters en reinigingsmiddelen. Bij CoffeeClick betaal je alleen voor een heerlijk kopje koffie!

 

IT’S ALL IN THE CLICK

Bij CoffeeClick bieden wij een glashelder concept zodat jullie inzicht hebben in jullie verbruik. Bij ons betaal je één vaste prijs per kopje. Of dat nu een espresso, cappuccino of latte macchiato is, wij hanteren dezelfde prijs. Inclusief de apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening! Wat onze service inhoudt? Onze servicemonteurs voeren preventieve en correctieve servicebeurten uit om problemen niet alleen op te verhelpen, maar ook te voorkomen!

GOEDE KOFFIE OP KANTOOR SAMEN MET COFFEECLICK!

Zakelijk bezoek? Elk goed gesprek begint met een goede kop koffie. Een heerlijke romige cappuccino van verse bonen geserveerd in servies met eigen bedrijfslogo. Met een voorsprong een vergadering beginnen was nog nooit zo makkelijk. Koffie is en blijft het visitekaartje van jouw bedrijf!

Zit jouw kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw?Laat alle bedrijven in het pand genieten de lekkerste koffieop kantoor en betaal alleen het gedeelte dat jouw bedrijf genuttigd heeft. Wij houden alles bij en splitsen het uit per bedrijf.

Voor de perfecte koffieboon voor de lekkerste koffie op het werk zijn wij de hele wereld over geweest. Onze melanges zijn met zorg uitgekozen op smaak, geur en kwaliteit. Heerlijk genieten van onze Roma Classico, Esta Cofradia of Santa Christalina!

ONZE SERVICE IN EEN NOTENDOP

De drijvende kracht achter ons mooie bedrijf, de servicedienst. Voor veel bedrijven “hoort de service er ook maar bij”, maar niet bij CoffeeClick! Bij ons staat service hoog in het vaandel. Klanttevredenheidsonderzoeken wijzen uit dat klanten de meeste waarde hechten aan een goede service- en dienstverlening. En tevreden klanten, dat is waar het bij CoffeeClick om draait!

Altijd perfect
afgesteld

It's all in the Click

Smaken verschillen, zo ook met koffie. Daarom hebben wij onze servicedienst medewerkers opgeleid tot barista’s. Je hoort het goed, als wij langskomen voor de onderhoudsbeurt van jullie machine ondergaat hij een heuse smaaktest. Samen met jou stellen wij de machine naar wens af zodat jullie weer optimaal kunnen genieten van jullie dagelijkse kopje koffie!

CoffeeClick perfect op smaak

PROBLEMEN MET JOUW KOFFIEMACHINE? ONZE TECHNICI REAGEREN DOORGAANS TUSSEN 4 EN 8 UUR!

Een van de belangrijkste pijlers waar wij bekend om staan is onze snelle responstijd. Doorgaans reageren wij met een responstijd van 4 tot 8 werkuren. Onze in-house serviceafdeling zorgt er voor dat jullie zo snel mogelijk weer kan genieten van jullie heerlijke cappuccino, espresso of latte macchiato! En zij gaan pas weg, wanneer de machine weer precies naar jullie wens staat afgesteld.

MINDER STORINGEN DOOR EEN DIRECTE VERBINDING MET JOUW KOFFIEMACHINE!

Doordat jouw apparaat op kantoor in directe verbinding staat met het internet weten wij wat er speelt in jouw koffiemachine. Wij handelen proactief voordat problemen zich voordoen. Zo wordt er regelmatig gecheckt of jullie koffiemachine aan onderhoud toe is. Wij zorgen ervoor dat jullie dag in dag uit genieten van heerlijke koffie op kantoor!

×