Koffiemachine huren

Koffiemachine huren

Hoogwaardige koffiemachine voor op het werk zonder grote investering? Bij CoffeeClick betaal je een vaste prijs per kopje waarbij alles inclusief is. Wij leggen je graag uit waarom CoffeeClick hét concept is voor bij jou op het werk of op de sportvereniging voor het “huren” van een koffiemachine! 

Waarom zou je een koffiemachine huren?

Koffiemachine huren? Geniet van heerlijke koffie op de werkvloer zonder een grote uitgave! Bij CoffeeClick bieden we de ideale oplossing voor bedrijven en verenigingen die geen dure apparatuur willen aanschaffen. Geen gedoe met het aanschaffen of leasen van machines. Ontdek ons heldere concept: een vaste prijs per kopje waarbij alles inclusief is! Geniet wekelijks van verse koffiebonen, professionele apparatuur en uitstekende service – allemaal inbegrepen in deze prijs. Kies voor volledige ontzorging van A tot Z en hoge kwaliteit.

koffiemachine

Welke koffiemachine past bij jouw bedrijf?

Uiteraard zullen wij jullie adviseren welke koffiemachine past bij jouw situatie. Welke koffiemachine jullie nodig hebben hangt volledig af van de wensen en behoeftes. Zo heeft niet iedere koffiemachine de mogelijkheid tot verse melk of melktopping. Benieuwd welke machine voor jouw bedrijf geschikt is? Bekijk onze koffiemachines en doe de keuzehulp en jij weet welke machine geschikt is voor jouw organisatie. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Alleen een koffiemachine huren, of een totaaloplossing zonder investering?

Dat hoeft niet met het unieke concept van CoffeeClick. Wanneer jij kiest voor CoffeeClick, voorzien wij jou van een, of meerdere, professionele koffiemachine(s). Doordat wij uitsluitend werken met gerenommeerde merken zoals Etna en Franke, ben je verzekert van de hoogste kwaliteit. 

Kies voor een koffie totaaloplossing voor je bedrijf!

Buiten het huren van een machine al nagedacht over een totaaloplossing voor koffie voor je bedrijf? Wij begrijpen dat het kiezen voor een koffieconcept een lastige keuze is. Daarom nodigen wij jullie graag uit om vrijblijvend te komen proeven bij ons in de showroom. In onze showroom nemen we je op koffiereis en maak je kennis met ons unieke concept, onze verschillende koffiemelanges, koffievariaties en uiteraard de koffiemachines.

Section Image

Voordelen van het huren van een koffiemachine

Ontdek de voordelen van ons  unieke all-in koffieconcept waarbij je geen koffiemachines hoeft aan de schaffen:

 • Geen investeringskosten
 • Vaste prijs per kopje, zonder verrassingen
 • Inclusief onderhoud, service & reparaties
 • Snel meerdere koffievariaties
 • Duurzame en milieuvriendelijke koffieproducten
 • Utz gecertificeerde koffie
 • Levering tot de voorraadkast
 • Eenvoudige online bestellingen
 • Persoonlijk advies van koffiespecialisten
 • Smaak op maat afgesteld
 • Volledig ontzorging van A tot Z
Hoogwaardige koffiemachines

Een uniek all-in koffieconcept

Met ons unieke concept onderscheiden wij ons van de concurrentie in de koffiemarkt. Alle facetten in eigen beheer. Zo hebben alle afdelingen dagelijks contact met elkaar waardoor zij van alle ontwikkelingen op de hoogte zijn. Deze werkwijze maakt ons uniek in de traditionele koffiebranche en zorgt ervoor dat wij de perfecte en snelle serviceverlening kunnen bieden. Wij ontzorgen in alles wat er nodig is om het perfecte kopje koffie te bieden aan jouw personeel en gasten. Het enige wat jij hoeft te doen, is focussen op je core business en genieten van je favoriete koffiedrank!

All in koffieconcept van CoffeeClick

Inclusief: koffiemachine, service en koffiebonen

Dit is het gedeelte waar het bij veel leveranciers ingewikkeld wordt. Naast de machine moeten benodigdheden zoals bonen vaak los worden besteld en moet er een apart servicecontract worden afgesloten. En hoe zit het aan het eind van het contract? Wat gebeurt er dan met de machine? Dit alles kan ervoor zorgen dat jullie het overzicht kwijt raken. Want wat betaal je eigenlijk per kopje koffie? Deze vragen nemen wij bij je weg. Eén factuur, een vaste prijs per kopje, alles inclusief. Zo simpel kan heerlijke koffie op het werk zijn!

Section Image

Wat onze service zo speciaal maakt..

Smaak management door onze barista’s

Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren wat betreft koffie. Daarom hebben wij onze monteurs ook opgeleid tot barista’s! Komen zij bij jullie langs voor preventief onderhoud of een storing? Dan zorgen zij dat de smaak na afloop weer perfect is! De smaak van onze koffie nemen we namelijk zeer serieus!

Wij sturen op onze data!

Doordat iedere koffiemachine aangesloten is op het internet weten wij wat er speelt binnen jullie koffiemachine. Door preventieve servicebeurten en het proactief beheren van de koffiemachine minimaliseren wij storingen en problemen met onze professionele koffiemachines. 

Onverhoopt problemen met jullie koffiemachine?

Bel dan gerust onze servicedesk. Zij zullen aan de hand van jullie uitleg en gegevens proberen het probleem telefonisch op te lossen. Zo kunnen we onze servicemonteurs effectief inzetten! Komen we er telefonisch niet uit? Dan zijn onze monteurs er doorgaans binnen 4 tot 8 werkuren. 

Welke koffiemachine huren? Vul de koffiemachine keuzehulp in voor een advies!

Ben je klaar om de koffie-ervaring op je werk naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met het team van CoffeeClick om de mogelijkheden te bespreken voor het huren van een koffiemachine. Of doe de keuzehulp en wij komen bij je terug met een gratis advies op maat. We kijken ernaar uit om je te helpen met het perfecte kopje koffie op het werk te vinden!