Zakelijke koffiemachine

Zakelijke koffiemachine

Bij CoffeeClick weten wet dat jouw zakelijke koffiemachine efficient en zorgeloos moet werken. Wat je daar voor nodig hebt? Een betrouwbare koffieleverancier met perfecte service. Echter zie je vandaag de dag dat een koffievoorziening vaak gepaard gaat met onvoorspelbare kosten en veel onderhoudsproblemen. Iets wat resulteert in een gevoel van stress en frustratie. Wij geloven dat iedereen in Nederland verzekerd moet zijn van heerlijke koffie op het werk, zonder gedoe. En daar helpen we graag bij!

Welke zakelijke koffiemachine past bij jouw bedrijf?

Wij begrijpen dat het frustrerend is wanneer je niet tevreden bent over jouw koffievoorziening. Wanneer jouw wensen en behoeften vooraf niet goed in kaart zijn gebracht loop je na verloop van tijd tegen problemen aan. Door onze keuzehulp in te vullen voorkomen we dit. Doorloop de 5 simpele stappen van onze keuzehulp en ontvang per mail welke machine in jouw situatie zouden aanraden.

Op zoek naar een zakelijke koffieautomaat?

Bij het aanschaffen van een koffiemachine voor zakelijk gebruik komen verschillende aspecten kijken. Het is belangrijk om rekening te houden met de behoeften van je bedrijf en de koffieconsumptie van je medewerkers. Bij CoffeeClick begrijpen we dat het aanschaffen van een koffiemachine voor zakelijk gebruik een belangrijke beslissing is, en daarom bieden we ondersteuning op alle aspecten. Wij bieden koffieautomaten die staan voor smaak en kwaliteit, die het personeel en bezoekers met één druk op de knop blij maken, en dat allemaal zonder investering. Bekijk nu onze uitgebreide selectie koffieautomaten die speciaal ontworpen zijn voor zakelijk gebruik.

Deze klanten drinken al verse bonenkoffie op het werk

Section Image

Onze zakelijke koffiemachines

 • Stap vóór 1 oktober over en ontvang een GRATIS F1 koffiemachine!

De beste service voor jouw zakelijke koffieautomaat

Preventief- en correctief onderhoud

Als inkoper of office manager begrijp je als geen ander hoe essentieel een goed functionerende koffievoorziening is voor de productiviteit en tevredenheid op de werkvloer. Bij CoffeeClick streven we ernaar om jouw ervaring met zakelijke koffieautomaten naar een hoger niveau te tillen.

 • Responstijd van slechts 4 tot 8 uur!
 • All-in service (voorrijkosten, arbeidsloon, reinigingsmiddelen en onderdelen)
 • Expertise: Ervaren monteurs en barista-technici
 • Preventief onderhoud ten aanzien van smaak- & kwaliteitscontroles
 • Levering uit voorraad
 • Mogelijkheid tot proefplaatsing
 • Heerlijke vers gebrande Arabica koffiebonen
 • Kies voor zorgeloze koffie met CoffeeClick!

  Vul keuzehulp in