Zakelijke koffiemachine

Zakelijke koffiemachine

De zakelijke koffieleverancier. Optimaliseer de koffie-ervaring op jouw werkplek met onze zakelijke koffiemachines en verbeter de productiviteit en tevredenheid van jouw team. Wat een zakelijke koffiemachine kost en hoe wij de koffie op het werk verzorgen leggen we je graag uit.

Op zoek naar een zakelijke koffieautomaat?

Bij het aanschaffen van een koffiemachine voor zakelijk gebruik komen verschillende aspecten kijken. Het is belangrijk om rekening te houden met de behoeften van je bedrijf en de koffieconsumptie van je medewerkers. Bij CoffeeClick begrijpen we dat het aanschaffen van een koffiemachine voor zakelijk gebruik een belangrijke beslissing is, en daarom bieden we ondersteuning op alle aspecten. Wij bieden koffieautomaten die staan voor smaak en kwaliteit, die het personeel en bezoekers met één druk op de knop blij maken, en dat allemaal zonder investering. Bekijk nu onze uitgebreide selectie koffieautomaten die speciaal ontworpen zijn voor zakelijk gebruik.

Deze klanten drinken al verse bonenkoffie op het werk

Section Image

Welke zakelijke koffiemachine voor jouw bedrijf?

Door de koffiemachine keuzehulp in te vullen kom jij erachter welke zakelijke koffiemachine het beste bij jouw bedrijf past.
Ontvang een gepersonaliseerd advies in 5 simpele stappen!

Onze zakelijke koffiemachines

 • Koffiemachines tijdelijk inclusief gratis ION Waterkoeler!

De beste service voor jouw zakelijke koffieautomaat

Preventief- en correctief onderhoud

Als inkoper of office manager begrijp je als geen ander hoe essentieel een goed functionerende koffievoorziening is voor de productiviteit en tevredenheid op de werkvloer. Bij CoffeeClick streven we ernaar om jouw ervaring met zakelijke koffieautomaten naar een hoger niveau te tillen.

 • Responstijd van slechts 4 tot 8 uur!
 • All-in service (voorrijkosten, arbeidsloon, reinigingsmiddelen en onderdelen)
 • Expertise: Ervaren monteurs en barista-technici
 • Preventief onderhoud ten aanzien van smaak- & kwaliteitscontroles
 • Levering uit voorraad
 • Mogelijkheid tot proefplaatsing
 • Heerlijke vers gebrande Arabica koffiebonen
 • Kies voor zorgeloze koffie met CoffeeClick!

  Vul keuzehulp in

  Facturering koffiemachines:
  zonder investering!

  Een duidelijk en helder concept waar het draait om één vaste prijs per kopje. Dat hoor je goed, geen grote investering in apparatuur. Om het voor jou als bedrijf duidelijk en overzichtelijk te houden sturen wij één glasheldere factuur. Zo profiteer je van een professionele koffiemachine voor zakelijk gebruik én blijft het voor de administratie overzichtelijk!

  Geen investering in jouw zakelijke koffiemachine

  Verschillende tevreden klanten
  die meer kunnen vertellen over onze samenwerking

  Erik Jonk

  “CoffeeClick is een zeer professionele organisatie, zowel online (bestellen en contact) als fysiek wanneer er een adviseur of monteur langskomt. Daarnaast is voor ons kantoor natuurlijk het allerbelangrijkste de koffie en het apparaat. Moderne apparatuur en de koffie is wat mij betreft top!”

  ★★★★☆

  Jason Van der Geugten

  “Voor de klanten van Athlevel Studio (en natuurlijk voor mij) is CoffeeClick een absolute aanwinst. De koffie is geweldig lekker en de service is uitmuntend!! Dank jullie wel.”

  ★★★★★

  Matthijs Vink

  “Top kwaliteit koffie en controle over de kosten en geen voorinvestering nodig. Voor ons een perfecte oplossing voor koffie op de zaak!”

  ★★★★★