Koffiemachine met betaalsysteem

KOFFIEMACHINE MET BETAALSYSTEEM

Bedrijven kiezen steeds vaker voor een koffiemachine met betaalsysteem. Er zijn veel voordelen aan een betaalsysteem. Zo betaal je eenvoudig en efficiënt, wordt contant geld vermeden wat het veilig en hygiënisch maakt. Daarnaast werken onze betaalsystemen ook met bedrijfspasjes. De machine is 24/7 in gebruik en kan ook onbemand worden gebruikt terwijl de eindafrekening per factuur plaatsvindt.

MAAK HET GEMAKKELIJK
VOOR JEZELF...

It's all in the Click

Kies voor een koffiemachine met betaalsysteem. Want bevindt jouw zakelijke koffiemachine zich in een verzamelgebouw, een openbare ruimte of in de bedrijfskantine? Dat zijn plekken waar iedereen toegang heeft tot de koffiemachine en waar jij als eigenaar geen inzicht hebt in wie wat gebruikt. Een betaalsysteem is dan de ideale oplossing! Door gebruik van een betaalsysteem weet jij precies wat er aan de hand is in jouw koffiecorner. Zo zorgen we voor transparantie in kosten én verbruik.

CoffeeClick Authentic

IS ELKE KOFFIEMACHINE TE KOPPELEN MET EEN BETAALSYSTEEM?

Niet elke koffiemachine is geschikt om te koppelen met een betaalsysteem. Maar onze adviseurs staan natuurlijk klaar om jou te helpen bij de juiste keuze. Maar kijk je liever zelf welke machine geschikt is voor jou? Dat kan door onze keuzehulp in te vullen. Selecteer jouw voorkeuren en behoeftes en krijg de meest geschikte machine toegestuurd. Geheel vrijblijvend.

 

Maak het makkelijk voor gebruikers

Hoe de gebruiker van de apparatuur kan betalen? Een payter systeem werkt met diverse betaalsystemen en maakt betaling via verschillende applicaties mogelijk. Zo kan er worden betaald met mobiele telefoon door gebruik van apps zoals Apple of Samsung Pay. Daarnaast is het mogelijk om te betalen met kaarten zoals creditcards, pinpassen en bedrijfspassen of via QR Codes. Zo kan jij werknemers en bezoekers het gemak en de flexibiliteit bieden om te betalen via de gewenste manier.

Section Image

Diverse mogelijkheden voor een betaalssyteem

Naast dat het mogelijk is om koffie tegen contactloze betaling aan te bieden biedt het Payter systeem ook andere mogelijkheden. Zo is het onder andere mogelijk om

Onderscheid te maken tussen verschillende koffieproducten; Zo kan je bijvoorbeeld zwarte koffie gratis aanbieden en voor producten met verse melk een bijdrage rekenen.

Werknemers of leden gebruik te laten maken van een bedrijfs- of verenigingspas; Werken met of zonder betaling, maar wel duidelijk inzicht in gebruikers en verbruik!

Werken met verstrekt saldo via bedrijfs- of ledenpassen. Zo bied jij werknemers of leden een gemakkelijke betaalwijze en wordt het gebruik en verbruik van de machine inzichtelijk.

<center>op de zaak...</center> Afbeelding

op de zaak...

  • Data inzicht: Inzicht in gebruikers en verbruik
  • Koffie niet meer als (volledige) kostenpost
  • Koffiemachine onbemand te gebruiken, ook in kantines en verzamelgebouwen
  • Zelf bepalen welk bedrag werknemers en bezoekers betalen!
<center>op de vereniging...</center> Afbeelding

op de vereniging...

  • Data inzicht: Inzicht in gebruikers en verbruik
  • Zelf bepalen wat leden en bezoekers betalen!
  • Machine ombemand te gebruiken in kantine
  • Gemak voor leden en bezoekers door vele betaalmethoden
  • Loyalty programs mogelijk voor leden en bezoekers!

Een paytersysteem koppelen aan jouw machine?

Neem contact met ons op, wij leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn!