De voordelen van een all-in koffieconcept

Blog 3 februari 2022 Nick Murauer

GEEN INVESTERING IN PROFESSIONELE KOFFIEMACHINES

Een kopje verse bonenkoffie komt pas volledig tot zijn recht als deze is gezet met een hoogwaardige, professionele koffiemachine. Maar welke machine kies je dan? Het aanbod van professionele koffiemachines is groot en bij ieder type machine komen veel functionaliteiten kijken. Denk hierbij aan verse melk of melkpoeder, verse bonen-, gemalen of instant koffie, vol- of halfautomatisch? Kortom, de keuze is reuze!

Section Image

Een kopje verse bonenkoffie komt pas volledig tot zijn recht als deze is gezet met een hoogwaardige, professionele koffiemachine. Maar welke machine kies je dan? Het aanbod van professionele koffiemachines is groot en bij ieder type machine komen veel functionaliteiten kijken. Denk hierbij aan verse melk of melkpoeder, verse bonen-, gemalen of instant koffie, vol- of halfautomatisch? Kortom, de keuze is reuze!

Bij CoffeeClick hebben we onze apparatuur én de leveranciers ervan met zorg geselecteerd. Wij bieden uitsluitend volautomatische koffiemachines aan van zeer hoge kwaliteit. Waarom? Ten eerste verzorgt CoffeeClick rechtstreeks alle services bij haar klanten op locatie. Alleen door met kwalitatief hoogstaande apparatuur te werken kunnen de beloften worden waargemaakt ten aanzien van “uptime”, responstijd en klanttevredenheid. Daarnaast willen wij onze klanten dagelijks voorzien van heerlijke verse bonenkoffie, continuïteit en optimaal gebruiksgemak! Gegarandeerd!

Wanneer je uiteindelijk de juiste koffiemachine voor jouw bedrijf hebt gekozen die past bij de behoeften van jouw organisatie, sta je direct voor de volgende vraag: ga je je eigen geld investeren om de nieuwe machine te kopen of kies je liever voor huren of leasen? Een alternatief is het unieke All-In koffieconcept van CoffeeClick. Uiteraard adviseren wij dat laatste. Met de keuze voor het all-in koffieconcept kies je voor volledige ontzorging, zonder te investeren in kostbare apparatuur.

Hoe werkt dat dan precies?
Samen met jou kijken we naar de wensen en eisen met betrekking tot de ideale koffiemachine. Hoe groot is jouw organisatie, wat is het aantal kopjes koffie dat je denkt te gaan drinken en kies je voor verse melk- of melktopping? Afhankelijk van al deze factoren berekenen wij jouw vaste all-In prijs per kopje. Je hoeft dus niet te investeren en profiteert direct van de professionele koffiemachine bij jou op kantoor óf op de vereniging. En dat allemaal tegen één vaste prijs per kopje.
Onze slogan luidt niet voor niets: “It’s All-In The Click!”.

En als je dacht dat alle voordelen behaald zijn, CoffeeClick levert de door jou gekozen machine ook nog eens direct uit voorraad! Op maat, desgewenst inclusief meubilair, loodgieterswerk en de volledige installatie. Hoezo totale ontzorging?

WEKELIJKS VERSGEBRANDE KOFFIEBONEN

It's all in the Click

Verder naar onderdeel 2 van het Authentic coffee concept. De basis van jouw heerlijke kopje koffie: de wekelijks vers gebrande koffiebonen. Onmisbaar als je dagelijks wil genieten van heerlijke koffieproducten van de hoogste kwaliteit. We vertellen je meer over de kwaliteit van onze vers gebrande koffiebonen én de wijze waarop wij de bonen verwerken in ons “All-In The Click” koffieconcept. Dit in tegenstelling tot veel traditionele koffieleveranciers die je graag losse kilo’s verkopen. Wat zijn dan eigenlijk de voordelen van ons concept voor jouw organisatie?

CoffeeClick Brander

Laten we om te beginnen eerst eens kijken naar jouw huidige situatie, hoe is het nu geregeld? Gebruik je überhaupt al vers gebrande koffiebonen of maak je gebruik van instant koffie, oploskoffie of andere alternatieve koffieproducten? Is jouw antwoord op deze vraag “verse bonen”, dan vragen wij ons af: “hoe kom je aan deze verse bonen?” Koop je deze los per kilogram bij je huidige koffieleverancier of ga je hiervoor zelf naar de winkel? Vaak worden ze al jaar en dag geleverd door een leverancier die de voorraadkast gratis voor je “op peil” houdt. Let dan op… De grammage per kopje wordt nog wel eens lekker “ruim” afgesteld, waardoor je ineens veel meer kilo’s verbruikt dan echt noodzakelijk. Hét verdienmodel in de klassieke koffiemarkt en zonder accurate tellerstanden van de koffiemachine niet te controleren.

Het is goed mogelijk dat dit alles voor jou erg onduidelijk is. Misschien heb je zelfs geen direct antwoord op de gestelde vragen. Alle onduidelijkheid nemen we daarom graag bij je weg. We maken het simpel én overzichtelijk met ons unieke all-in koffieconcept!

Binnen ons concept zijn de vers gebrande koffiebonen eenvoudig inbegrepen in de vaste prijs per kopje en worden óók nog eens kosteloos naar je verstuurd. Dit houdt in dat je via onze online webshop gemakkelijk verse koffiebonen bestelt, deze de volgende dag al in huis hebt zonder de deur uit te moeten én er niet eens apart voor hoeft te betalen!

Wat betekent dit voor jouw organisatie? Gemak mét de zekerheid dat het bestellen van verse koffiebonen telkens weer goed geregeld is. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat onze koffiebonen op verantwoorde wijze worden ingekocht met oog voor mens en milieu. Onze processen zijn UTZ® gecertificeerd en de diverse keurmerken garanderen telkens weer de hoogste kwaliteit van onze producten. Vervolgens worden de koffiebonen professioneel gemelangeerd en wekelijks vers gebrand om de smaak van jouw kopje verse bonenkoffie te perfectioneren.

Lees alles over ons unieke concept hier en maak je keuze!

Professionele apparatuur

It's all in the Click

Je bent aangekomen bij het derde onderdeel van deze blogreeks. “Professionele apparatuur”. Essentieel voor het zetten van een heerlijk kopje verse bonenkoffie. Daarom werken we bij CoffeeClick met slechts drie merken koffiemachines. De Nederlandse producent
Etna, de Zwitserse fabrikant Franke en ons eigen merk onder de naam “CC Series”. Zo kunnen we onze klanten altijd verzekeren van de hoogst haalbare kwaliteit machines. In dit blog leggen we je uit wat het belang is van professionele apparatuur en nemen je mee door de belangrijkste aspecten die hierbij komen kijken.

CoffeeClick Showroom

COFFEECLICK F35

niets is minder waar. De F35 is het nieuwe paradepaardje binnen CoffeeClick en de tweede machine uit onze CoffeeClick Series. De machine kenmerkt zich door efficiency, innovatief design en stijlvolle afwerking. Kies jouw favoriete koffiedrank uit meer dan 30 variaties. Via het gebruiksvriendelijke touchscreen en het vernieuwde melkopschuimsysteem voorziet de F35 jou van een heerlijke cappuccino of latte macchiato met ongekend romig melkschuim! Wordt dit jouw nieuwe favoriet?

Section Image

FRANKE A600

De Franke A600 is ideaal voor de grotere bedrijven en sportverenigingen. Met een capaciteit van 50 tot 250 kopjes per dag kunnen er genoeg kopjes koffie worden gezet om aan de vraag te voldoen. De A600 is standaard voorzien van een prachtig intuïtief touchscreen-display en een drankuitgifte-uitloop die zich automatisch versteld naar de juiste servies-hoogte. Eén druk op de knop en de gewenste drank wordt volautomatisch voor jou bereid. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw overheerlijke kopje verse bonenkoffie. De Franke A600 onderscheidt zich van iedere andere koffiemachine door het gepatenteerde FoamMaster melksysteem. Keer op keer wordt een overheerlijke melkschuimlaag voor alle dranken geproduceerd. Als bijkomend voordeel biedt het CleanMaster systeem maximale hygiëne door het volautomatische reingingsprogramma.

Section Image

Na het kiezen van de juiste apparatuur

We begrijpen dat er een boel komt kijken bij het kiezen van jouw nieuwe koffiemachine. Hopelijk hebben wij je waardevolle informatie gegeven over de wijze waarop je op zoek gaat naar de koffiemachine die het beste bij jou en je organisatie past. Kom je er zelf niet uit en heb je hulp nodig bij het kiezen, dan staat ons team van adviseurs uiteraard voor je klaar.

Wil je de koffiemachines eerst bekijken en de kwaliteit ervaren? Dan ben je te allen tijde welkom bij ons experience center in Lijnden. We nemen je graag mee in de wereld van koffie en stellen alle apparatuur beschikbaar om te testen op kwaliteit van de machine én natuurlijk de smaak van de koffie. Als je de keuze eenmaal hebt gemaakt, is er nog één belangrijke vraag die je waarschijnlijk wil stellen; “wat gaat mij dit kosten?” Zoals eerder gezegd in deze blogreeks hoef jij niet te investeren in de professionele apparatuur en is de koffiemachine inbegrepen in de vaste all-in prijs per kopje!

Volgende week vertellen we je meer over het onderdeel serviceverlening. We laten je zien dat service onmisbaar is voor het goed onderhouden van jouw professionele machine en dat bij CoffeeClick ‘All-in’ ook écht “All-In’ betekent!

PERFECTE SERVICEVERLENING

It's all in the Click

Meningen kunnen verschillen. Zo ook over de smaak en geur van een kopje verse bonenkoffie. Houd je van een sterke, aromatische espresso of drink je liever een romige Lungo? Ook bij het stukje beleving van een kopje koffie verschillen personen vaak van mening. Want waar de één ‘s ochtends geniet van zijn koffiemoment na het vroege opstaan, is de ander aan het genieten van het kopje koffie dat hij gezellig drinkt met collega’s op kantoor. Want de koffie op kantoor moet vanzelfsprekend van topkwaliteit zijn, elke werkdag weer. Daarvoor heb je een koffieleverancier nodig die perfecte serviceverlening hoog in het vaandel heeft staan. Zowel preventieve- als correctieve serviceverlening moet altijd van topkwaliteit zijn. Deze serviceverlening is dan ook het onderwerp van het vierde deel van onze blogreeks. We vertellen je graag over het belang van goede serviceverlening op de koffiemachines bij jou op de zaak óf op de vereniging. Welke voordelen ervaar jij en wat is de invloed van iedere servicebeurt op de kwaliteit van jouw heerlijke kopje verse bonenkoffie?

CoffeeClick Brander

Wanneer we het hebben over serviceverlening in de koffiemarkt, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Het is vaak onduidelijk hoe en hoeveel er wordt betaald voor dergelijke servicebeurten op professionele koffiemachines. Betaal je bij iedere servicebeurt een vast of variabel bedrag? Of zijn deze kosten inbegrepen in een servicecontract? En is dat servicecontract direct afgesloten bij jouw eigen leverancier of uitbesteed aan een externe partij? Wij geven je hierover graag duidelijkheid en ook nog eens maximale transparantie. De werkwijze van CoffeeClick is namelijk nét ietsje anders dan je wellicht van een traditionele koffieleverancier gewend bent. En we maken het kostenplaatje een stuk overzichtelijker!

Perfectie

De serviceafdeling van CoffeeClick is door de jaren heen geperfectioneerd. Dit door simpelweg op locatie te luisteren naar de wensen en eisen van onze klant en haar gebruikers. Deze werkwijze is de basis van onze persoonlijke service-aanpak en biedt onze klanten dagelijks totale ontzorging. Onze technici worden continue getraind en zijn bezig zichzelf verder te ontwikkelen om onze klanten te voorzien van hun dagelijks kopje verse bonenkoffie. Op een efficiënte manier natuurlijk!

Verborgen kosten

Er bestaat altijd een kans dat je koffiemachine onverwacht service nodig heeft en er één of meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Dan zit je zeker niet te wachten op een hoge rekening voor onvoorziene kosten. Naast onderdelen zijn er helaas nog veel meer van dergelijke verborgen kosten die in rekening worden gebracht. Denk hierbij aan voorrijkosten, waterfilters, verzekering en arbeidsloon. Om dergelijke verrassingen te voorkomen is het belangrijk dat je precies weet wat de afspraken zijn die je met jouw koffieleverancier over de serviceverlening hebt gemaakt.

All-in serviceverlening

Bij CoffeeClick zijn we trots op het feit dat onze klanten geen omkijken hebben naar deze onvoorziene servicekosten. Alle (service)kosten zitten namelijk inbegrepen in de vaste all-in prijs per kopje. Onze slogan luidt niet voor niets: “It’s All In The Click!”. En met ‘all-in’ bedoelen we ook écht ‘all-in’! Je hoeft je voortaan dus geen zorgen meer te maken over kosten van onderdelen, voorrijkosten of een andere onvoorziene kostensoort. En is er een vraag voor service of ondersteuning? Dan staan onze technici gemiddeld binnen 4 werkuren bij jou op de stoep om dit handig en snel te verhelpen! De belangrijkste pijlers hierbij zijn persoonlijk contact, korte responstijd en proactief beheer. We willen natuurlijk niet dat jij als tevreden klant te lang zonder heerlijke verse bonenkoffie komt te zitten!

Section Image

Door zowel preventieve- als correctieve serviceverlening aan te bieden kunnen wij de kwaliteit van jouw kopje koffie altijd garanderen! Dit houdt in de praktijk in dat onze technicus de apparatuur bij jou op locatie komt afstellen en controleren, zodat de foutloze werking van de koffiemachine optimaal blijft. Ook krijgen onze klanten tijdens een servicebeurt de kans vragen te stellen en afstellingen te optimaliseren. Zodoende genieten onze klanten nóg vaker van dat kopje verse bonenkoffie!

Het is heel goed mogelijk dat dit blog je meteen al aan het denken heeft gezet. Hoe is de serviceverlening bij mijn huidige koffieleverancier nu eigenlijk geregeld? Wellicht is het interessant om dit eens nader te onderzoeken. Betaal je niet teveel? Wat is de service-interval en wordt de service wel op een efficiënte manier geregeld?

Onze adviseurs kijken graag kosteloos en geheel vrijblijvend met je mee en laten je vervolgens graag zien hoe het binnen ons unieke All-In koffieconcept écht heel anders kan. Ben je benieuwd hoe dit eruit zou zien bij jouw vereniging of organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

DE KERN VAN ONS KOFFIECONCEPT

It's all in the Click

Langzaam maar zeker komen we tot de kern van ons unieke koffieconcept. Duidelijk en transparant, met als grootste voordeel: volledig inzicht in de kosten. In het vijfde onderdeel van deze blogreeks geven we dus aandacht aan de vaste All-In prijs per kopje. Eén bedrag waarbij alles is inbegrepen. Maar dan ook écht alles. Geen investering in professionele apparatuur, altijd wekelijks vers gebrande koffiebonen én serviceverlening op topniveau. Simpel en glashelder.

CoffeeClick koffie kopje

HOE WERKT DAT DAN...?

Hoe komt zo’n prijs per kopje nu eigenlijk tot stand? De prijs per kopje is in veel gevallen niet transparant en onduidelijk. Dit is niet gek, want vaak ontvangen bedrijven en verenigingen meerdere facturen van leveranciers voor bijv.: apparatuur, geleverde service en toebehoren. Oók de koffiebonen worden los besteld, zonder écht te weten hoeveel kopjes er uit die kilo bonen worden gezet. En dan hebben we het nog niet over de reinigingsproducten, verzekering van de apparatuur en diverse onderdelen die los berekend worden. Kortom, het is bijna onmogelijk om erachter te komen wat je nu precies betaalt voor jouw kopje verse bonenkoffie. CoffeeClick biedt uitkomst in dit vraagstuk: één vaste All-In prijs per kopje!

Section Image

EN HOE GAAT DAT IN DE PRAKTIJK...?

Om een goede keuze te maken voor jouw nieuwe koffievoorziening, moet een aantal zaken goed in kaart worden gebracht. Na goed te hebben geluisterd naar alle wensen en eisen, zal een grondig onderzoek moeten uitwijzen welke apparatuur het meest geschikt is op welke plaats binnen de organisatie. Hoeveel machines worden er ingezet om het aantal kopjes per maand probleemloos te kunnen zetten? En welke wensen hebben de diverse gebruikers als het om “specials” in koffieproducten gaat zoals: de perfecte latte macchiato, die heerlijke volle cappuccino en natuurlijk de stevige espresso voor de échte “coffee believers”.
Welke machine(s) je ook kiest, een investering in kostbare apparatuur is binnen ons concept niet nodig. Alle apparatuur wordt direct gefinancierd door CoffeeClick en is inclusief in de vaste All-In prijs per kopje.

Section Image

DIGITALE KOFFIE

It's all in the Click

Blog nummer 6. Het laatste blog van deze reeks. Deze keer gaan we je meer vertellen over ‘digitale koffie’. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet dat we je kopje koffie digitaal gaan maken. Wat we er wél mee bedoelen is dat we digitale diensten aanbieden. Denk hierbij aan het uitlezen van je koffiemachine op afstand en het aanbieden van digitale betaalmogelijkheden. Benieuwd naar hoe dit precies werkt? Dat leggen we je graag uit!

betaalsysteem koffiemachine

KOFFIEMACHINE UITLEZEN OP AFSTAND

Hoe doen we dit en waarom is dit een voordeel voor jouw organisatie? De uitleg hiervoor is simpel. Het uitlezen van de machine op afstand kunnen we doen door de slimme software die is geïnstalleerd in de koffiemachines. Het grote voordeel hiervan? Nog simpeler. Onze service monteurs komen bij jou langs wanneer dat nodig is. Zonder dat jij hier zelf op hoeft te letten. Zo weet je altijd zeker dat jouw koffiemachine goed afgesteld is en dat de smaak van je kopje koffie altijd perfect is.

DIGITALE BETAALMOGELIJKHEDEN

Digitale betaalmogelijkheden. Dat maakt het mogelijk om jouw machine onbemand te laten functioneren. Koffieliefhebbers kiezen hun favoriete drank en kunnen vervolgens afrekenen via betaalmogelijkheden zoals Apple Pay, Creditcard, betaalpas, etc. Dit is handig voor wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een koffiemachine voor in bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw of bedrijfskantine. De koffiemachine die functioneert met een digitaal betaalsysteem kan hiervoor de oplossing zijn! Alle bedrijven in het gebouw en werknemers in de kantine kunnen gebruik maken van de machine en betalen enkel en alleen de vaste prijs per kopje. In ruil daarvoor genieten zij van heerlijke verse bonenkoffie!

DIGITALE SERVICE OP AFSTAND

Heb je service nodig aan een of meerdere koffiemachines? Dan zullen de servicemonteurs van CoffeeClick binnen 4 werkuren bij je op de stoep staan. Maar, onze ervaring heeft geleerd dat veel van de voorkomende problemen telefonisch kunnen worden opgelost. Daarom bieden we de optie tot een telefonisch gesprek. Videobellen kan natuurlijk ook. In dit gesprek met onze monteurs kun je je probleem voorleggen zodat deze snel kan worden opgelost. Zo hoef je nooit lang te wachten en kun je snel weer genieten van je favoriete koffiedrank! Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden wat betreft onze ‘digitale koffie’? Vraag vrijblijvend contact met ons op en we informeren je graag!

Section Image

Je bent aan het einde gekomen van deze blog en dus ook van onze allereerste CoffeeClick blogreeks. In deze blogreeks hebben we ingezoomd op alle onderdelen van ons all-in koffieconcept. Heb je alles gelezen? Dan weet je nu precies hoe ons all-in koffieconcept werkt. En ook hoe we verschillen van traditionele koffieleveranciers. Onze adviseurs laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn van en wat de voordelen kunnen zijn voor jouw organisatie.