WeCup

WeCup

Hét alternatief voor single-use koffiebekers! Stap met CoffeeClick duurzaam over op WeCup en samen werken we aan een circulaire economie. 100% innovatie. 100% Nederlands. 100% recyclebaar.

Verduurzaam jouw organisatie

Ben je op zoek naar een manier om de ecologische voetafdruk van jouw organisatie te verkleinen zonder kwaliteit en gemak in te leveren? CoffeeClick is trotse partner van WeCup, het innovatieve hergebruik-systeem van Nederlandse bodem.

WeCup is meer dan zomaar een product; het is een beweging richting een duurzamere toekomst. Het stelt organisaties zoals die van jou in staat om actief bij te dragen aan milieubescherming, door het verminderen van afval en het promoten van hergebruik. Met WeCup kies je voor een praktische, stijlvolle en verantwoorde manier om van jouw koffiemomenten te genieten.

 

WeCup

Waarom overstappen naar WeCup?

Reduce, re-use en recycle

  • Één WeCup vervangt rond de 1000 wegwerpbekers
  • De WeCup is na 3 keer gebruik al 15% duurzamer in tegenstelling tot 3 kartonnen wegwerpbekers
  • Draag bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en broeikasgassen
  • Breng jouw organisatie een duurzaam imago en een hogere ESG-score
  • Voldoe direct aan de nieuwe richtlijnen per 1 januari 2024
Neem contact op

Hoe duurzaam is WeCup?

100% Nederlands Afbeelding

100% Nederlands

Nederland, ons prachtige Nederland! Met WeCup breken we door grenzen heen en kleuren we buiten de lijntjes. Geen onnodig en vervuilend transport, maar gewoon productie op Nederlandse bodem.

Bij de productie van de re-usable cup gebruikt Naber Plastics B.V de Nederlandse zon als elektriciteitsbron. Met 6.690 zonnepanelen behoort het dak van Naber tot het grootste glas-glas zonneproject van Europa. Dat betekent dat de cup bij zonnig weer voor het grootste deel gemaakt wordt van groene elektriciteit.

WeCup is 100% Nederlands en daarmee het duurzaamste re-use statiegeldsysteem van Nederland.

100% Recyclebaar Afbeelding

100% Recyclebaar

WeCups zijn gemaakt van polypropyleenkorrels (PP), een sterk en duurzaam materiaal. Daardoor draait één WeCup jarenlang mee in het re-use statiegeldsysteem. Maar zelfs aan de WeCup komt ooit een einde.

Gelukkig is de WeCup 100% recyclebaar. Van polypropyleenkorrels tot WeCup en van WeCup tot bloemenemmers. Zo gaan we samen met Naber op weg naar een circulaire economie. We gooien niks meer weg, maar gaan voor het re-use principe en houden een gezonde duurzame cyclus in stand.

Reduce, re-use en recycle!

100% innovatie Afbeelding

100% innovatie

WeCup is altijd op zoek naar het beste van het beste: voor ondernemer, consument én planeet. Je heerlijke verse bonenkoffie is langer warm en is moeite met opstapelen verleden tijd.

Het klimaatakkoord en de aankomende regels over single-use plastic leken ver weg, maar nu moet iedere ondernemer en consument er aan geloven. We moeten met zijn allen nog veel leren over de integratie van recycling (re-use) in ons dagelijks gebruik. WeCup gelooft in de omschakeling van single-use plastic producten naar re-use statiegeld producten.

Zijn we er al? Nee, maar we zijn al héél goed op weg! Hoe meer ondernemers en bedrijven zich aansluiten, hoe groter de impact.

Verduurzamen doe je niet alleen. Daar hebben we iedereen voor nodig.

Verduurzamen doe je samen met CoffeeClick

Is jouw organisatie klaar om afscheid te nemen van wegwerpbekers en/of andere single-use plastic verpakkingen? Het is tijd voor verandering. Bij CoffeeClick begrijpen we dat dit soms een uitdaging kan zijn. Daarom zorgen wij voor een naadloze overgang naar WeCup. Wij bieden niet alleen de producten, maar ook de volledige ondersteuning en service die nodig zijn om jouw overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Stap met CoffeeClick duurzaam over op WeCup met hét re-use systeem van Nederland!

5 stappen wecup