tweedehands koffiemachine met bonen

Kies voor een tweedehands refurbished koffiemachine

CoffeeClick heeft tweedehands refurbished koffiemachines op voorraad. Teruggekomen machines worden compleet vernieuwd. Denk aan het vervangen van zetgroepen, nieuwe maalschijven tot een nieuwe pomp. We doen er alles aan om onze machines een ‘second life’ te geven. En daar kun jij van profiteren! Ontdek de voordelen van een tweedehands refurbished koffiemachine én alle voordelen van ons concept.

Neem contact op

Waarom kiezen voor een tweedehands koffiemachine?

Bij CoffeeClick geven we oude koffiemachines een nieuw leven. Elk toestel ondergaat een grondige revisie waarbij we het hele binnenwerk vernieuwen. We garanderen dat onze refurbished tweedehands koffiemachines, die tot wel 5 jaar meegaan, perfect functioneren. We staan 100% achter de machines die we plaatsen. CoffeeClick draait tenslotte zelf of voor onderhoud en reparatie.

Kiezen voor een tweedehands koffiemachine van CoffeeClick betekent genieten van ons all-in koffieconcept tegen een gereduceerde all-in prijs per click. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze klanten kunnen profiteren van een betrouwbare service, heerlijke verse bonenkoffie en professionele tweedehands koffiemachines.

Section Image

Duurzaamheid

It's all about sustainability

Duurzaamheid staat centraal bij CoffeeClick. We streven ernaar om ons bedrijf en onze producten voortdurend te verduurzamen. Door tweedehands koffiemachines op te knappen dragen we bij aan een circulaire economie. We verlengen de levensduur van apparaten en verminderen afval. Met onze tweedehands refurbished koffiemachines stimuleren we het gebruik van ‘second life’ apparatuur. Zo werken we samen  aan een groenere toekomst.

Daarnaast is het een slimme keuze voor bedrijven die waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid. Een tweedehands refurbished koffiemachine van CoffeeClick betekent investeren in een betrouwbare, milieuvriendelijke oplossing zonder in te leveren op kwaliteit.

CoffeeClick Authentic

Ons concept

Je betaalt alleen per kopje, zo blijft het eenvoudig en overzichtelijk

Vaste prijs per kopje

Vaste prijs per kopje

Altijd vers gebrande koffiebonen

Altijd vers gebrande koffiebonen

Snelle en professionele serviceverlening

Snelle en professionele serviceverlening

Geen investering in kostbare apparatuur

Geen investering in kostbare apparatuur

Professionele koffiemachines

Professionele koffiemachines

Online cloud diensten

Online cloud diensten

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Onze professionele tweedehands koffiemachines

Onze tweedehands refurbished koffiemachines bieden alle voordelen die u van CoffeeClick mag verwachten. Van heerlijke verse bonenkoffie met 100% Arabica bonen tot gebruiksvriendelijke, volautomatische machines. Ontdek het brede assortiment en vind de perfecte machine die past bij de sfeer en behoeften van jouw bedrijf.

Franke A600 FoamMaster

De A600 is het paradepaardje van jouw bedrijf. Als koffiemachine voor bedrijven is de A600 is standaard voorzien van een prachtig intuïtief touchscreen-display en  een drankuitgifte-uitloop die zich automatisch naar de juiste servieshoogte versteld. Alle dranken worden volautomatisch voor je bereid waarbij je met één druk op de knop zorgeloos kunt genieten van overheerlijke (dubbele) espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk. Met het gepatenteerde FoamMaster™ melksysteem produceert de machine keer op keer een heerlijke melkschuimlaag voor alle dranken! FoamMaster™ is gebruiksvriendelijk en garandeert maximale hygiëne van de apparatuur. De perfecte koffiemachine voor op kantoor!

  • Aantal personen: 15-25, 25-50, 50+
  • Melk: Verse melk
  • Aantal koffiesoorten: 9
Section Image

Etna Dorado Espresso Premium

De Etna Dorado Espresso is altijd de perfecte machine geweest om te kunnen genieten van koffie op kantoor. Van romige cappuccino’s tot krachtige espresso’s van verse bonen in combinatie met cacaopoeder en melktopping. Deze machine is nu doorontwikkeld en verbeterd tot de Premium 10″. Je creëert gemakkelijk een fantastische koffie, cappuccino of latte macchiato met één druk op de knop. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat jouw gasten nooit een druppel koffie in hun heet water hebben. Vanzelfsprekend is de kannenfuctie standaard inbegrepen. Functionaliteit en design komen samen en vormen de perfecte koffiemachine!

  • Aantal personen: 15-25
  • Melk: Melktopping
  • Aantal koffiesoorten: 9
Section Image

CC F35

De CC F35 is de tweede machine in onze CoffeeClick Series. Innovatief, efficiënt en stijlvol. Het maakt koffie op het werk ook toegankelijk voor kleinere organisaties. De F35 is een compacte koffiemachine die met één druk op de knop een heerlijke lungo, cappuccino of espresso maakt! Met het vernieuwde melkopschuimsysteem geniet jij van heerlijke romige koffievariaties. Via het gebruiksvriendelijke 10 inch touchscreen beeldscherm kies jij uit meerdere verschillende voorkeursdranken! Daarnaast zijn de keramische maalschijven specifiek af te stellen voor optimale maling van onze verse arabica bonen.

  • Aantal personen: 0-10, 10-15
  • Melk: Verse melk
  • Aantal koffiesoorten: 9
Section Image

Diverse mogelijkheden voor een betaalsysteem

Bijna alle tweedehands refurbished koffiemachines van CoffeeClick kunnen worden gekoppeld aan een Payter betaalsysteem. Een koffiemachine met betaalsysteem waarbij je kan betalen met verschillende applicaties, zoals Apple Pay, Samsung Pay, of creditcards, evenals via QR-codes of bedrijfspasjes. Hierdoor kunnen alle apparaten onbemand worden gebruikt. Ook zijn er naast contactloze betalingen nog andere mogelijkheden:

Onderscheid in verschillende koffieproducten
Zo kan je bijvoorbeeld zwarte koffie gratis aanbieden en voor producten met verse melk een bijdrage rekenen.

Werknemers of leden gebruik te laten maken van een bedrijfs- of verenigingspas
Zo bied jij werknemers of leden een gemakkelijke betaalwijze en wordt het gebruik en verbruik van de machine inzichtelijk.

Werken met verstrekt saldo via bedrijfs- of ledenpassen
Werken met of zonder betaling, maar wel duidelijk inzicht in gebruikers en verbruik!

Vraag hier jouw Second Life koffiemachine aan!

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.