De waarde van heerlijke verse bonenkoffie op de werkvloer

Blog 23 februari 2023 CoffeeClick

DE SOCIALE ONTMOETINGSPLAATS VOOR COLLEGA’S

We weten het eigenlijk allemaal, koffie is naast soms hoognodig ook een sfeermaker op kantoor. Koffiepauzes bieden de nodige momenten van rust en ontspanning die werknemers nieuwe energie geven en hun concentratie verbeteren. Ze bieden collega’s ook de kans om op een persoonlijk niveau met elkaar in contact te komen, iets waar vaak gebrek aan is wanneer werknemers op afstand werken. Goede koffie draagt bij aan de verbinding van het team wat bijdraagt de algehele prestaties van jouw werknemers.

CI-header-CoffeeClick

HEERLIJKE KOFFIE ALS VISITEKAARTJE VAN HET BEDRIJF

‘Wilt u een kopje koffie of thee?’ is vaak een van de eerste vragen die worden gesteld wanneer je bezoek ontvangt. Hoe zeker ben jij van het kopje koffie dat je aanbiedt? Hoe is de smaak, de geur en bovenal de uitstraling. Zorg dat de koffie past bij de kwaliteit die je wilt uitstralen. Serveer je koffie met een goede cremalaag in een voorverwarmd porseleinen kopje met schotel? Dan begin je ieder gesprek met een voorsprong.

De impact van het juiste porseleinen kopje

DE PSYCHOLOGISCHE EFFECTEN VAN KOFFIE

Cafeïne heeft een effect op de hersenen en stimuleert de afgifte van het stresshormoon adrenaline. Dit zorgt ervoor dat ons lichaam geactiveerd wordt en klaar wordt gemaakt om actie te ondernemen. Het maakt ons op de korte termijn alerter, het heeft een effect op de concentratie en geeft het een gevoel van verhoogde energie. En naast adrenaline stimuleert het ook de afgifte van het gelukshormoon dopamine. Internationaal onderzoek heeft zelfs aangetoond dat alleen de geur al zorgt voor een positief effect op je gemoedstoestand en werklust!

koffie-als-sociale-ontmoetingsplaats

KOFFIE ALS SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDE

De ontmoetingsplek van het kantoor, de koffiemachine. Het rustmomentje tussen de drukte door. En dan nog de psychologische effecten. Alles door dat ene kopje verse bonen koffie. Ja, het is een ongeschreven regel dat een bedrijf koffie serveert aan haar werknemers. Daarom moet je je onderscheiden van de rest. Serveer als bedrijf een heerlijke romige cappuccino of krachtige espresso. Gewoon, omdat je werknemers het verdienen.

HET KOPJE KOFFIE WAARVOOR JE NAAR KANTOOR KOMT

Als je het kantoor weer tot leven wilt brengen, adviseren wij uiteraard te beginnen met de koffievoorziening. Serveer jouw werknemers een kopje koffie waarvoor zij naar kantoor willen komen. Het all-in koffieconcept van CoffeeClick helpt jouw organisatie hierbij. Geen onvoorziene kosten, altijd perfecte service en hoogwaardige apparatuur naar keuze. Allemaal tegen één vaste prijs per kopje. Ben jij klaar om te investeren in een bruisende sociale werkplek voor je werknemers?

Koffiemachine-als-sociale-meetingplaats

COFFEECLICK, IT’S ALL IN THE CLICK

CoffeeClick biedt een uniek all-in koffieconcept. Wij doen het anders dan de traditionele koffieleveranciers. Wij garanderen vooraf één vaste prijs per kopje. Zo zorgen we dat onze klanten achteraf niet voor verrassingen komen te staan. En met dit concept worden onze klanten voorzien van hoogwaardige apparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening. Zonder investering. Alles inbegrepen in die ene vaste all-in prijs per kopje.