DeWeerelt van Sport kiest voor CoffeeClick

Nieuws 13 maart 2020 Nick Murauer

Ik moet eerst even wat kwijt…….WAUW!! Sinds mei 2017 drink ik koffie met aandacht. Het lijkt zo simpel even een koffiebedrijf bellen, zet wat apparaten neer en klaar!! Maar wanneer je je er in verdiept blijkt het minder eenvoudig te zijn, veel verschillende meningen en dus veel verschillende smaken en wensen. Het is best een uitdaging om voor een nieuw gebouw vol met verschillende mensen de juiste koffie te vinden.

Na een fijne kennismaking met CoffeeClick heb ik persoonlijk het proces van koffie mogen ervaren en nog belangrijker de verschillende persoonlijke smaken. CoffeeClick heeft ons hier doorheen geholpen, de keuze van het apparaat en welke koffiebonen. Jawel echte koffiebonen. Zo begin je de dag pas goed!

En bij deze ontzorging en service stopte het niet. Bestellingen worden de volgende dag al geleverd, is er een machine defect dan wordt deze bijna per direct verholpen. De monteurs en/of servicemedewerkers leveren altijd net dat stukje extra aandacht en ze schromen niet om de werkvloer op te lopen om te checken bij het personeel of de koffie goed is en/of deze wellicht wat sterker of minder sterk mag.

Na een jaar, op initiatief van CoffeClick, zijn we weer om de tafel gaan zitten om te kijken of er aanpassingen nodig waren, HOE FIJN IS DAT!!

Kortom wie kiest voor CoffeeClick kiest voor service, ontzorging, zeer goede koffie en blij personeel.