Kijk vooruit met jouw vereniging!

Blog 26 maart 2021 Nick Murauer

Heb jij ook de persconferentie gezien? We mogen weer serveren!

Het lijkt er op dat we vanaf volgende week weer een stap gaan zetten richting het ‘oude’ normaal. Terrassen bij verenigingen mogen dan ook eindelijk weer gedeeltelijk open! We kijken er met zijn allen al lang naar uit, maar zijn jullie er ook klaar voor?

We naderen dus de het einde van een rare tijd die ons concept nóg relevanter heeft gemaakt, in het bijzonder voor verenigingen. Wij leggen je hieronder uit waarom!

#1 Geen investering 

De eerste en misschien wel de belangrijkste reden om te kiezen voor ons unieke all-in concept is dat jouw vereniging geen investering hoeft te doen. Geen investering in kostbare apparatuur, extra servicecontracten, onverwachte kosten en ga zo maar door. Door het eigen financieringsmechanisme van CoffeeClick nemen we deze zorg bij je weg.

#2 Topkwaliteit koffie = hogere omzet

Hogere omzet? Jazeker! Ons unieke koffieconcept bestaat uit een aantal belangrijke pijlers. Dan hebben we het o.a. over hoogwaardige koffiemachines, wekelijks vers gebrande koffiebonen en perfecte serviceverlening. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij onze klanten topkwaliteit koffie kunnen garanderen. In allerlei variaties. Denk daarbij aan espresso, lungo, cappuccino of een romige latte macchiato. Leden en bezoekers van de vereniging kunnen genieten van deze heerlijke koffievariaties, gewoon bij jou in de kantine!

#3 Onbemand functioneren van de machines

Hoe makkelijk is dat? Verenigingen hebben natuurlijk te maken met piek- en daluren gedurende de dag. Met onze gemakkelijk bedienbare koffiemachines is dat geen probleem. Door de machine te koppelen aan ons mobiele betaalsysteem wordt het mogelijk voor leden en bezoekers om hun koffie gemakkelijk af te rekenen met o.a. Apple Pay, creditcard of pinpas. Gedurende de daluren kan de machine dan zonder probleem onbemand functioneren. 

#4 1 factuur, 1 leverancier, alles onder 1 dak

Wat houdt dat precies voor jou in? Traditionele koffie aanbieders hebben een soortgelijke manier van aanbieden. Apparatuur verkopen of verhuren, losse bonen leveren en een extern servicecontract. Het is vaak een verzameling van facturen en contracten aan het einde van een periode, waardoor je gemakkelijk het overzicht kan verliezen. Daarom doen we het anders. Om het simpel en overzichtelijk te houden ontvangen onze klanten één factuur. Op deze factuur vind je maar 1 berekening. Jouw aantal ‘Clicks’ vermenigvuldigd met de vooraf bepaalde vaste prijs per kopje.  Wel zo makkelijk toch? 

Overtuigd van de voordelen van het CoffeeClick concept voor jouw vereniging?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs om de diverse mogelijkheden te bespreken! Zij kunnen je voorzien van alle informatie betreffende apparatuur, service en natuurlijk die vaste prijs per kopje, specifiek voor jouw vereniging.