“KNLTB & CoffeeClick: een sterke combinatie”

Blog 1 februari 2020 Nick Murauer

“Een sterke combinatie voor onze verenigingen”

Met gepaste trots kondigen wij de kersverse partnership aan tussen de KNLTB en CoffeeClick. “De KNLTB adviseert en ondersteunt besturen van tennisverenigingen o.a. op het gebied van verenigingsbeleid en accommodatie. Middels deze samenwerking kunnen wij en onze vertegenwoordigers samen met CoffeeClick iedere tennisvereniging direct de mogelijkheid geven goede en (h)eerlijke koffie te schenken aan haar leden en bezoekers, zonder benodigde investering in kostbare espressoapparatuur,” aldus Albert-Jan Smid, manager commerciële zaken binnen de KNLTB.                                                                                                                                                                                     

“Ons vernieuwende koffieconcept draagt bij aan het verhogen van de omzet bij sportverenigingen. De koffieopbrengst van de vereniging stijgt omdat bezoekers bereid zijn meer te betalen voor heerlijke verse bonenkoffie. Bovendien zorgt deze heerlijke koffie ervoor dat o.a. ouders graag naar de kantine komen. En dat verhoogt weer de betrokkenheid binnen de vereniging,” zegt Marcel Kiveron, mede-eigenaar van CoffeeClick.

Het glasheldere koffieconcept van CoffeeClick voorziet de vereniging van heerlijke koffie tegen één vaste all-in prijs per kopje. Voor deze vaste all-in prijs per kopje wordt uw vereniging voorzien van hoogwaardige espressoapparatuur, wekelijks vers gebrande koffiebonen en onze perfecte serviceverlening! De verkoopprijs per kopje bepaalt de vereniging vervolgens zelf! Elke vereniging die kiest voor het CoffeeClick concept kiest voor volledige transparantie en weet dus voortaan exact wat er wordt verdiend aan een heerlijk kopje verse bonenkoffie. CoffeeClick biedt de vereniging fantastische producten, een transparant verdienmodel en een tevreden klant. Onze slogan luidt dan ook niet voor niets: “It’s all in the Click!”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Naast heerlijke koffie krijgt de betreffende vereniging er ook direct een enthousiaste nieuwe sponsor bij! Sponsoring wordt op maat geleverd en is in samenspraak met de vereniging in te vullen. Shirt-, bord-, bal-, of toernooi sponsoring, alles is mogelijk! Bespreek de talloze mogelijkheden voor úw vereniging met een van onze adviseurs of kijk voor meer informatie op onze website!