CoffeeClick als trotse sponsor van S.V. Hoofddorp!

Blog 24 september 2020 Nick Murauer

CoffeeClick als trotse sponsor op de shirts van S.V. Hoofddorp!

Als één van de trotse hoofdsponsors van S.V Hoofddorp deed CoffeeClick recent mee aan de jaarlijkse shirt-sponsorloting. CoffeeClick viel als gelukkige sponsor in de prijzen en zodoende draagt het team JO19-1 dit seizoen met trots onze naam op de shirts. Nu alleen nog even kampioen worden en promotie veilig stellen!!  Naast dat iedereen op de vereniging kan genieten van de smaak van onze verse bonenkoffie, kan vanaf nu ook zichtbaar genoten worden van CoffeeClick op de shirts van dit stoere jongensteam. Het team JO19-1 speelt momenteel in de 4e divisie en hoopt aan het eind van dit seizoen weer terug te keren in de derde divisie.

Met ons “All-in the Click” koffieconcept nemen wij de komende jaren alle zorgen van SV Hoofddorp m.b.t. de koffievoorziening uit handen. CoffeeClick tilt samen met de vereniging de koffievoorziening naar een hoger niveau. Zo kunnen leden en bezoekers genieten van heerlijke dranken zoals koffie, cappuccino, espresso en ga zo maar door! Doordat de vereniging in kwestie bij CoffeeClick één vaste prijs per kopje betaalt, bieden wij maximale transparantie in de kostprijs. Vervolgens bepaalt de club de verkoopprijs zelf! CoffeeClick levert op deze manier een aanzienlijke bijdrage aan het vullen van de clubkas. Bijkomend voordeel? Wij worden bovendien de nieuwste, enthousiaste sponsor van de club, net zoals bij S.V. Hoofddorp. Sponsoring is mogelijk in vele verschillende vormen. Zo behoren shirt-, bal-, toernooi- of personeelskledingsponsoring allemaal tot de mogelijkheden. Informeer bij onze adviseurs!

Even samengevat…

CoffeeClick zorgt ervoor dat, zonder investering, ook úw sportclub wordt voorzien van een professionele koffievoorziening. Met alles erop en eraan. Wij garanderen de ultieme smaakbeleving door de hoge kwaliteit van al onze producten te borgen. Lees meer over ons unieke koffieconcept op onze website!

Wilt u ook dat CoffeeClick uw team of vereniging sponsort? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!