CoffeeClick Experience Center

COFFEECLICK EXPERIENCE CENTER

Dat wij heerlijke verse bonenkoffie leveren voor een vaste all-in prijs per kopje, dat is onderhand wel duidelijk. Maar hoe komt dit allemaal tot stand, wie zijn de mensen achter CoffeeClick? Dat, en nog veel meer laten wij zien tijdens onze Grand Tour…

Maak kennis met CoffeeClick

Ervaar en beleef CoffeeClick in ons experience center. Maak kennis met de verschillende mogelijkheden van onze machines en ervaar de gebruiksvriendelijkheid. Beleef de smaak en geur van onze heerlijke verse bonenkoffie zoals die ook bij jou op kantoor, vereniging of in de horeca kan worden geschonken. Ook onze aanvullende producten zoals onze CC Bin, ION watercooler en de muurdispenser worden hier gepresenteerd.

Maar CoffeeClick is meer dan alleen koffiemachines en heerlijke verse bonenkoffie. Want CoffeeClick is ook service, backoffice, sales en marketing. Allemaal in één pand en onderdeel van ons all-in concept. Ieder verantwoordelijk voor z’n eigen deel. En kom je op bezoek bij CoffeeClick, dan maak je kennis met iedereen. Want tijdens onze samenwerking krijg je namelijk ook met iedereen te maken.

We make it personal!

Section Image

ALLES DRAAIT OM HET TOTAALCONCEPT

Het pand en de werknemers zijn ook onderdeel van het all-in the click concept. Onze totaalaanpak werkt alleen door intensief samen te werken. Met deze gedachte hebben wij ons pand ook laten ontwerpen. Afgescheiden van de kantoren, maar op dezelfde locatie bevindt zich het magazijn. Centraal gelegen bevindt zich een rustige vergaderruimte en daaromheen open werkruimtes voor optimale samenwerking. Combineer dat met een compleet dakterras en recreatieruimte en het CoffeeClick gevoel is compleet.

Wat het concept zo uniek maakt

KENNISMAKEN MET COFFEECLICK?

Kom dan langs in ons experience center.
Proef onze koffie, ervaar het gebruiksgemak van onze koffiemachines en maak kennis met ons als bedrijf.