CoffeeClick in de luchtvaartsector

Al sinds 2013 Koffieleverancier van ACN

De medewerkers van Air Cargo Nederland drinken al sinds 2013 heerlijke verse bonenkoffie van CoffeeClick. En dat is zeker niet onopgemerkt gebleven. Ook andere leden van Air Cargo Nederland genieten sindsdien dagelijks van heerlijke verse bonenkoffie op het werk.

 

Geen zorgen over de koffievoorziening op het werk

Met ons all-in koffieconcept hoeven jullie je geen zorgen te maken over de koffie op het werk. We voorzien jullie van hoogwaardige apparatuur uit voorraad leverbaar, (h)eerlijke koffie én professionele serviceverlening. Alles tegen één vaste prijs per kopje. CoffeeClick komt eens per kwartaal langs voor preventief onderhoud en het afstellen van de machine. Zo blijven we in contact met onze klanten en zorgen we dat de kwaliteit van jouw kopje koffie altijd perfect is! Alles inbegrepen in de vaste prijs per kopje koffie. Oftewel: “It’s all in the Click!”

Machine-1-scaled-e1620041959525

Waarom kiezen voor een koffieleverancier bij jou in de buurt?

Waarom leden van ACN kiezen voor CoffeeClick? Als preferred koffieleverancier hebben we een streepje voor bij leden van de ACN. Daarnaast zijn wij gevestigd op nog geen 10 minuten rijden van Schiphol, het gebied waar de meeste leden van ACN zijn gevestigd. Als lokale koffieleverancier zijn we dan ook snel ter plaatse voor leveringen van toebehoren of eventuele vragen.

Section Image

Koffieleverancier
regio Schiphol

It’s all in the Click...

CoffeeClick zit gevestigd naast Schiphol en is een snelgroeiende koffieleverancier. Met een gemiddelde responstijd van 8 werkuren zorgen we dat we adequaat kunnen reageren. We komen regelmatig langs voor preventief en correctief onderhoud en houden persoonlijk contact. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apparatuur van Zwitserse- en Nederlandse makelij. Vaak uit voorraad leverbaar. Beniuewd? Kom langs in onze showroom!

Kom langs in de showroom!

CoffeeClick Authentic