CoffeeClick De koffieleverancier van Amsterdam

DE KOFFIELEVERANCIER VAN AMSTERDAM

Al sinds jaar en dag zit CoffeeClick gevestigd in de regio Amsterdam. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Lijnden, op steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam Osdorp. Wij vinden het tijd dat al onze buren kennismaken met CoffeeClick, de Amsterdamse koffieleverancier!

 

Geen zorgen over de koffievoorziening op het werk

Met ons all-in koffieconcept hoeven jullie je geen zorgen te maken over de koffie op het werk. We voorzien jullie van hoogwaardige apparatuur uit voorraad leverbaar, (h)eerlijke koffie én professionele serviceverlening. Alles tegen één vaste prijs per kopje. CoffeeClick komt eens per kwartaal langs voor preventief onderhoud en het afstellen van de machine. Zo blijven we in contact met onze klanten en zorgen we dat de kwaliteit van jouw kopje koffie altijd perfect is! Alles inbegrepen in de vaste prijs per kopje koffie. Oftewel: “It’s all in the Click!”

Machine-1-scaled-e1620041959525

Waarom kiezen voor een koffieleverancier bij jou in de buurt?

Laten we beginnen met het feit dat ons hoofdkantoor zich op nog geen 10 kilometer van jou af bevindt. Dat betekent dat wij snel ter plaatse zijn voor leveringen van toebehoren of voor eventuele vragen. Vandaag besteld houdt vaak in dat we het die zelfde dag nog komen leveren. Wij zijn de enige koffieleverancier waarbij Backoffice, Supplies, Service, Marketing, Sales én Finance zich onder één dak bevinden.

Section Image

Een lokale
koffieleverancier

It’s all in the Click...

CoffeeClick zit gevestigd in de regio Amsterdam en is een snelgroeiende koffieleverancier. Met een gemiddelde responstijd van 8 werkuren zorgen we dat we adequaat kunnen reageren. We komen regelmatig langs voor preventief en correctief onderhoud en houden persoonlijk contact. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apparatuur van Zwitserse- en Nederlandse makelij. Vaak uit voorraad leverbaar. Beniuewd? Kom langs in onze showroom!

Kom langs in de showroom!

CoffeeClick Authentic