waterkoeler actie

Tijdelijk: Een gratis ION waterkoeler bij
jouw nieuwe koffievoorziening!

Stap jij voor 1 juli over naar CoffeeClick? Dan ontvang je gratis een ION leidingwaterkoeler bij iedere machine!
Hiermee ben je verzekerd van pure verfrissing en een duurzaam alternatief voor flesjes water.

Bij iedere koffiemachine een Gratis ION waterkoeler cadeau!

Bij de overstap naar het all-in koffieconcept van CoffeeClick krijg je nu bij iedere koffiemachine een gratis ION Waterkoeler cadeau. Met het waterconcept maak jij je koffiecorner op het werk compleet. De op de waterleiding aangesloten waterkoeler zorgt voor gefilterd koud, heet en water met een bubbeltje.

Section Image

Welke koffiemachine past bij mijn bedrijf?

Bekijk ons ruime assortiment koffiemachines en laat je vrijblijvend adviseren via onze online keuzehulp! Profiteer gelijk van onze tijdelijke actie en ontvang nu tijdelijk een ION leidingwaterkoeler bij iedere koffiemachine!

ion waterkoeler en koffiemachine groot

De voordelen van de ION waterkoeler

It's all in the Click

Eén van de belangrijkste voordelen van de ION waterkoeler binnen een bedrijfsomgeving ligt in de positieve impact op het milieu. Met de ION waterkoeler wordt de duurzaamheid binnen het bedrijf aanzienlijk verhoogd. In plaats van waterflesjes, die vaak eenmalig worden gebruikt, biedt de ION waterkoeler verschillende soorten water. Simpelweg aangesloten op jullie huidige waterleiding. Dit bevordert de waterinname van personeel en draagt bij aan het verminderen van het gebruik van plastic flessen en aluminium blikjes. Hierdoor hoef je je ook geen zorgen meer te maken over statiegeld!

Meer informatie aanvragen

CoffeeClick waterconcept

Demonstratievideo ION waterkoeler

Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze actie!

Vraag nu de ION Waterkoeler aan!

“Deze actie geldt tot 01/07/2024 en zolang de voorraad strekt. Tevens geldt dat de waterkoeler wordt afgestuurd zodra de eerste termijnbetaling van de nieuwe overeenkomst is voldaan.”