Landingspagina Cas

Maak kennis met Cas

Mijn naam is Cas Knegt, accountmanager bij CoffeeClick en verantwoordelijk voor jouw regio. In Nederland vergeten wij wel eens stil te staan bij een goede kop koffie. Voor mij betekent goede koffie, naast dat het mijn werk is, even stilstaan bij het moment en genieten van de smaak van de koffie. Gelukkig werk ik bij een bedrijf waar ik zakelijk Nederland mag voorzien van heerlijke koffie!

Waarom Cas en CoffeeClick

Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, probeer ik het juiste advies op maat te geven aan de klant. Wanneer wij onze apparatuur hebben geplaatst probeer ik in de after sales altijd de klant te helpen om de optimale smaak van de koffie te behouden. Onze technische servicemonteurs komen dagelijks langs bij onze klanten. Door constant met onze monteurs in contact te zijn zorg ik dat ik altijd op de hoogte ben van hoe tevreden mijn klanten zijn.

Maar waar CoffeeClick zich het meest in onderscheid is onze persoonlijke service. Wanneer je CoffeeClick belt, krijg je Wanda, Kristina of Ilona aan de lijn die jou helpt bij een bestelling, storing of ander vraagstuk. Bij een storing hebben wij een gemiddelde responstijd van 3,9 werkuren.

cas-coffeeclick

Nog even terugkomen op een goede kop koffie...

Ik wil je vragen: ‘Did you have your click today?’  Nee? pak dan een kop koffie en geniet! En ben je benieuwd hoe de koffie smaakt waar ik zo enthousiast over ben? Vul dan het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer jouw bedrijf uit de dropdown
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden