Landingspagina Eline

Maak kennis met Eline

Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de regio Zuid-Holland en Utrecht. Hier voorzie ik bedrijven en verenigingen van koffie. En mijn favoriete koffiedrank? Het meest drink ik mijn geliefde drank, cappuccino. De krachtige smaak van een espresso samen met romige verse melk vind ik erg lekker. Een bourgondische genieter zou mij goed omschrijven. 

Waarom Eline en CoffeeClick

Door mijn Brabantse en enthousiaste persoonlijkheid kan ik het vaak heel goed vinden met mijn klanten. Ik vind het leuk om open gesprekken te voeren. Door goed te luisteren naar de wensen van mijn relaties, kan ik ze goed helpen om een passend advies te geven voor de behoefte van hun organisatie. 

Daarnaast zijn wij een zeer hecht team en we doen alles zelf. Op deze manier hebben we korte lijnen tussen alle afdelingen en dat is voor onze klanten ideaal. Ook vind ik dat CoffeeClick echt een uniek concept in de markt zet. Het maakt mij trots om hier deel van uit te maken.

eline-coffeeclick

Bellen met Eline?

Laat dan je telefoonnummer achter. Zij belt je zo spoedig mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer jouw bedrijf uit de dropdown
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden