Landingspagina Joris

Maak kennis met Joris

Als accountmanager in de regio Groot-Amsterdam heb ik jou deze flessenpost toegestuurd. Waarom? Omdat ik recent een aantal mooie bedrijven heb mogen verwelkomen in de regio. Zij genieten al van heerlijke verse bonenkoffie op het werk, en dat kan ook voor jouw organisatie binnenkort het geval zijn.

Waarom Joris en CoffeeClick

Als accountmanager van CoffeeClick werk ik in de regio groot Amsterdam. Als accountmanager onderscheid ik me door een persoonlijke en menselijke aanpak. Ik voel me betrokken bij de mensen die ik spreek. Op die manier kan ik me inleven in de situatie en zoeken naar de juiste oplossing. Want CoffeeClick staat voor goede koffie, en dat gun ik iedereen. Wat goede koffie voor mij betekent? Een goed begin van de werkdag en een goede eerste impressie.

joris-coffeeclick

Bellen met joris?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer jouw bedrijf uit de dropdown
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden