Air Cargo Consultants

AIR CARGO CONSULTANTS

“Zolang CoffeeClick deze heerlijke koffie blijft leveren met de huidige service, hoeven wij nooit meer verder te kijken.”

Air Cargo
Consultants

It's all in the Click

Wij zijn een luchtvracht broker. Wij werken als bemiddelaar tussen de luchtvracht expediteur en luchtvaart maatschappij. Als broker zorgen wij er uitsluitend voor dat de expediteur zo snel mogelijk, tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden zijn lading per vliegtuig kan verzenden. Omdat wij vracht halen uit een groot netwerk, zijn onze volumes vaak groter. Hierdoor zijn onze onderhandelingsposities voordeliger dan de normale expediteur of broker.

CoffeeClick Authentic

Als enige broker op de Nederlandse markt hebben wij een eigen warehouse van bijna 7000m2. Dit zorgt ervoor dat wij alles zelf kunnen doen in plaats van het uitbesteden van diensten aan derden. Dit zorgt namelijk vaak voor vertraging binnen de supply chain. We begrijpen dat snelheid het allerbelangrijkste is binnen de luchtvracht. Niet alleen met het vervoeren van de vracht, maar ook in het onderhandelingsproces.

We willen de lading op de meest efficiënte en goedkope manier van A naar B brengen. Door ons uitgebreide netwerk en onze gedreven teamleden helpen we de expediteur bij het vinden van de beste oplossing voor hun lading. Als jong bedrijf zijn we trots op onze passie, gedrevenheid en vastberadenheid. We weten dat we iets te bewijzen hebben.