Avalex

Avalex is op 2 april 2001 opgericht door de gemeenten Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. Zij zijn een betrouwbare partner van haar gemeenten in de uitvoering van afvalinzameling en duurzame inzet van grondstoffen. Op een milieubewuste en maatschappelijke manier. Zo hebben zij als doel een afvalloze regio, door de verwaarding van afval naar grondstoffen.

In februari 2019 startte Avalex haar zoektocht naar een nieuwe koffieleverancier. Zo zijn via aanbestedingsprocedure zijn een aantal partijen gevraagd in te schrijven, waaronder CoffeeClick. Onze inschrijving werd als beste beoordeeld op duurzaamheid, afvalvermindering en kwaliteit. De combinatie van gecertificeerde koffie (UTZ), onze unieke rietsuikerstam-koffiebeker,  energiezuinige en herbruikbare koffiemachines en Fairtrade thee gaf de doorslag. Naast uiteraard het aanbieden via een vast inkooptarief per consumptie en het hoge service-level van CoffeeClick.

Tijdens een tweedaagse smaaktest zijn alle medewerkers in de gelegenheid gesteld om hun mening te geven over de verschillende afstellingen en smaken. Op basis hiervan is de machine door onze Barista afgesteld.  De reacties waren overweldigend!