H20 Esports Campus

H20 ESPORTS CAMPUS

“Als H20 stonden we voor een serieuze uitdaging: Een bedrijfsverzamelgebouw, gamehal én horecazaak voorzien van heerlijke koffie. Gelukkig dacht CoffeeClick hierin met ons mee en was dit vraagstuk snel opgelost!”

Eerste permanente
esports stadion

It's all in the Click

Samen met een verzameling bedrijven en een heus Sportscafé vormt dit Esports stadion de H20 campus. In totaal 10.000 m2, geheel in het teken van gaming en Esports. Een plaats waar bedrijven in contact kunnen komen met elkaar én met het talent van de toekomst. Met uiteraard de mogelijkheid om te genieten van de heerlijke koffie van CoffeeClick!

De drijvende kracht achter H20 is een drieman formatie, te weten Matthijs Vink, Dirk Tuip en Johan de Punder. Allen eigenaar van betrokken bedrijven waaronder schurq. De laatst genoemde is een Marketingbureau dat zorgt voor marketing-ondersteuning in de ruimste zin van het woord. Wij werken hier sinds jaar en dag mee samen en hebben zelfs een eigen koffiemachine op kantoor. De uiteindelijke keuze voor CoffeeClick als H20-businesspartner was daarom ook niet moeilijk.

CoffeeClick Authentic

DE H20 UITDAGING

H20 stond voor een uitdaging wat betreft haar koffievoorziening. De campus, die voor verschillende doeleinden wordt gebruikt, moest op diverse punten worden voorzien van heerlijke verse bonenkoffie. Daarbij kwam het feit dat wanneer een event op locatie plaatsvindt op de campus, zij de mogelijkheid moeten hebben om op te schalen met (tijdelijke) additionele apparatuur. Daarnaast bevindt zich op de campus ook nog eens een fantastische bar en vergaderzaal. Eigenlijk een zeer professionele horecazaak. Deze zaak specifiek was voor CoffeeClick gelijk een mooie “testcase” omdat CoffeeClick sinds kort ook in de Horecamarkt actief is.

H20 over CoffeeClick

Voorheen hadden wij geen koffieautomaten en zetten we koffie op de ouderwetse manier met voorgemalen koffie en een percolator. H20 is een grote organisatie met verschillende afdelingen, vandaar dat we op zoek waren naar een probleemloos alternatief waarbij we minder tijd en moeite kwijt zijn aan het zetten van koffie. Na veel positieve reacties hebben wij contact gezocht met CoffeeClick. CoffeeClick regelt nu alles voor ons, van verse koffiebonen tot service.

CoffeeClick adviseerde een koffiemachine met betaalsysteem. Op die manier kunnen de meeste van onze machines onbemand functioneren. Bezoekers kunnen makkelijk zelf betalen met hun mobiel of pinpas! Naast het gemak van het concept speelt kwaliteit natuurlijk een grote rol. Alle bezoekers van H20 kunnen nu lekkere koffie drinken door het hele pand. Dat is natuurlijk het belangrijkste!

Wij zouden het iedereen aanraden!

CoffeeClick over H20

Aan de hand van de wensen en eisen van H20 heeft CoffeeClick de campus voorzien van heerlijke koffie! Een op maat gemaakt plan dat uiteindelijk bestaat uit 4 professionele koffiemachines voor bedrijven in de campus.  Allemaal voorzien van wekelijks vers gebrande bonen en natuurlijk de perfecte serviceverlening. Allemaal tegen één vaste prijs per kopje.

Doordat de machines in het bedrijfsverzamelpand zijn voorzien van het Payter betaalsysteem, kunnen deze onbemand functioneren. Afrekenen voor de koffie kan gewoon met mobiel of pinpas. Heel gemakkelijk dus! Verder is de machine in het Loungecafé gekoppeld aan het kassasysteem, wat de registratie en betaling weer een stukje makkelijker maakt.

Al snel na het eerste contact bleek het unieke koffieconcept van CoffeeClick de perfecte match voor de H20 campus. Twee unieke concepten in verschillende werelden, die tóch perfect bij elkaar aansluiten!

COFFEECLICK IN 3 ZINNEN

Ik denk dat CoffeeClick voor ieder bedrijf altijd de juiste invulling biedt. Door maatwerk heeft elk soort organisatie direct profijt van het unieke all-in koffieconcept van CoffeeClick. En de koffie: die is simpelweg super lekker!