Kindercampus Mokum

Kindercampus Mokum

Op Kindercampus Mokum werken ze dagelijks aan de ontwikkeling van kinderen. “Leren voor de toekomst, doen we nu!” is het motto van de kindercampus. Iets waar heerlijke koffie op het werk maar al te goed aan bij kan dragen.

Niets loopt
zonder koffie

It's all in the Click

En dat is niet het enige volgens Peter Snijders, directeur van Kindercampus Mokum. “Koffie is voor velen hier de brandstof op de werkvloer. En de nieuwe koffie vindt iedereen ook nog eens erg lekker. Dat is voor onze leraren geen overbodige luxe. Tussen de lessen door kan iedereen nu genieten een kopje koffie. Met één druk op de knop staat er een cappuccino, espresso of gewone kop koffie voor je klaar.”

CoffeeClick & Kindercampus mokum

Is koffie belangrijk voor een kindercampus?

Hoe wij 52 weken in het jaar voor de kinderen klaar staan, staat CoffeeClick voor ons klaar.”

“De koffie is heerlijk en we hebben erg goed contact met onze accountmanager. Vanaf moment één hebben we duidelijke afspraken met elkaar gemaakt. We weten waar we aan toe zijn en dat geeft een fijn gevoel. Als onderwijsinstelling zijn we gebonden aan strikte regels en werktijden. Hier houdt CoffeeClick dan ook rekening mee. Als één van onze koffiemachines service nodig heeft, hoeven we alleen maar te bellen en binnen no-time staat er een monteur voor de deur. Dit is erg prettig voor ons, want zo kunnen wij ons focussen op de kinderen.

“Koffie is de brandstof"

“Koffie is de brandstof op de werkvloer om de productiviteit van werknemers de stimuleren. Het bieden van onderwijs is iets wat uiterste concentratie en inzet vergt, en daar hoort een heerlijk kopje koffie bij. Met CoffeeClick hebben we hiervoor de juiste partner gevonden. Toen we de nieuwe koffiemachines in bedrijf hebben genomen genoten we direct van heerlijke koffie!”

Bekijk onze machines

ZOU JE COFFEECLICK AANRADEN?

“Jazeker, vooral vanwege de persoonlijke aandacht en service. Beide zijn voor ons heel belangrijk en dit is altijd heel goed geregeld bij CoffeeClick. Iets wat niet vanzelfsprekend is bij alle koffieleveranciers. En zoals al eerder benoemd hebben wij direct contact met onze accountmanager. Dit geeft een fijn en vertrouwd gevoel.”