schurq.

We mogen elkaar ondertussen vrienden noemen.

CoffeeClick en schurq. gaan ‘way back’. Al sinds jaar en dag werken we samen met elkaar. CoffeeClick voorziet ons van heerlijke verse bonenkoffie en schurq. ondersteunt in het stroomlijnen van onze marketing- en salesprocessen.

Dienstverlening

I'ts all in the Click

Als klant zijn we meer dan tevreden over CoffeeClick. Daar zijn meerdere redenen voor. Te beginnen bij de smaak. Met een aantal echte koffieliefhebbers op kantoor merken we dat de smaak na enige tijd altijd wat verloopt, wat logisch is. Dit komt gemiddeld eens in het half jaar voor. Wanneer we hier melding van maken wordt hier direct op gereageerd en wordt de smaak weer perfect afgesteld. Dat is de service die je mag verwachten van een koffieleverancier.

CoffeeClick en PCI

Omdat we in een bedrijfsverzamelpand zitten hebben we twee machines. Een kleine voor persoonlijk gebruik en een waar iedereen gebruik van kan maken. Deze wordt door schurq. betaald maar uiteindelijk doorgefactureerd naar rato van gebruik. Onze koffiemachine heeft een betaalsysteem dat tevens bedrijfspasjes ondersteunt. Super handig!

Daarnaast behoud je ook nog eens het overzicht van de administratie. Waar je normaal gesproken meerdere facturen krijgt voor huur, onderhoud en de bestelde koffie is het bij CoffeeClick allemaal overzichtelijk in één factuur per kwartaal. Qua bedrijfsvoering hebben we hier niet al te veel mee te maken, maar onze administratie is hier wel heel blij mee.

Tot slot het onderhoud van de machine. Dat loopt nagenoeg gelijk aan het afstellen van de smaak. Want wanneer zij langskomen wordt de machine ook onderworpen aan grondig onderhoud. Altijd kosteloos. En dat vinden wij uniek in de koffiebranche. Grappig eigenlijk dat wij niet anders weten en gewend zijn dat dit kosteloos is. We horen regelmatig andere verhalen van andere klanten.

Meer dan alleen koffie een koffieleverancier.

CoffeeClick levert niet alleen onze koffiemachine. Door het handige waterconcept dat zij aanbieden drinken we hier op kantoor nu ook gefilterd- en bruisend water.

Hoe is de relatie met CoffeeClick

Uitermate goed. Begonnen als klant van elkaar, maar ondertussen mogen we het wel vrienden noemen. Echte vrienden. We komen nog nét niet bij elkaar thuis over de vloer. Toch zijn we ook kritisch op elkaar wanneer dingen niet goed gaan. Want goed met elkaar omgaan zorgt ook wel eens voor nalatigheid. De ‘het komt wel goed’ gedachte moeten we voor waken. Gelukkig complementeren wij elkaar hierin.

Hoe ervaren jullie (klanten) de koffie?

Tegenwoordig beter dan voorheen. En dat komt niet alleen doordat er iets is gewijzigd aan de afstellingen van de machine of dat we andere bonen hebben. Sinds we onze koffie drinken uit stijlvol matzwart porselein servies is de koffie stukken verbeterd. Er wordt regelmatig gevraagd wie onze koffieleverancier is.

Maak een proefafspraak