Staples

STAPLES

Vandaag de dag is Staples het grootste bedrijf in de kantoorartikelen industrie. Staples biedt hierin alle oplossingen die je nodig hebt voor kantoor, de thuiswerkomgeving, catering en meer. Zo bestel je gemakkelijk alles wat je nodig hebt bij één leverancier.  Makkelijker kan niet!

De samenwerking

It's all in the Click

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking tussen CoffeeClick en Staples. Naast de smaak en de kwaliteit is de service ook nog eens heel goed. De servicedienst van CoffeeClick zet net even dat stapje extra als het gaat om het zo veel mogelijk ontzorgen van de klant. Is er iets nodig, dan reageren ze snel en zijn zij ter plaatse wanneer nodig. Dit in combinatie met de goede communicatie zorgt er voor dat wij als klant nog nooit iets te klagen hebben gehad.

CoffeeClick & Staples

Waarom hebben wij voor CoffeeClick gekozen?

Onze medewerkers hechten veel waarde aan koffie, dus een nieuwe leverancier vinden was een belangrijk agendapunt. Aan de hand van de proefopstellingen van de diverse leveranciers is de keuze uiteindelijk door onze medewerkers gemaakt.  De smaak, geur en kwaliteit van de koffie van CoffeeClick waren uiteindelijk beter dan de koffie uit de andere machines in de proefopstelling. Daarnaast werd het grote aanbod aan verschillende koffiedranken ook zeer gewaardeerd en zo is de keuze gevallen op CoffeeClick.

Hoe zijn we bij CoffeeClick terecht gekomen?

We hebben jarenlang gebruik gemaakt van onze oude machine en na verloop van tijd was deze echt toe aan vervanging. Wij zijn toen gelijk op zoek gegaan naar een nieuwe machine en kwamen verschillende mogelijkheden tegen, waaronder CoffeeClick. Alle leveranciers hadden een vergelijkbare machine als de machine die wij hiervoor hadden. Alleen CoffeeClick kwam met een upgrade.

Kom langs in de showroom!