Stichting Meerwaarde

STICHTING MEERWAARDE

Bij Meerwaarde waren we op zoek naar een partij met een breed assortiment, een verse melkvoorziening en goed georganiseerd onderhoud. Al gauw kwamen we via een bekende van ons bij CoffeeClick uit. We zijn toen in gesprek gegaan en hebben meerdere afspraken gehad om onze wensen en eisen te bespreken. Gelukkig kwamen we er al snel achter dat we met de juiste partij aan tafel zaten die aan al onze eisen voldoet!

Heerlijke koffie
is een must

It's all in the Click

Onze werknemers en bezoekers vinden goede koffie écht heel belangrijk. In de zoektocht naar de juiste smaak voor ons heeft CoffeeClick goed geholpen. Zij hebben ons bij de hand genomen en de ideale smaak voor ons op maat gecreëerd. Ook vonden wij het erg fijn dat zij vanaf het eerste moment zeer goed hebben meegedacht om voor al onze vraagstukken een oplossing te bieden!

CoffeeClick & Stichting meerwaarde

Er zijn een aantal redenen. Laten we voorop stellen dat het natuurlijk in eerste instantie draait om heerlijke koffie. Dat zit bij CoffeeClick helemaal goed. De vers gebrande koffiebonen zorgen ervoor dat de kwaliteit van de koffie altijd uitstekend is! Zowel de werknemers als onze gasten zijn erg enthousiast over de kwaliteit en de gecreëerde smaak. Iedereen vindt het heerlijk. Naast de hoge kwaliteit is het hebben van meerdere smaakkeuzes ook fijn, onze nieuwe koffiemachines hebben een uitgebreid assortiment met veel verschillende koffiedranken. Ook de gebruiksvriendelijkheid en de eenvoud in bediening van de CoffeeClick-machines is heel erg fijn. Tot slot is het onderhoud van de apparaten heel gemakkelijk en hygiënisch uit te voeren, iedereen kan dit gemakkelijk zelf doen.

De overgang naar CoffeeClick is vlekkeloos verlopen. We zijn in de showroom geweest om koffie te proeven en te kijken naar de machines. De gesprekken om alle mogelijkheden te bespreken waren prettig en het installeren van de nieuwe koffiemachines was zo gebeurd. Binnen het tijdsbestek van een middag konden wij al genieten van de verse koffie van CoffeeClick!

Kom langs in de showroom!