Koffie in de ICT branche

Koffie in de ICT branche

In de snel evoluerende wereld van Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is innovatie de sleutel tot succes. Net als in code, kan één klein detail het verschil maken tussen een geslaagd project en een systeemfout. Bij CoffeeClick begrijpen we dit perfect en leveren we koffie die net zo betrouwbaar en innovatief is als de oplossingen die jij biedt. 

Waarom is goede koffie van belang in de ICT branche?

Always on displays: Een goede kop koffie zorgt ervoor dat je alert en gefocust blijft, dag en nacht. De koffiemachines van CoffeeClick zijn 24/7 beschikbaar voor het zetten van jouw favoriete koffiedrank.

Innovatie en creativiteit: De beste ideeën komen vaak voort uit een moment van ontspanning. Wat is een betere manier om aan projecten te werken dan met een heerlijk vers kopje bonenkoffie? Ook wij zijn dagelijks bezig met innovatie van onze producten en machines om de beste koffiebeleving te kunnen bieden. 

Teamdynamiek: Of het nu gaat om een meeting of een brainstormsessie of een eentonig project, koffie draagt bij aan een positieve teamdynamiek, individuele productiviteit en houdt iedereen betrokken.

Section Image

Waarom CoffeeClick de ideale partner is voor de ICT branche

Aanpasbaarheid: Onze koffiemachines en service en voorzieningen zijn flexibel en ontzorgen jouw onderneming volledig op het gebied van koffie. We passen ons aan de specifieke behoeften en schaal van uw organisatie aan.

Technologische superioriteit: Onze doorontwikkelde koffiemachines maken gebruik van de nieuwste technologieën om een perfect kopje bonenkoffie te zetten, elke keer weer. 

Ondersteuning en service: Wij bieden een klantenservice die altijd klaar staat voor vragen en service om ervoor te zorgen dat je nooit zonder koffie komt te zitten, net zoals je ICT-diensten die nooit offline mogen zijn.

Duurzaamheid: In de ICT-sector speelt duurzaamheid een steeds grotere rol, van energie-efficiënte datacenters tot duurzame ontwikkelingspraktijken. Bij CoffeeClick delen we deze focus op duurzaamheid. Onze koffiemachines zijn energiezuinig en we bieden een scala aan biologische en fairtrade koffieopties. Duurzaamheid en innovatie gaan hand in hand, en CoffeeClick draagt aan beide initiatieven bij.

Section Image

Onze klanten actief in de ICT branche

Koffiepartner
in de ICT

It’s all in the Click...

Benieuwd naar wat CoffeeClick kan betekenen voor uw ICT-onderneming? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij uw dagelijkse koffiemomenten naar een hoger niveau kunnen tillen!

(Proef)afspraak maken

CoffeeClick Authentic

Wat ons concept voor de industrie & productie zo aantrekkelijk maakt

PERFECTE SERVICEVERLENING EN TOTALE ONTZORGING

De professionele serviceverlening is bij CoffeeClick een prioriteit, om de klanten maximaal te ontzorgen en te kunnen laten genieten van de heerlijke koffie. Wij ontzorgen volledig. Van service, onderhoud tot de levering van voorraad. Alle aspecten van een professionele koffievoorziening zijn inclusief een vaste prijs per kopje binnen ons concept. Onze service gaat verder dan alleen het leveren van koffie. 

GEBRUIKSVRIENDELIJKE KOFFIEAUTOMATEN

Op zoek naar koffieautomaten voor het werk? Onze machines zijn uitermate geschikt voor jouw sector. Ons unieke all-in koffieconcept zorgt ervoor dat we continu kunnen uitbreiden zonder dat er een investering nodig is. Naast de schaalbaarheid van het concept, zijn de automaten heel gemakkelijk te bedienen middels moderne displays. Jouw favoriete koffiedrank staat met een druk op de knop voor je klaar!

Doe de keuzehulp!

EEN VASTE PRIJS PER KOPJE

Hoeveel betaal jij voor je kopje koffie? Op die vraag kan niemand ons concreet antwoord geven. Logisch! Bedrijven ontvangen meerdere facturen van diverse leveranciers voor apparatuur, service en toebehoren. Hierdoor is het vaak onoverzichtelijk wat er wordt betaald voor een kopje verse bonenkoffie. Niet bij CoffeeClick. Onze klanten weten op de tiende van een cent waar zij aan toe zijn.