Koffie in de non-profitsector

Koffie in de non-profitsector

In de non-profitsector draait alles om een verschil maken. Of je nu werkt in de gezondheidszorg, milieubescherming, of sociale dienstverlening, jouw missie is om positieve verandering teweeg te brengen. Bij CoffeeClick begrijpen we dat koffie in deze context veel meer is dan alleen een ‘pauzemoment’. Het is een manier om teamleden te motiveren, vrijwilligers te bedanken en een gevoel van gemeenschap te creëren.

Waarom is goede koffie belangrijk in de non-profitsector?

Verbinding en gemeenschap: Koffie brengt mensen samen en creëert een ruimte voor dialoog, wat cruciaal is voor het succes van elke non-profitorganisatie.

Motivatie en energie: In een sector die vaak fysiek en emotioneel veeleisend is, kan een goede kop koffie echt het verschil maken in iemands dag.

Waardering: Het aanbieden van kwaliteitskoffie is een kleine, maar belangrijke manier om werknemers en vrijwilligers te laten zien dat hun inzet gewaardeerd wordt.

Koffiemachine-als-sociale-meetingplaats

Waarom CoffeeClick de ideale partner is voor een non-profitorganisatie?

  • Schaalbaarheid: Ongeacht de grootte van je organisatie, bieden wij koffieoplossingen die passen bij jouw behoeften en budget.
  • Duurzaamheid: Onze koffie is verantwoord geteeld en duurzaam, wat perfect past bij de waarden van veel non-profitorganisaties.
  • Flexibiliteit en service: Ons team staat altijd klaar om je te helpen met eventuele problemen en kan snel inspringen op veranderende behoeften.
  • Community Building: We bieden maatwerkoplossingen om koffiemomenten in te zetten als bouwstenen voor je gemeenschap, van kleinschalige vergaderingen tot grote evenementen.
Section Image

Deze bedrijven kozen al voor CoffeeClick

Samen een verschil maken

Bij CoffeeClick geloven we dat een goed kopje koffie kan bijdragen aan het fantastische werk dat wordt uitgevoerd in de non-profitsector. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we al diverse organisaties hebben geholpen bij het versterken van hun missie door het bieden van uitstekende koffievoorzieningen. 

In de non-profitsector is duurzaamheid vaak een kernthema, ongeacht of de focus nu ligt op milieu, sociale rechtvaardigheid, gezondheid of onderwijs. Bij CoffeeClick begrijpen we het belang van duurzaam handelen en willen we dit niet alleen in onze producten terug laten komen, maar ook in onze werkwijze en manier van zaken doen. 

Ben je geïnteresseerd in een koffiepartner die jouw passie voor maatschappelijke verandering deelt? Kies voor CoffeeClick!

Contact opnemen
Section Image

Koffiepartner
in Non-profit

It’s all in the Click...

Benieuwd naar wat CoffeeClick kan betekenen voor uw non-profitorganisatie? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij uw dagelijkse koffiemomenten naar een hoger niveau kunnen tillen!

Maak een afspraak

CoffeeClick Authentic

Wat ons concept voor non-profit zo aantrekkelijk maakt

PERFECTE SERVICEVERLENING EN TOTALE ONTZORGING

De professionele serviceverlening is bij CoffeeClick een prioriteit, om de klanten maximaal te ontzorgen en te kunnen laten genieten van de heerlijke koffie. Wij ontzorgen volledig. Van service en onderhoud tot de levering van ingrediënten. Alle aspecten van een professionele koffievoorziening zijn inbegrepen in de vaste prijs per kopje. Onze service gaat verder dan alleen het leveren van koffie. 

GEBRUIKSVRIENDELIJKE KOFFIEAUTOMATEN

Op zoek naar koffieautomaten voor het werk? Onze machines zijn uitermate geschikt voor jouw sector. Ons unieke all-in koffieconcept zorgt ervoor dat we continu kunnen uitbreiden zonder dat er een investering nodig is. Naast de schaalbaarheid van het concept, zijn de automaten heel gemakkelijk te bedienen middels moderne displays. Jouw favoriete koffiedrank staat met een druk op de knop voor je klaar!

Doe de keuzehulp!

EEN VASTE PRIJS PER KOPJE

Hoeveel betaal jij voor je kopje koffie? Op die vraag kan niemand ons concreet antwoord geven. Logisch! Bedrijven ontvangen meerdere facturen van diverse leveranciers voor apparatuur, service en toebehoren. Hierdoor is het vaak onoverzichtelijk wat er wordt betaald voor een kopje verse bonenkoffie. Niet bij CoffeeClick. Onze klanten weten op de tiende van een cent waar zij aan toe zijn.