Koffie in de transport en logistiek

Koffie in de transport & logistiek

In de sector transport en logistiek draait alles om precisie, timing en betrouwbaarheid. Het is een wereld waarin mensen en goederen constant in beweging zijn. Voor iedereen die deze beweging mogelijk maakt, van de chauffeur tot de logistiek manager, is koffie een brandstof die zowel energie als comfort biedt. CoffeeClick snapt dit als geen ander en zorgt dat je altijd en overal van een verse kopje bonenkoffie kunt genieten. –

Waarom is heerlijke koffie zo belangrijk in de transport & logistiek?

Altijd alert: In deze sector is alertheid cruciaal. Een goed kopje koffie helpt chauffeurs en logistieke medewerkers om scherp en gefocust te blijven tijdens hun werkzaamheden

Sociale momenten: Voor chauffeurs kan de weg eenzame uren kennen. Een koffiepauze met goede kwaliteit koffie wordt dan zeer gewaardeerd.

Productiviteit verhogen: Voor medewerkers in distributiecentra en magazijnen zorgt een koffiebreak voor een extra boost energie en een verhoogde productiviteit.

Section Image

Waarom CoffeeClick de ideale partner is voor transport & logistiek

 

Het stopt niet bij het leveren van koffie. We begrijpen de unieke uitdagingen van de transport- en logistiek branche en bieden maatwerkoplossingen die helpen bij het optimaliseren van je koffieconsumptie, ongeacht de grootte of complexiteit van je organisatie. Dit is waarom CoffeeClick uiterst geschikt is voor jouw sector:

  • Schaalbaarheid: We stemmen de koffievoorziening volledig af op jouw wensen en voorkeuren. Of je nu een grote of kleine koffiemachine nodig hebt of er plots een extra vestiging bij komt, wij hebben een oplossing!
  • Perfecte serviceverlening: Ons support-team is bijna altijd beschikbaar. Problemen met een machine? Wij zijn er dnel bij om het op te lossen. Bij storing van een machine staat er gemiddeld binnen 4 uur een CoffeeClick monteur bij je op de stoep!
  • Robuust en betrouwbaar: In een sector die 24/7 doorgaat, heb je machines nodig die hetzelfde doen. Onze koffiemachines zijn gebouwd om te presteren bij hoge intensiteit.
  • Breed assortiment: Of je nu houdt van een sterke espresso om de nacht door te komen of een cappuccino voor een zachtere smaak, wij bieden een breed assortiment melanges, koffiedranken, thee, watervoorzieningen en meer.
Section Image

Deze bedrijven kozen al voor CoffeeClick

Koffiepartner
in logistiek & transport

It’s all in the Click...

Bij CoffeeClick geloven we in het creëren van langdurige relaties met onze partners in de transport- en logistieksector. We staan aan jouw zijde, elke rit, elke lading en met elk kopje koffie.

Benieuwd naar een koffiepartner die meebeweegt met de dynamiek van transport & logistiek? Kies voor CoffeeClick en ervaar het verschil. Maak nu een vrijblijvend een afspraak!

Maak een proefafspraak

CoffeeClick Authentic

Wat ons concept voor transport & logistiek zo aantrekkelijk maakt

PERFECTE SERVICEVERLENING EN TOTALE ONTZORGING

De service- en dienstverlening zijn vaak de belangrijkste graadmeters bij klanttevredenheidsonderzoeken. De kans om het serviceniveau te bewijzen krijg je vaak maar één keer. De professionele serviceverlening is bij CoffeeClick een prioriteit, om de klanten maximaal te ontzorgen en te kunnen laten genieten van de heerlijke koffie. Wij ontzorgen volledig. Van service en onderhoud tot de levering van ingrediënten. Alle aspecten van een professionele koffievoorziening zijn inbegrepen in de vaste prijs per kopje. Hierdoor kunnen jullie je volledig focussen op de logistiek van ons land.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE KOFFIEAUTOMATEN

Op zoek naar koffieautomaten voor het werk? Onze machines zijn uitermate geschikt voor jouw sector. Ons unieke all-in koffieconcept zorgt ervoor dat we continu kunnen uitbreiden zonder dat er een investering nodig is. Naast de schaalbaarheid van het concept, zijn de automaten heel gemakkelijk te bedienen middels moderne displays. Jouw favoriete koffiedrank staat met een druk op de knop voor je klaar!

EEN VASTE PRIJS PER KOPJE

Hoeveel betaal jij voor je kopje koffie? Op die vraag kan niemand ons concreet antwoord geven. Logisch! Bedrijven ontvangen meerdere facturen van diverse leveranciers voor apparatuur, service en toebehoren. Hierdoor is het vaak onoverzichtelijk wat er wordt betaald voor een kopje verse bonenkoffie. Niet bij CoffeeClick. Onze klanten weten op de tiende van een cent waar zij aan toe zijn.

Doe de keuzehulp!