Koffie in het onderwijs

Koffie in het onderwijs

In de onderwijssector draait alles om concentratie, inspiratie en motivatie. Het is een sector die constant evolueert, van nieuwe leermethoden tot technologische innovaties. Voor iedereen die deze evolutie mogelijk maakt, van leraren tot studenten en administratief personeel, is koffie meer dan een drankje; het is een dagelijks ritueel dat zowel energie als comfort biedt. CoffeeClick begrijpt dit als geen ander en zorgt dat je altijd en overal in de school van een heerlijk kopje verse bonenkoffie kunt genieten.

 

Waarom is heerlijke koffie zo belangrijk in het onderwijs?

Altijd alert: In het onderwijs is alertheid een sleutelfactor. Een goede kop koffie helpt docenten en studenten om gefocust te blijven tijdens lessen en studietijd.

Sociale momenten: Voor veel mensen zijn koffiepauzes een kans om sociaal te interageren, nieuwe ideeën te bespreken of gewoon even te ontspannen. Een koffiepauze met kwaliteitskoffie wordt in deze setting zeer gewaardeerd.

Productiviteit verhogen: Of het nu gaat om ochtendvergaderingen of late studiegroepen, koffie geeft die extra boost aan energie die leidt tot verhoogde productiviteit.

Section Image

Waarom CoffeeClick de ideale partner is voor het onderwijs

Schaalbaarheid: Van kleinere tot grotere onderwijsinstellingen, wij passen onze koffieoplossingen gemakkelijk aan om te voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Perfecte serviceverlening: Ons supportteam is bijna altijd beschikbaar. Loopt er iets mis met een machine? Wij zorgen voor een snelle oplossing, gemiddeld binnen 4 uur.

Ontzorging van A tot Z: Met uniek all-in koffieconcept nemen wij alle zorgen uit handen. Van installatie tot onderhoud, en van voorraadbeheer tot snelle en preventieve service.

Breed assortiment: Of je nu de voorkeur geeft aan een krachtige espresso om door de stapels correctiewerk te komen of een cappuccino om de dag zachter te starten, ons assortiment biedt voor elk wat wils.

Duurzaamheid: Als we willen veranderen, dan moeten we in beweging blijven. Duurzaamheid is een dagelijks onderwerp geworden binnen onze organisatie en bij onze klanten.

Maatwerk: Van het kiezen van de juiste machine tot het aanpassen van de koffiemelange, wij bieden volledige personalisatie om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

 

Section Image

Deze bedrijven kozen al voor CoffeeClick

Koffiepartner
in het onderwijs

It’s all in the Click...

Bij CoffeeClick geloven we in het creëren van langdurige relaties met onze partners in de horeca. We staan aan jouw zijde, elke les, elke pauze, en met elk kopje koffie.

Benieuwd naar een koffiepartner die meebeweegt met de dynamiek van het onderwijs? Kies voor CoffeeClick en ervaar het verschil. Maak nu een vrijblijvend een afspraak!

Maak een afpsraak

CoffeeClick Authentic

Wat ons concept voor het onderwijs zo aantrekkelijk maakt

PERFECTE SERVICEVERLENING EN TOTALE ONTZORGING

De professionele serviceverlening is bij CoffeeClick een prioriteit, om de klanten maximaal te ontzorgen en te kunnen laten genieten van de heerlijke koffie. Wij ontzorgen volledig. Van service en onderhoud tot de levering van voorraad. Alle aspecten van een professionele koffievoorziening zijn inbegrepen in de vaste prijs per kopje. Onze service gaat verder dan alleen het leveren van koffie. 

GEBRUIKSVRIENDELIJKE KOFFIEAUTOMATEN

Op zoek naar koffieautomaten voor het werk? Onze machines zijn uitermate geschikt voor jouw sector. Ons unieke all-in koffieconcept zorgt ervoor dat we continu kunnen uitbreiden zonder dat er een investering nodig is. Naast de schaalbaarheid van het concept, zijn de automaten heel gemakkelijk te bedienen middels moderne displays. Jouw favoriete koffiedrank staat met een druk op de knop voor je klaar!

Doe de keuzehulp!

EEN VASTE PRIJS PER KOPJE

Hoeveel betaal jij voor je kopje koffie? Op die vraag kan niemand ons concreet antwoord geven. Logisch! Bedrijven ontvangen meerdere facturen van diverse leveranciers voor apparatuur, service en toebehoren. Hierdoor is het vaak onoverzichtelijk wat er wordt betaald voor een kopje verse bonenkoffie. Niet bij CoffeeClick. Onze klanten weten op de tiende van een cent waar zij aan toe zijn.