Koffie in Vastgoed & Makelaardij

Koffie in vastgoed & makelaardij

In de wereld van vastgoed en makelaardij draait alles om relaties, vertrouwen en het sluiten van deals. Het is een dynamische omgeving waarin het van groot belang is om altijd representatief te zijn. Of het nu gaat om ontmoetingen met klanten, open huizen of teamvergaderingen, koffie speelt vaak een centrale rol als ijsbreker en verbindende factor. CoffeeClick zorgt ervoor dat je gasten en bezoekers altijd van een heerlijk kopje bonenkoffie kunnen genieten.

 

Waarom is heerlijke koffie zo belangrijk in de vastgoedsector?

Klantrelaties: De beste deals worden vaak gesloten met een kopje koffie. Hoogwaardige koffie zet niet alleen een goede toon, maar laat ook zien dat je oog hebt voor kwaliteit.

Teamdynamiek: In deze branche is teamwork essentieel. Een gezamenlijke koffiepauze kan de teamgeest versterken en voor een welkome onderbreking zorgen.

Concentratie & Efficiëntie: Concentratie is cruciaal bij het doorlopen van contracten en het voorbereiden van bezichtigingen. Een goed kopje koffie kan helpen om de focus tijdens een werkdag te behouden.

Section Image

Waarom CoffeeClick binnen vastgoed & makelaardij?

Schaalbaarheid: Van kleine makelaarskantoren tot grote vastgoedbedrijven, wij hebben de flexibiliteit om onze koffievoorziening af te stemmen op jouw behoeften.

Betrouwbare service: Onze snelle responstijd en serviceverlening zorgen ervoor dat je nooit lang zonder koffie zit. Bij CoffeeClick staat er gemiddeld in minder dan 4 uur een technicus op de stoep om een eventuele storing te verhelpen. Daarnaast bieden wij preventieve en correctieve servicebeurten. 

Kwaliteit en variatie: Onze koffiemachines leveren consistent een uitstekende koffiekwaliteit met een breed scala aan keuzes om aan ieders smaak te voldoen.

Section Image

Onze klanten actief in de vastgoedsector

Koffiepartner
in vastgoed

It’s all in the Click...

Bij CoffeeClick geloven we in het creëren van waardevolle, langdurige relaties met onze partners in de vastgoed- en makelaardijsector. We staan aan jouw zijde, bij elke deal, bij elke ontmoeting en bij elk kopje koffie. Benieuwd naar een koffiepartner die begrijpt wat er nodig is in jouw dynamische wereld? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een gratis proefafspraak! 

(Proef)afspraak maken

CoffeeClick Authentic

Wat ons concept voor de vastgoedsector zo aantrekkelijk maakt

HOGE KWALITEIT KOFFIEPRODUCTEN

CoffeeClick biedt uitsluitend hoge kwaliteit koffiemelanges. Wij leveren 100% Arabica koffiebonen die wekelijks vers worden gebrand. Voor het perfecte kopje koffie heb je de perfecte koffiemelange nodig. En daarvoor hebben we een fijne selectie gemaakt van hoogwaardige Arabica koffiebonen van Azië tot Zuid Amerika. Dit alles heeft geleid tot onze Roma Classico, Santa Christalina en Esta Cofradia. Iedere melange biedt haar eigen kenmerkende smaak en wordt wekelijks vers gebrand in onze familiebranderij.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de vastgoedsector. Van energie-efficiënte gebouwen tot duurzame bouwmaterialen. De focus op milieuvriendelijke oplossingen is sterker dan ooit. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook een belangrijke factor voor klanten en stakeholders die steeds meer waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij CoffeeClick delen we deze toewijding aan duurzaamheid. We bieden diverse milieuvriendelijke koffieopties. Daarnaast moedigen we recycling aan door het bieden van biologisch afbreekbare koffiebekers en het recyclen van koffieresidu. Ontdek hoe duurzaam onze koffiereis is op onze pagina over duurzaamheid!

EEN VASTE PRIJS PER KOPJE

Hoeveel betaal jij voor je kopje koffie? Op die vraag kan niemand ons concreet antwoord geven. Logisch! Bedrijven ontvangen meerdere facturen van diverse leveranciers voor apparatuur, service en toebehoren. Hierdoor is het vaak onoverzichtelijk wat er wordt betaald voor een kopje verse bonenkoffie. Niet bij CoffeeClick. Onze klanten weten op de tiende van een cent waar zij aan toe zijn.

Doe de keuzehulp!