ETNA Dorado MilkBase

Icon Aantal werknemers 15 - 25 werknemers, 25 - 50 werknemers Icon Soorten koffie 15 Icon Capaciteit per dag 50 - 200 kopjes
Download brochure Plan een proefsessie met de ETNA Dorado MilkBase

Kenmerken

Afmetingen Dorado H/B/D: 77/32/58 cm
Afmetingen MilkBase H/B/D: 49/27/41 cm: 
Bonencontainer: 1100 gram
Externe heet water uitgifte
Gebruik van cacao & melktopping 
Gebruiksvriendelijk touchscreen
Dubbele drankuitgifte
Bij gebruik van de energie spaarstand Energielabel A++
Volautomatisch reiniging en spoelprogramma’s
Geschikt voor elke melksoort

Techniek

Zet tijd per consumptie: 30 seconden
Uit te breiden met koppenwarmer
High-end heatersysteem met 2 heaters 
Unieke temperatuurregeling
Set voor capaciteitsvergroting
Diverse betaal- en kleurmogelijkheden

Melk

De ETNA Milkbase werkt perfect met elke melksoort: volle melk, havermelk, sojamelk en ga zo verder. Uniek aan deze machine is de mogelijkheid om over te schakelen naar melktopping indien dat gewenst is. Dat is gebruiksgemak op een ander niveau!

Heb je reeds een ETNA Dorado Espresso machine met touchscreen bediening in gebruik? Dan is een upgrade naar verse melk eenvoudig te realiseren op de huidige automaat.


Met onze ETNA Dorado gekoppeld aan het nieuwe MilkBase melksysteem maak je in een handomdraai heerlijke dranken met verse melk en creëer je met gemak een echte barista ervaring. Elke latte macchiato of cappuccino die je bereidt hoort dezelfde kwaliteit melkschuim te hebben. Hiervoor is de juiste temperatuur van de verse melk bij de bereiding van het melkschuim essentieel. Uniek aan de MilkBase is dat de temperatuur van de melk die gebruikt wordt geen invloed heeft op de eindkwaliteit van het melkschuim en dat garandeert altijd de perfecte schuimdikte.

Is de verse melk op of heb je net de machine gereinigd en wil je toch een cappuccino? Geen probleem, het mooie aan deze machine is de unieke mogelijkheid om van verse melk over te schakelen naar melktopping! 

Plan een proefsessie met de ETNA Dorado MilkBase