Koffiemachine voor klein zakelijk gebruik

Koffiemachines voor klein zakelijk gebruik

Ook voor klein zakelijk gebruik levert CoffeeClick koffiemachines. Wij verbeteren de koffievoorziening op jouw werkplek met onze zakelijke koffiemachines. Zo verbeteren we de productiviteit en tevredenheid van jouw team. Wat een zakelijke koffiemachine kost en hoe wij de koffie op het werk verzorgen leggen we je graag uit.

Op zoek naar een zakelijke koffieautomaat?

Bij het aanschaffen van een koffiemachine voor zakelijk gebruik komen verschillende aspecten kijken. Het is belangrijk om rekening te houden met de behoeften van je bedrijf en de koffieconsumptie van je medewerkers. Bij CoffeeClick begrijpen we dat het aanschaffen van een koffiemachine voor zakelijk gebruik een belangrijke beslissing is, en daarom bieden we ondersteuning op alle aspecten. Wij bieden koffieautomaten die staan voor smaak en kwaliteit, die het personeel en bezoekers met één druk op de knop blij maken, en dat allemaal zonder grote investering. Bekijk nu onze uitgebreide selectie koffieautomaten die speciaal ontworpen zijn voor zakelijk gebruik.

Deze klanten drinken al verse bonenkoffie op het werk

Section Image

Welke zakelijke koffiemachine voor je bedrijf?

Ben jij als bedrijf op zoek naar een zakelijke koffiemachine? Ben je klaar met die oude cups machine of gewoon toe aan vernieuwing? Dan is ons concept ideaal voor jouw bedrijf! Een koffieautomaat die staat voor kwaliteit en smaak, eentje die het personeel en bezoekers met één druk op de knop blij maakt. Zakelijke koffieautomaten zonder grote investering. Een koffieautomaat, verse bonenkoffie, onderhoud, levering en voorraad voor één vaste all-in prijs per kopje. Bekijk nu onze uitgebreide selectie koffieautomaten die speciaal ontworpen zijn voor zakelijk gebruik. Ontdek ons aanbod koffieautomaten binnen ons unieke koffie-concept voor bedrijven!

Onze zakelijke koffiemachines

CoffeeClick
Authentic

It’s all in the Click...

Bij het aanschaffen van een koffiemachine voor zakelijk gebruik komen verschillende aspecten kijken. Het is belangrijk om rekening te houden met de behoeften van je bedrijf en de koffieconsumptie van je medewerkers. Bij CoffeeClick begrijpen we dat het aanschaffen van een koffiemachine voor zakelijk gebruik een belangrijke beslissing en bieden dan ook ondersteuning op de volgende aspecten:

CoffeeClick Authentic

Advies op maat

We bieden persoonlijk advies op maat voor jouw specifieke behoeften. Ons team van experts luistert naar je wensen en adviseert je over de ideale zakelijke koffiemachine die past bij de grootte van je bedrijf, het aantal medewerkers en de gewenste koffievariaties.

Kwaliteit en variëteit

Bij CoffeeClick geloven we in koffie van hoge kwaliteit. Onze koffiemachines zijn geschikt voor het bereiden van diverse koffiedranken. We zorgen ervoor dat je medewerkers kunnen genieten van de koffie die ze het liefste drinken. We kijken dan ook welke smaak het beste bij jouw bedrijf past.

Betrouwbaarheid en service

We begrijpen dat een storing aan een koffiemachine frustrerend kan zijn. Daarom bieden we een perfecte serviceverlening en onderhoudsdiensten. Onze ervaren servicemonteurs staan voor je klaar om eventuele problemen snel op te lossen en de koffiemachine in optimale staat te houden.

Kostenbeheersing

Als ondernemer wil je de kosten onder controle houden. Met ons concept betaal je een vaste prijs per kopje, waardoor je geen grote investering hoeft te doen in kostbare zakelijke koffiemachines. Dit maakt het budgetteren eenvoudig en voorspelbaar

Gemak en gebruiksvriendelijkheid

Onze koffiemachines zijn ontworpen om eenvoudig te bedienen te zijn, zodat iedereen binnen je bedrijf moeiteloos een heerlijke kop koffie kan bereiden. We zorgen ervoor dat je medewerkers kunnen genieten van een gebruiksvriendelijke koffie-ervaring die naadloos aansluit op de wensen.

Bij CoffeeClick staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte zakelijke koffievoorziening. Samen zorgen we voor tevreden medewerkers en heerlijke koffiemomenten op de werkvloer. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen voorzien van de beste koffiemachine(s) en uitstekende service.

Service van jouw zakelijke koffiemachine

Onze service speelt een belangrijke rol. Voor inkopers en office managers is de serviceafdeling van CoffeeClick een belangrijke factor. Zij helpen jou wanneer de machines aan onderhoud toe zijn en stellen deze direct af. We behouden de contante kwaliteit en voorkomen storingen. Wij sturen op data en staan in direct contact met de koffiemachine bij jouw bedrijf middels een internetverbinding. Zo weten wij wanneer de machine toe is aan een preventieve onderhoudsbeurt en hebben wij inzicht in de het gezette aantal kopjes koffie.

Jan verzorgt de service van jouw zakelijke koffiemachine

OOK PREVENTIEF- EN CORRECTIEF ONDERHOUD

Wij voeren op basis van deze data preventief onderhoud uit aan iedere machine. Zo voorkomen wij problemen en kan je blijven genieten van jouw favoriete koffiedrank. Daarnaast hebben wij onze technici opgeleid tot barista. Wanneer zij langskomen voor preventief onderhoud stellen zij de machine direct af. Zo blijft de smaak van de koffie op het werk altijd hetzelfde!

FACTURERING KOFFIEMACHINES: ZONDER INVESTERING!

Een duidelijk en helder concept waar het draait om één vaste prijs per kopje. Dat hoor je goed, geen grote investering in apparatuur. Om het voor jou als ondernemer duidelijk en overzichtelijk te houden sturen wij één glasheldere factuur. Zo profiteer je van een professionele koffiemachine voor zakelijk gebruik én blijft het voor de administratie overzichtelijk!

Geen investering in jouw zakelijke koffiemachine

Waar moet jouw zakelijke koffiemachine aan voldoen?

Welke zakelijke koffiemachine is geschikt voor jouw bedrijf? Dat bepalen we natuurlijk altijd aan de hand van het aantal kopjes koffie en/of het aantal koffiedrinkers. Voor de wat kleine(re) bedrijven is doorgaans de CC F12 het meest geschikt. Deze compacte machine uit onze eigen productielijn is dé ideale oplossing voor MKB-ondernemingen. Standaard geleverd met 2 liter waterreservoir en de mogelijkheid tot uitbreiding naar 8 liter of directe koppeling aan een vaste wateraansluiting.

De verschillende koffieproducten

Onze koffiemachines zijn geschikt voor het bereiden van zo goed als alle soorten koffie. Met één druk op de knop geniet je daarom altijd van jouw favoriete koffie. Of je nu kiest voor een cappuccino, espresso of latte macchiato, de koffiemachine kan het allemaal!

Section Image

VIND JOUW IDEALE KOFFIEAUTOMAAT!

Door de koffiemachine keuzehulp in te vullen kom jij erachter welke koffiemachine het beste bij jouw bedrijf past. Ontvang een gepersonaliseerd advies in 5 simpele stappen!