Online cloud diensten

Online cloud diensten

In een wereld waar diversiteit in betalingsgemak essentieel is, biedt CoffeeClick geavanceerde oplossingen voor elke situatie. Onze koffiemachines zijn uitgerust met het veelzijdige Payter betaalsysteem, waardoor onbemand gebruik in verschillende omgevingen en gebouwen mogelijk wordt gemaakt. Of u nu kiest voor betaling via Apple Pay, Samsung Pay, Credit Card, QR Codes of bedrijfspasjes, wij bieden naadloze integratie met diverse applicaties. Ontdek hoe onze online cloud diensten uw koffie-ervaring kunnen transformeren en optimaliseren!

Inzicht en transparantie

It's all in the Click

Bevindt jouw zakelijke koffiemachine zich in een verzamelgebouw, een openbare ruimte of in de bedrijfskantine? Of staat deze machine op een plek aar iedereen toegang heeft tot de koffiemachine? Dan is een koffiemachine met betaalsysteem de ideale oplossing! Zo behoud je inzicht én overzicht in wie wat en hoeveel gebruikt. Door gebruik van een betaalsysteem weet jij precies wat er aan de hand is in jouw koffiecorner. Zo zorg je voor volledige transparantie in kosten én verbruik.

CoffeeClick Authentic

Het klantportaal

Het klantportaal is gekoppeld aan de cloud. Dit is een centrale omgeving voor onze klanten waar zij alle nodige informatie kunnen vinden. Het bestellen van koffieproducten, contact met de serviceafdeling, reinigings- en instructievideo’s en meer!

Section Image

Koffiemachine met betaalsysteem

Een payter systeem werkt met diverse betaalsystemen en maakt betaling via verschillende applicaties mogelijk. Zo kan er worden betaald met mobiele telefoon door gebruik van apps zoals Apple of Samsung Pay. Daarnaast is het mogelijk om te betalen met kaarten zoals creditcards, pinpassen en bedrijfspassen of via QR Codes. Zo kan jij werknemers en bezoekers het gemak en de flexibiliteit bieden om te betalen via de gewenste manier.

Section Image