Van Waveren Transport

Al meer dan 50 jaar dé specialist in innovatief en veilig vervoer van gevaarlijke stoffen. Met ruim honderd gekwalificeerde medewerkers en een modern wagenpark, transporteert Van Waveren chemicaliën zowel nationaal als internationaal. Veiligheid voor alles!

Waarom hebben wij voor CoffeeClick gekozen?

Ons personeel vindt verse koffie belangrijk: koffie is bij ons echt de motor van de dag. De nummer 1 behoefte? Een goede smaak. Het apparaat dat wij voorheen hadden, vervulde deze behoefte niet. Bovendien ging het apparaat vaak stuk en was de service niet optimaal. We vonden dat het tijd was om een andere koffieleverancier voor op het werk te zoeken. Al snel kwamen we in aanraking met CoffeeClick. Het all-in koffieconcept sprak ons direct aan. Het idee dat wij ons geen zorgen meer hoeven te maken over de koffie, beviel ons enorm.

Nadat we in contact waren gekomen met CoffeeClick werden we uitgenodigd voor een proefafspraak. We kregen de kans om de machines zelf te bedienen en om verschillende soorten koffie te proeven. Het was professioneel opgezet en heel interessant. Zeker iets om aan te bevelen!

Zou je CoffeeClick aanbevelen aan anderen?

Ja! Coffeeclick is een goede koffieleverancier die haar afspraken nakomt. Niet alleen vanwege het goede contact met CoffeeClick zou ik haar aanbevelen. Ook de goede service en snelle levering spelen hierin een een grote rol.

CoffeeClick neemt alles uit handen

Ontzorging. Dat is waar ik aan denk als ik de samenwerking met CoffeeClick in één woord zou omschrijven. Nooit omkijken naar het onderhoud van de koffiemachines. Professionele serviceverlening van vriendelijke monteurs en snelle levering van bestellingen. Het wordt ons zo makkelijk gemaakt, dat we nergens meer over na hoeven te denken. Even bellen en alles wordt geregeld.

 

 

Niet alleen over de service van CoffeeClick zijn we enorm te spreken, maar ook over de kwaliteit en smaak van de koffie. Iedereen die bij ons koffie drinkt, laat zich positief uit over de smaak. Helemaal nu we cappuccino’s hebben met verse melk. Heerlijk!

Omschrijving van de samenwerking met CoffeeClick

“We waren op zoek naar volledige ontzorging en dat is precies wat CoffeeClick ons biedt!”

Ook van het CoffeeClick concept profiteren?