Wijziging verzendkosten

Wereldwijd worden bedrijven geconfronteerd met een sterke stijging van de verzendkosten voor pakketverzending. Dit is het gevolg van verschillende factoren, zoals de toename van online winkelen, de transitie naar een duurzame economie, en een tekort aan vrachtwagenchauffeurs en containers.

Uiteraard trachten wij desondanks het doorberekenen van verzendkosten naar onze klanten zoveel mogelijk te voorkomen.

Helaas zijn we genoodzaakt € 10 in rekening te brengen bij bestellingen met een verkoopwaarde onder de € 50. Dit geldt tevens voor bestellingen die op verzoek voor 11.00 uur of in het weekend geleverd dienen te worden. Voor contract supplies geldt dat wij géén verzendkosten in rekening bij de eerste bestelling in een kalendermaand. Dit reduceert de verzendkosten, stimuleert bundel bestellingen en heeft een significant positief effect op de duurzaamheid van pakketservice.

Door één keer per maand een grote bestelling te plaatsen, draag je bij aan het verlagen van de ecologische voetafdruk van het bedrijf en besparen we tezamen op hoge verzendkosten. 

We hopen op begrip en verzekeren iedereen dat we ons best zullen blijven doen om de beste service te bieden, samen te werken aan een duurzamere wereld en de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk te houden.