CoffeeClick doet het anders.

Blog, Nieuws 7 juli 2022 Patrick Schokker

WAAR FOCUST COFFEECLICK OP?

Wij focussen ons concept namelijk op ontzorging. Want wat je eigenlijk wil is gewoon genieten van je heerlijke kopje koffie. Samen met je collega’s of de leden van de vereniging. Je wilt je geen zorgen hoeven maken over de serviceverlening, de facturering of de hoge investering voor een koffiemachine.

Section Image

GEEN INVESTERING

Laten we beginnen bij een belangrijke vraag wanneer je zoekt naar een nieuwe koffieleverancier. “Wat gaat het kosten?” Behalve dat er een groot aantal leveranciers te vinden is, bieden zij de apparatuur ook op verschillende manieren aan. Variaties hierin zijn;

  • Je koopt de machine;
  • Je huurt de machine;
  • Je least de machine.

De kans is hierbij groot dat je naast dit koop-, huur-, of leasebedrag de koffiebonen en losse toebehoren nog los moet bestellen en natuurlijk betalen. Al met al een behoorlijk grote investering, waar geen ondernemer op zit te wachten.

Samen kijken we, afhankelijk van de wensen en behoeften, naar welke machine het meest geschikt is voor jouw organisatie. CoffeeClick verwerkt de apparatuur vervolgens in de vaste prijs per kopje. Zo nemen we deze investering bij je weg.

Koffiemachine-voor-bedrijven-1

De apparatuur zit dus verwerkt in de vaste prijs per kopje koffie. Hoe zit het dan met de vers gebrande koffiebonen en de service?

De wekelijks vers gebrande koffiebonen, kosteloos!

Zoals we net al zeiden, zul je de koffiebonen en andere toebehoren vaak los moeten bestellen bij traditionele koffieleveranciers. Wat hierbij vaak lastig te borgen is, is de afstelling van het grammage koffie per kopje dat wordt verbruikt door de machine. Want hierin ben je volledig afhankelijk van de leverancier. Wat we hiermee bedoelen is dat in het begin het aantal grammage per kopje misschien 8 gram is. Maar wanneer dit na een jaar is verhoogd tot 9 gram, en na twee jaar tot 10 gram, betekent dit één ding voor jou. Je zult dan meer koffiebonen moeten bestellen voor hetzelfde aantal kopjes koffie en dat zorgt automatisch voor extra kosten.

In het CoffeeClick concept zijn de wekelijks vers gebrande koffiebonen inbegrepen. Dat betekent dat je kosteloos koffiebonen kunt bestellen via de webshop. Onze monteurs zullen ervoor zorgen dat het aantal grammage koffie per kopje altijd 8 gram blijft. Zo blijft de kwaliteit altijd hetzelfde en betaal je nooit te veel. Win-win!

En de serviceverlening dan?

De laatste component van ons koffieconcept. De serviceverlening. Want wanneer je een storing of probleem hebt met de machine, wie bel je dan? Heb je een servicecontract afgesloten bij je koffieleverancier? En is dit dan direct met de koffieleverancier of met een externe partij? Allerlei vragen waarop je misschien niet direct het antwoord weet. En het laatste wat je wil wanneer je zonder koffie komt te zitten door een storing, is moeten uitzoeken wie je hiervoor kunt bellen.

Daarom zit zowel de preventieve als correctieve serviceverlening óók inbegrepen in de vaste prijs per kopje koffie. Een CoffeeClick monteur komt periodiek bij je langs om de machine af te stellen. Zo blijft de smaak altijd perfect en blijft de machine goed onderhouden. Is er een storing of probleem, dan kun je bellen met onze eigen serviceafdeling. Zij zullen eerst proberen om de storing samen telefonisch op te lossen. Lukt dit niet, dan komt de monteur zo snel mogelijk bij je langs. Maximaal binnen 8 uur, meestal 4 uur. Want een dag zonder koffie…

DE OMGEKEERDE WERELD

Zoals je misschien al merkt, doet CoffeeClick het precies andersom. In plaats van dat je los betaalt voor apparatuur, koffiebonen, toebehoren en serviceverlening, betaal je bij CoffeeClick alleen per kopje koffie. Eén vaste prijs per kopje. Waarin dit allemaal zit inbegrepen. Zo wordt je als klant ontzorgt. En hoef je alleen maar te genieten van jouw favoriete koffiedrank.

Ben je benieuwd of het CoffeeClick concept geschikt is voor jouw organisatie? Onze adviseurs kijken graag samen welke machine het meest geschikt is, welke koffiemelange bij jullie past en wat de vaste prijs per kopje uiteindelijk wordt. Oók is het mogelijk om langs te komen in de showroom, zodat je zelf kunt zien, proeven én beleven wat het CoffeeClick concept (en de heerlijke koffie) zo bijzonder maakt!